Lazere gitmeyen kadınlar hala var aramızda bana göre kadının cildi pürüzsüz olmalı ben evleniceğim kızın lazer yaptırıp yaptırmadığını nasıl anlarım?

Lazere gitmeyen kadınlar hala var aramızda bana göre kadının cildi pürüzsüz olmalı ben evleniceğim kızın lazer yaptırıp yaptırmadığını nasıl anlarım?

Sen kafana göre birini bul sonra o da seni beğensin ve tüm sorunları aşıp evlilik noktasına gelin teklif, evlilik, nişan, söz vs vs vs sorunsuz çözülsün tek derdin kıl tüy olsun. Gerekirse bütün site olarak aksiyon alır sizin mutluluğunuz için gerekeni yaparız. Yani evlilik öncesi bir şey anlamana gerek yok, evlendikten sonra eşinde biraz sana göre şekil alıyor zaten 👍👍
Kadınlar geçmiş savunmaya yok sen lazer yaptırdın mı, yok goril gibi erkeklerin istemeye hakkı yok.
Siz istiyorsunuz erkekte kılı siz. Göğsüne yattığımda kıllarıyla oymalıyım diyen mi, ne öyle karı gibi kollarına bacaklarına ağda mı yapacak benden ne farkı kalır, benim için erkek olmaz o diyen.
Siz kıl seviyorsanız, biz sevmiyoruz.
Siz erkekte kıl istiyorsunuz, biz kadında kıl istemiyoruz. Bu kadar basit beklentiler farklı. Olmuyorsanız olmazsınız, kıl seven nefes alsın yeterci bir abazan bulursunuz olur biter.
Faulleri olan kadına bile gözü kapalı yürüyecek milyonlarca abazan var.
Ne duyar kastınız.
Karı gibi ney ya. Bizde insanız tüylerimiz çıkıyor hiç takılmıyorum gerçek güzelliğin karakter güzelliği olduğunu kabul edeceksiniz.
@bRokeHeaRth_____ ben değil senin hemcinslerin diyor karı gibi diye.
İkincisi biz etmiyoruz. Dediğim gibi nefes alsın yeterci bulursunuz kabul eder.
Hemcins olmam onlarla aynı düşünceye sahip olduğum anlamına gelmiyor. Cinsiyetin bir anlamı yok bu karakterle alakalı!
Kılsız kadın istiyorsan sen de kıllarını almalısın @Bravissimo
Ülkedeki kadınlar kadınlığını bilse sorun kalmayacak. Yurtdışındaki kadınlar erkeğin söylemesine gerek kalmadan kılını alıyor, güzelleşiyor bakımını yapıyor, kendi parasını da kazanıyor. Erkeklerle inatlaşıp olay çıkarmıyorlar, lazer paramı ver demiyorlar. Böylece mutluluğun kapısını açmış oluyorlar

Adami niye topa tuttunuz lan haklı. Kol bacak çene bölgelerinden belli olur özellikle parmak üstü ve bileklerde ten pürüzsüz oluyo kıl kökleri leke sivilce vs olmaz
Cevap
70Cevap
Parasını sen verirsen bunu her kadın kabul eder zaten.
+1 😂😂
Bence direk söylemelisin nazikçe
siz ptal mısınız bilerek mi yapıyorsunuz
kılları vücutlarından isteyerek çıkartmıyor kimse doğamız bu çıkıyor alıp almamak kendine kalmış kişinin ama kıllı diye de yok iğrenç yok şöyle böyle de denmez ya
alooo kıl ne zamandır pis oldu
kaşınızı kipriğinizi saçınızı da kesin o zaman yumurta gibi gezin etrafta
yok kadın pürüzsüz olur yok tüysüz olur
olmaz canım öyle olması gerekse öyle olurdu zaten vücudu ama değil demek ki öyle olmuyormuş
hayır zaten erkekten daha az çıkıyor kadında çıksa bile ona bile laf ediyorlar ya insanız insan barbie bebek değil
sevgi aşk nedir bilmiyorsunuz ki
vücudu kıllı diye bir kadını sevemez misin?
sevdiğinde vücudunu görmezsin
siz yanınızda gezecek mükemmel anne mükemmel ev hanımı ve mükemmel bir seks oyuncağı istiyorsunuz arkadaşlar
Doğru söze ne denir? Artık her şey arzular üzerine kurulu. Sormak lazım bu arkadaşa Allah korusun iki gün sonra elden ayaktan düşse başının tacı edebilecekmisin diye. Elbette bazı istekleri olur olurda bunlarda zamanla duruma göre konuşulur. Hep kendi arzu isteklerimiz üzerine ilerliyoruz maalesef.
Lazer epilayona gitse bile tüyler sadece azalır incelir ama bitmez ve yok olmaz. Yine çıkar, yine uzar haberin olsun. Bilimden uzak yaşayıp cahilce 0 kıl tüy olsun demek cehaletten başka bir şey değildir. İşin biyolojisi, anatomisi ve lazer epilasyonun da bir sınırı vardır. Araştırıp öğren önce. Yani her türlü bir miktar kıl tüy tölere etmek zorunda kalacaksın. Gerçekten sevdiğin bir kadında da buna takılmaman gerekir. Takıntı seviyesinde kıl tüy görmek istemezsen eğer vücudunda tüy çıkması o kadını bakımsız yapmaz. Tüyleri çok uzatıp aylarca almadığı sürece o kadının bakım sorunu değil senin takıntı sorunundur.
Genital bölge, gogus bolgesi ve koltuk alti lazerli olan erkek arkadasim vardı. Yani bir kollarinda ve bacaklarinda killar vardi diyebilirim. Sende boyle degilsen istemeye hakkin yok diye dusunuyorum. Erkegin de kilsiz olmasi gerektigini ben bu arkadaşta anlamıştım. Yani genital bolge bile tertemiz gözükünce daha ihtisamli duruyor. Ayrica beni erkekte tiras yapan ya da tiras makinesiyle koltuk altini, gen. bolgeyi, gogus killarini kisaltan erkekler aşırı irite ediyor. Kocamda boyle tüysüz olursa ve benden de isterse kabul ederim. Ki param olsa bugune kadar aksatmazdim bunu. Bir de parasını verirse hic hayir demem. Ama kendisi orangutan gibi olup benden istiyorsa baska kapiya gitsin.
Yani bunu hemen tanışır tanısmaz söylersen yanlış anlar zoruna gider. Bence ilişkiniz ilerleyince söyle. Ama yaptırmak istermi durumu buna müsaitmi onuda düşünmek gerek. Sen karşılarsan belki kabul eder ama onun çok tüylü olduğunu söylemiş olursun bu da kırabilir. Evlenince söyle ağdaya giderken dersin lazere dönüş yapsan nasıl olur kesin çözüm kurtul bu iskenceden dersin canın acısın istemem dersin falan. O zaman daha uygun olur bence. Lazer gerçekten çok iyi hep temiz geziyorsun insan kendini daha çok seviyor lazerli olunca.
İşte her olasılığı düşündüm sende her olasılığı benim gibi düşünerek cevaplamışsın teşekkür ederim
Kusura bakmayın adamı linçlemeye algı yapmaya kimsenin hakkı yok. Adam girecek o kadınla yataga siz değil. Tabi ki bunu söyle laf arasında. Önemli bir şey gibi utanıp sıkılma. Aynı şeyin eşin de senden talep edebilirdi. Kimse kusura bakmasın kadında kıl estetik bişey olsaydı erkek gibi göğüsünde orasında burasında da çıkardı. Kadın dediğin şey estetiktir. Dansta bile tüm hareketleri erkek yapar kadın izlenir cunku estetiktir. Bahsetmeye çalıştığım şey bir kalıbın içine girmek değil. İlerde eşinden soğuyup başka kadınlara yöneleceğine (ki bu da çok normal insanız nefsimiz var kendimizi mutlu etmek istiyoruz ) eşine bir gün ihanet edeceğine konuş bu konuyu direk çözüme ulaştır
Ayrıca kadın kılsız olmak zorunda değil sadece adam eşi olarak hoşlanmıyorsa bunu partnerine söylemeli. Aynı şekilde kıldan hoşlanan erkeklerde var. Ben mesela tamamen tıraşlı olmasını istemem tekli , üçgen şekilli vs daha çok hoşuma gidiyor partnerimde. Kadınların sen görmek gibi kıllısın kadından bunu isteyemezsin dediklerine bakma onlar kendilerini yapmadıkları İçin normalleştirmeye çalışıyorlar. 10 sene önce böyle bir algı yoktu. İyi bir manipülatör ortaya attı aklına yatan da bu görüşü savunuyor
Herkes lazer yaptırmak zorunda değil o tüylerin vücut için bir amacı var. Kadında tüy anormal bir sey değil çünkü yaratılışta var olan bir şey bu. Yani böyle talepleri anlamıyorum erkekler kıllı göbekli goril gibi geziyor ama beklentiye bak. Bir de şu kadının kadına yaptığı şeye de uyuz oluyorum tercih etmiyor olabilir belki de geç ama şu zamanda lazer yaptırmayan kaldı mı demek çok üstten bir bakış ve hoş değil. Biraz hemcinsinize saygı duyun. Kadınlar seks oyuncağı değildir hayret bişey ya
yani bu denmez bi kıza. kırılır. üzülür. artık onu kendisi farketmeli. bende senin gibi pürüssüz tenli kızı tercih ederim ama nasıl diyim şimdi kıza. askım bıyıkların cıkmıs diye. yani artık kadınsa bunları söyletmemeli. ama işte o modda değilse ayrılırsın. cok önemliyse senin ıcın. söylenmez yani.
Esitlikci biriyim bu isteginiz gayet normal bibistek umarim sizde ayni dediginiz gibi pürüzsüz bir beysinizdir.
Her kadin pürüzsüz olmak ister. Maddi imkani olan bir kadin zaten bunu yaptirir. Eger yaptirmamissa ve parasi yoksa hala bu istege sahipsen parasini verir yaptirirsin.
Bn normalde karsiyim erkek parasiyla bisey yapilmasina ama bu ozel bi istek ve parasi yoksa bi zahmet yaptiri verirsin.
Kardeşim şöyle bir durum da var. Parasını sen verdin lazer yaptırdın eşine. Ama lazerin 30 40 sene sonra kanser yapma ihtimali de var. Eşini genç yaşta kaybetmek için tohumlarını şimdi de atabilirsin.
Biraz farklı düşünüyorum ama yine senin bileceğin bir iş
İnan bende bu kafadayim kesinlikle gitmesi lazim kadinlarin ugasramaya degmez kil tuy ile zor isler.. hem de estetik acidan daha iyi ama mademnoyle parasini ver gideyim derdim yani😅
Kapalı olursa eşin zor ama açıksa koltuk altından belli olur yaptırıp yaptırmadığı ama nasıl söylersin bilemem bazıları alınır bunu söylersen
Sen %100 purussuz musun? Ayrıca lazer net çözüm değildir. İnsanlarda kıl çıkar bu çok normal bir şey. Ha sende de hiç kil yoksa hepsini almak için baya zaman , para harcıyorsan acisina katlaniyorsan bir şey diyemem ama kimse bacak kılını almak zorunda değil.
Para olsa gideriz kardesimmm.. sevgilin olunca sen de lazere gittigini soyle-tabi bunu istedigine gore sen de gerçekten gitmissindir- senin lazere gittiğini duyunca o da gitmek ister. Parayoksa ayarlarsin nasılsa evlenceksin..
Kadın pürüzsüz olmalı ney? Linci hak etmişsin kadın olmak Barbie bebek olmak değil. Lazere girmek istemeyebilir zorunda da değil. Ben tüylerimden hiç rahatsız olmuyorum mesela umurumda da değil. Böyle saçma detaylara takılıyorsunuz daha ama evlilik kararı almışsınız bence erteleyin. Tam olgunlaşmadan evleniyorsunuz sonra iki kavgada ayrılırsınız. Benden söylemesi. Gerçekten aşık olsan tüylerine takılmazdın
Lazer herkes de tam tutmayabilir de bende bi kaç seneye başlayacağım şu bi kaç işim yoluna girsin lazer iyi ama hormon bozukluğu varsa kızda azaltmaz bazılarının vücutlarını azaltmıyor bazılarınkini de bitiriyor yani bunu herkesten de isteyemezsin pek ve hamilelik dönemine geldiğinde yine hormon bozulacak yine aynı kıllar çıkacak böyle bir şey daha da var
Lazerle de %100 bitmesi seneler alıyor sarı ayva tüyler genelde kalır onu makinalarda görmüyor ama kadın kadar erkeğinde temiz olması şart kim ne derse desin tüy pisliktir hijyen değil ama gel gör ki bizim türk erkeklerimiz sutün gibi tertemiz bayan isterken kendileri birde recep ivedik silüeti olmasa sakallar bir acayip kıl yumağı mübarek tamam köse de olmasınlar ama derli toplu hippi gibi ne o öyle😂
Kardeşim lazer bitirmiyo ki. İki ayri guzellik merkezine gittim. Birine 10 seans gittim. şu an devam eden epilasyonum 6 seans oldu son 2 seansim kaldi. Bitmiyo yani. Surekli jiletle almak zorundasin. Azaltiyo sadece ve tuyleri inceltiyo. Bi de cocuk falan dusunuyosan hamilelikte o tuyler yeniden eskisi gibi cikiyo.
Kıl tüy meseleleri kadın erkeği bırak kişiden kişiye bile değişiyor. Çok kıllı insanlar da var kılsız insanlar da. Herkes lazere gitmek zorunda da değil ayrıca. Ama temizliğine önem vermek zorunda kendi halledebiliyorsa lazere gitmesine gerek yok. Erkeklerin öyle bir sorunu yok kimse kılına bakmaz bir şey demez ama kadınların var kıllı bir kadın görse herkes laf eder kadınların alması gerekiyor zaten kimse için değil kendini iyi hissetmek için temizlik için alması gerekiyor.
Ayı gibi kıl döken erkeklerin böyle beyinsiz beklentileri olması beni benden alıyor ya 😅 parasını vereceksen yaptırır.
Nasıl kıl mı döküyorlar
Çok kıllı oldukları zaman lavaboya vs sakalları falan dökülüyor ıy
@mutsuztavsan31 Ya kes sen de yorumunu kaldırıyorum hala yazıyorsun
Ben yaptiriyrm ama biri gelip bana bunu söylese inadima yaptirmazdim sanirim
Ben yaptırıyorum komple, yaptirmadığım yerim yok. Ben de eşim olacak erkeğin kılsız olmasını istiyorum. Genel olarak kıl sevmediğim için zaten kendiminkine de takıntılıyım eşimin olursa ona da takıntilı olurum
Sen lazerli misin, veya kılsız?
@Sezen33 ciddi olamazsın pürüzsüz daha çekici kıllı seven kız var mı ciddennn
@Sezen33 aaah ah 😂😂 yandık yandık desenee
@DorothyBabe teşekkürler sonunda taste sahb bir dermişim :Ddd
Benim yorum neden silindi çözemedim :)
Kızlar ben burada lazer yaptırdım dedim mi :) birisi okurken hayali birseyler görmüş sonra silmiş :)
Şimdi bir şey diyeceğim ama olmayacak.
Sen evleneceğin kadının vuducuna mı bakıyorsun?
Mükemmeliyetciliğe girer seninki.. Aşk sevgi bu değil bana göre..
Maddi durumun iyi ise çok düşünmene gerek yok dersin ben pürüzsüz ten daha çok seviyorum işte lazerden korkuyorsa korkulacak bir şey olmadığına ikna edersin araştırıp bilgi sahibi ol o yüzden ama evlenmeden önce değil de evlendikten sonra daha uygun olur gibi tabi karşındaki kişi nasıl bir karakterde onu bilmiyorum o yüzden evlen gör bi ondan sonra yavaş yavaş konuşmaya başlarsın bence
Lazer %100 bitirmiyo ve yakıp leke birakabiliyo hastane de dr kontrolünde yaptirirsiniz bunlar sorun edilecek şeyler değil bence allah kıl verdiyse bi sebebi vardır lazerle zamanla azalır incelir bence kafaya takma çok da ama laf arasında dersin sevgilin varsa tüy vs sevmiyorum diye veya evli olursan esin yaptırır gider
Ee siz de mükemmel bir vücuda sahip biri misiniz ki başkasından mükemmelciliği bekliyorsunuz?
Anlamana gerek yok evlenince yaptrmadıysa yaptırır. Tek derdin bu olsun
Bunlar küçük şeyler önemli olan uyum sağlamak sevgi saygı olduktan sonra onlar hallolur zaten sen demeden gitmiştir bile
Şunun untma kıza hıc bır istediğini yaptramzsın o isterse yapar kadınlar zor varlıklardır evlnenler söylüyor
Sen Bütün vücut lazer misin?
Talep ettiğine göre öyle olman lazım kadın dediğin şöyle olur böyle olur diye diye kalıba sokmayın insanları.
Erkeklerin Orman hali kadınların bin katı iğrenç
Önce siz yaptırın
Kendi istiyosa yaptırır. Biriyle evleneceğin zaman kılının derdine düşüyosan çok işin var senin. Ha bu arada kimse pürüzsüz felan olmak zorunda değil. Kolaysa sen yap kendini pürüzsüz.
Deki aşkım sen ne lullamıyosun ağda, jilet derse de ki noşuma canını yakıyosun hem sonu da yok tekrar çıkıyo sen en iyisi lazere git ücrette ben yardımcı olurum hem sürekli uğraştırmaz seni bidaha çıkmaz de. Tamam derse gitsin görüşmeye bi güzellik salonuna de ki yağtırmışken heryerini yaptır hayatım uğraşma hiç de.
Aneey.. 😂😂😂 Nasıl kahkaha attım ya. Abicim bütün dertler sorunlar bitti geriye bir tek kılı tüyü mü kaldı. Vallaha tebrik helal, bayıldım 😂 Meğer her şey kıldan tüyden ibaretmiş. Çok süper ya 😂😂
Bende heryerime yaptırmak istiyorum ama ancak seneye mümkün bu ☺️ bana sevgilim nişanlım böyle bir şey dese hoşuma giderdi odemeyide yapacaksa 😂🤭sen gittin mi tüm vücut?
Bunu soran kişinin de ne kadar bakımlı olduğu önemli. Herşeyi karşı taraftan beklememek lazım. He yok ben çok bakimliyim dersen evleneceğin zaman zaten oturur konuşursun. Parasını verirsin o da gider
Evleneceğin kadından böyle bişey istiyorsan senin teninde pürüzsüz olmalı sonuçta kadından böyle bişey isteyip de kendin kadının yanında ayı yogi gbi gezmek olmaz yni
En güzeli ne olurdu, biliyor musun? :D seanslar bitene kadar lazer yaptırdıktan sonra, seninle evlenmekten vazgeçse shsjsj muazzam 😃
Senin karaktersizliğine bir ders gibi kabul etmelisin bence. Ayrıca kaybetmiş oluyorsun, bu işler öyle klavye delikanlılığına benzemez
Bir şey sorgulamadım ki, boş işlerle uğraşmayı sevmem :D “tüm vücut” lazer epilasyonun neresi bakım? Buna kadınlar mecburmuş gibi lanse etmişsin, doğru mu?
Önce bir tatile götür konuya gir zaten kadın milleti hemen evham yapmayı sever kabul eder incitmeden bunu söyleye bilirsin.
Abi valla sen çözmüşsün olayı helal be abi sana
Zaten parasını verirsen yaptırır şimdiye kadar gördüğüm bütün kadınlar lazere karşı değil yani
Söylemene gerek yok aslinda kadının düşünmesi lazım kadın dediğin temiz olması lazim
Önce karşındaki kadının sende göreceği kusurları araştırsan.
Sigara, altılı, futbol, içki, Kahvehane gibi pislikler olan erkek'den cacık olmaz.
Parasını verdikten sonra her kadın kabul eder. Açıkca sorabilirsin alınacak bir şey yok bunda ama acelesi ne evlenince yaptırırsın. Anlayacağım diye niye uğraşıyorsun ki?
Saygısızlık kabul edilebilir değil ben sormadan bana lazer yaptır diyecek ha sen kimsin derim adama ben zaten yetişkin bir kadın olarak tüylerimi almam gerektiğini bilirim kimseye düşmez zaten bir kadın lazerle gitmiyorsa parası yoktur
Bazı kadınlar bunu kabul etmez bende etmem açıkçası
Bazı yaşadığım şeyler var erkeklerin bazısı hepsi demiyorum ilişki güzel giderken her şey güzel hediye alıyor yemek ısmarlıyor sonra bişey olunca başına kalkıyor şimdi de gel güvenip bir erkeğin parası ile lazer yaptır o yüzden kendi paramla yaptırırım
ama lazere uygun olmayan cilt tipleri var misal ben. lazer uygulamayı çok istiyorum ama cildim çok hassas olduğu için yapamıyorum hazır ağda kullanıyorum işimi görüyor ama o bile zarar veriyor
Erkeklerin istekleri hiç bitmiyor. Peki sen karşı tarafın senden fiziki beklentilerini karşıladın mı?
bende kıldan haz etmem sevdiğim adam bunu istese kabul ederim ama sen şuna cevap ver ya karşı taraf da sana aynısını derse bende erkekte hiç kıl istemiyorum sende aldır o zaman diye sen kabul eder misin
Direk lazere gitmeyi düşünüyor musun eğer düşünüyorsan seni göndereyim iyi olur senin içinde tatile çıkacağımız zaman falan de kesin kabul eder
Kılsız erkek isteyen kızlar da var. Sen full lazerli misin karşından bunu bekliyorsun? Kızlar da şöyle kalın uzun penis istiyor ama hayaller ne hayatlarınız bamya
Penisle bitiyor mu? Kusura bakma kılın varsa olmaz
Kesin vardır ayrıca :)))
Başla yoksa bu tavırlarla Koç tavlayacağın yok
Kız*
Bununla övünmek mi? Amanın şimdi daha da emin oldum sağ ol :)))
Nasıl belli seni de severler ya olsun :))
Öyle elbet seni tanısam da yine benim umrumda olmazsın o yüzden sorun yok iyi geceler
Seni tanımak istediğimi nerenden uydurdun 😂
Hiç goçunmuyorum kendimden kılım elbet var gerektiğinde ağda ile alıyorum daha gencim sorun yaşamıyorum ve i birisinin demesiyle bir şey yapacak bir geri*zekalı değilim :)))) öyle demiyorsun elbet ama o da senin için imkansız sorun yok diyorsan çok da cümlen düzgün değil demektir.
Ondan mi bu soru geçmiş olsun :)))
seni seviyesizliğin sorundan belli Allah’a şükür hiçbir sorunum yok. Kıllarım da var gayet normal neden bundan gocunayım? Kıllı erkek istersem kıllı bulurum kılsız istersem kılsız. Allah’a şükür insanlara değiş sen böylesin diyecek kadar hadsiz değilim.
Yav bakım yaptırmak ne zamandan beri hadsizlik oluyor sen dişlerini fırçalama o zaman hiç doğallığına bırak ya da saçlarını fönleme neden fön yapıyorsun? Kılın varsa aldırırsın yani bu kadar basit bunu yaptırması zorunlu çünkü bakımlı olmak zorunda erkek olsun kız olsun farketmiyor
Kıl aldırmak bakım mı? Çok komiksin ya :))) kıllar olacak elbette vücut ısısını dengeler. Burundaki kıllar tozu tutar. Kaş, kirpik ve saçlar da kıldır. Gözümü ve başımızı korur. Dişini fırçalamak ile bunu bir mi tutuyorsun fırçalamıyorsan vücudundaki kıl gibi olan doğal yapıyı düşünmüyorsun demektir zaten. Ve ben bakım yaptırmak değil başkalarına bu şekilde vermek hadsizlik dedim. Tabi işine gelirse
Yo çıkıyorum buna da yemin ederim :))) gerçekten normal neden öyle çıkan erkekler yok mu?
Peki biz evleneceğimiz erkeğe kaç cm diye nasıl sorarız dr oetker?
Surekli surekli cikan tuylerle ugrasmak bana sacma geliyor hem seni de yoruyordur eminim. İstersen lazere git tamamen kurtulursun bir daha da ugrasmak zorunda kalmaz, rahatlarsin de. Ama bunu demekle kalmayip lazer parasini da sen vermelisin
Bencede artık herkesin lazer yaptırması gerekiyor. Bunu ona söylemende bir sakınca olduğunu sanmıyorum. Uygun bir dil ve hitapla bence hoşgörüyle karşılar. Zaten kadınların çoğu cildinin pürüzsüz olmasını ister.
Evlendikten sonra parasını sen ver hayatım kıllarımızdan kurtulalım de. Sende aldır kıllarını mutlaka.
Latin kizi bul ben boyle bir ten uyumu gormedim hic yataktan cikmak istemezsin
Siz önce bi seks yapmayi ogrenin
Yabanci erkekler varken sizi ne yapsinlar yabanci erkeklerin yatakta masallahi var
Türk erkeklerin geneli vasat
@xdenizx898 sen kimsin ve beni tanımıyorsun saçma yorum yapıyorsun yarası olan gocunur latin kızları kadar vefalı kız görmedim benim İngilizcem var anlaşıyorum buluyorum sanane sana başka bir şey yemek kalır
Ne yaram olacak gerçekler bunlar sekste iyi değilsiniz senin yaran var bence latin kizlarinin turk erkegiyle birlikte oldugunu gormedim ingiltereye gelip gidiyorum turkiyeye gelip gidiyorum hic duymadim hayal kurma
Aksine yabancilar turklerden nefret ediyor siz turk erkekleri baya bir hayalcisiniz
@xdenizx898 Şebin sorunların var inşallah Türk erkeklerinin şeyine muhtaç kalırsın poor
Allah korusun😂
Muhtaç kalmam ben korkma ingiliz erkekleri var
Onlarla takiliyorum
Dilerim allahtan muhtaç bıraksın seni bu lafları iyi hatırla
Türk erkekleri acıtmadı sekste iyi değiller ve bakimsizlar
Kendilerine özen göstermiyorlar muhtaçta kalmam ağlama boşuna
@xdenizx898 seni iyi acitmislar belli 😀 sen kiskancliktan olsende Ben zevkten ucurmaya devam edecegim ufakilk
Sizi mi kıskanıcam iyyy
Benden uzak Allah'a yakin
Acittilar evet bakımsız ve vasatlar ondan
Bende yabancilara yöneldim adamlar mis gibi yatakta da canavar gibi
Karizmalar bikere yani
Düşkünüm cunku cok iyiler be
Cidden o zevki veriyorlar ve bakımlılar nasil basariyorlar bilmiyorum genlerden mi
Neyden mis gibiler
Kıskanma sus
Yazma artik bildirim geliyo
Çocuk mu😂
Edatekin yabancıların türk erkeklerden sekste daha iyi olmasının sebebi çoğu ülkede seks normal bir şey bizde ise günah kızlar evlenmeden olmaz derler genellikle bu sebeple erkekler tecrübesiz olur ama bu herkes için geçerli değil toplumun %40’ı için böyle ben öyle değilim mesela bu arkadaşında öyle olmadığını düşünüyorum
Alıştık artık bu tür kızlara zevk alıyorlar. Çünkü arkadaşları yok 😅 asosyalller
Mesele sadece o değil. Temizlik, hijyen, karakterde. Örneğin Avusturyalı bakımlı, vücudunu temizleyen ve kas yapan yakışıklı hemde türk erkeklerinden kat kat tecrübeli olmasıyla eminim Latin kızlarının ilgisini türk erkeklerinden daha çok çekecektir. Yani dışarıdan bakan birisi olarak türk erkeklerine genelde vücudunda kıl ve esmer olmasından ötürü Arap olarak gören çok yabancı var. Öyle sanılanın aksine türk erkeklerine ayılıp bayılmıyorlar. Bu şahsın öyle olduğunu pek sanmıyorum. Bu görüşü paylaşan kişi de sadece telefondan Latin kızlarına bakıp bakıp iç çeken, hayal kuran birisi.
Bak şimdi edacım yabancı ülkelerde genetik bir kas kütlesi vardır spora fazla ihtiyaç duymadan bunun sebebi herşeyin en kalitelisinden kullanıyorlar mesela bizim içtiğimiz sütlerde %4 protein varken onlarda %40 bizde yediğimiz
Meyveler bile hormonlu onlar büyüyene kadar en iyisinden yiyip içiyorlar yani karşılaştırma yaparken bunları göz önünde bulundur şu an türk erkekleri spora gitmeyi bile bıraktı neden çünkü çok pahalılaştı her şey sana dahada çok anlatırımda yazmak yoruyor insanı
Sende Gül geç kanka bunlara laf yetmez aranıyorlar 😅
Soran kardeş seni kaale almıyordum ama inatla benimle konuşma çabasındasın. En azından diğer abaza, saldırgan mahlukata göre daha insancıl konuşuyorsun. Söylediklerine kısmen katılıyorum ama şunu da belirtmek isterim Avusturyalı, Avrupalı erkeklerin tüm bunlar olmasa bile genleri iyi. Anne babaları güzel ve yakışıklı. Ayrıca vücut temizliği yapmak o kadarda zor değil yahu 😂
Kanka gül gec boş ver
Bak şimdi sana insancıl dedim ama sen üslubunu bozup 'mal' diyebilme cüretin de bulundun birinizde şaşırtın be türk erkeği. Hepiniz mi kaba, hakaretçisiniz. Ve arkadaşında gayet abaza yorumlarını okudum. Canlı Latin kız bulsa içine düşüncek. Temiz türk erkeklerinin adını çıkarıyorsunuz internet köşelerinde abaza diye. benle konuşma çabasında olmanı da insan olarak ifade etmiştim cinsiyetin üzerinden değil. Yani sana kız düşürme imasinda bulunmadım kendi kendine iyi senaryo kurmuşsun
Ya eda sen iyi misin? Sana mal diyen mi oldu? Bak genetik farkı var dedim ya hani şöyle bir fark da var türk kızları aşırı alıngan her şeyi gurur yapıyor üstüne alınıyor şu an sende olduğu gibi benim dünyanın her yerinden arkadaşım var (şimdi sen bunada inanmazsın) emin ol karakter kişilik farkları var türk kızlarıyla siz olmamış bir şeyi olmuş gibi gösterip onun üzerinden ahkam kesiyorsunuz daha beni tanımadan etmeden yorumlar yapıyorsun yazık sana
"Ya ben niye senle konuşma çabasında olayım burdan kız düşürmeye çalışmakta ne bilim mal olman lazım" bu cümle senin yazdığını düşünmeden yazdığın için sanırım aklına gelmiyor üste çıkta bir oku en iyisi yazdığını. ayrıca bir sürü şey saydırıpta sonra ya çok alıngansın diğer yabancı arkadaşlarım senin gibi değil diyorsun. Kardeşim yabancı arkadaşlarına eminim hakaret etmiyordursun. Oda alınmıyordur. Ona aşalayan, hakaretvari bir kelime et bakalım nasıl mesafeyi koyuyor sana
Hala sayıklıyorsun şizofren :d hahaha acıyorum senin gibilere asla diğer kaliteli türk erkeklerinden olamayacaksın. Hep böyle sosyal medyada Latin kızların fotoğraflarına bakıp ağzının suyunu silersin. Kafasında kurmuş herkesi asosyal sanıyor sosyal medya yabancı hacı avcısı takıntılı şizofren:ddd
Ya kim sana burada hakaret ediyor ne zaman sana hakaret etmişim ben? Evet burdan kız düşürmeye çalışmak m. llıktır yalan mı. Söyledim? Gerçekten ben senin fazla arkadaşın olduğunu düşünmüyorum her olayı a haber gibi cımbızlı cümlenin bir tarafını kesip onun üzerinden yorumluyorsun
Yav soran nedir bu diğer goruscuyle benim sosyal çevreme olan takıntın. Niye birbirnizin aynısı cümleler kuruyorsunuz? MaI kelimsini az önce bana tam söyledin şimdi niye sansürledin? Mal hakaret değil mi sen tanımadığın insana maI diyorsan o hakarettir. Haklı çıkmak için uğraşma. Baştan sona hatalısın
Parasını sen verdiğin sürece kabul eder her kadın.
Sıkıntı yok o zaman djdknsn
Hele... bak hele. gunumuzde hala varmis... para ver olmasin bro. hepimizin lazer parasi senden
Kesinlikle sana katılıyorum. O yüzden tüm vücut lazer yaptırmadan evlenmeyi düşünmüyorum
Bu istek doğal bi istek bunu sormadan öğrenemezsin ayıp bir şey değil konuşulacak konular bunlar
Parasını ver yaptırsın öyle söylemekle istemekle olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?