Güzellik & Bakım Melek temalı makyajlar güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Böyle melek temalı bir makyaj yapar mıydınız? Güzel mi sizce? 👼🏼Şeytan ruhlular yapmasın, zıt düşer 😬#EdamedaBeauty #EdaMakyaj ❥︎ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶❥︎ Güncellemeler+1 yıl Güncel 🦩 Melek temalı makyajlar güzel mi? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Güzel ama normal hayat için fazla abartı. 1 12 Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Sırt dekolteli derin yırtmaçlı uzun siyah gece kıyafetiyle iyi olmazmı Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Yanımda böyle bir kadın isterdim Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Böyle bir kadın https://www.hizliresim.com/aa48az8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ya amca tamam tamam bi sal Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Kıskandınmı yoksa Yorumla Edameda06 +1 yıl Sjjsjshejs evet sorma 🤣 Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Çünkü normalde karşı cins bana amca faln hiç demez. bilakis benden özel ilgi bekliyorlar özellikle genç kızlar senden genç olanlar Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Ya o kıskanılcak bir kız değil tanısan seversin melek gibi bir kız. melekle ilgili soruda aklıma geldi zaten görseli paylaşdım Yorumla Turızmciadamm +1 yıl 😈😛 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Diyecek söz bulamıyorum 😬 Yorumla Turızmciadamm +1 yıl Tamam gerek yok bişey söylemene uzatmayalım <3 Yorumla Turızmciadamm +1 yıl @edameda06 Şimdi düşündümde ben seni neden takip ediyorum ya Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Evet güzel bence 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Jsjs şeytan ruhumala çelişir ben yapamam😂 abartı duruyo bence 1 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Ben makyajı abartan kızları hem sahte görmüşümdür.. kamufle ediyor lar oysaki ne isen osun senden olduğun gibi hoslansinlar bırakınca degilmib bayanlar 1 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Değil aşırı abartı sen sakın yapma 😋 hadi arkadaş olalım 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hiç beğenemedim şahsen de bir gün bana birisi yaparsa bu makyajı hayır da demem :D 1 0 Yorumla
Turızmciadamm Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzel tabide dedigin gibi melek gibi görünen şeytanlardan olmasın 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok abartıymış bunlar. Evlenememiş görümce makyajına benziyor 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gereksiz bence ya 😂 hoş durmuyor siyahı tek geçerim öyle bişey yapacaksam. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok abartılı ve kötü görünüyor bence. Anca mankenler kullanır defile sırasında. 1 0 Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Yapana bağlı bebeeğimm. Taş gibi hatuna yap eğrelti durmazz :)))))) 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Melek kanadına ihtiyacm yok 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben kırmızı olanını yaparım😂 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel 😊💕 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. ben çok güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Güzel ama normal hayat için fazla abartı.
Sırt dekolteli derin yırtmaçlı uzun siyah gece kıyafetiyle iyi olmazmı
Yanımda böyle bir kadın isterdim
Böyle bir kadın https://www.hizliresim.com/aa48az8
Ya amca tamam tamam bi sal
Kıskandınmı yoksa
Sjjsjshejs evet sorma 🤣
Çünkü normalde karşı cins bana amca faln hiç demez. bilakis benden özel ilgi bekliyorlar özellikle genç kızlar senden genç olanlar
Ya o kıskanılcak bir kız değil tanısan seversin melek gibi bir kız. melekle ilgili soruda aklıma geldi zaten görseli paylaşdım
😈😛
🤣🤣🤣🤣🤣 Diyecek söz bulamıyorum 😬
Tamam gerek yok bişey söylemene uzatmayalım <3
@edameda06 Şimdi düşündümde ben seni neden takip ediyorum ya
Evet güzel bence
Jsjs şeytan ruhumala çelişir ben yapamam😂 abartı duruyo bence
Ben makyajı abartan kızları hem sahte görmüşümdür.. kamufle ediyor lar oysaki ne isen osun senden olduğun gibi hoslansinlar bırakınca degilmib bayanlar
Değil aşırı abartı sen sakın yapma 😋 hadi arkadaş olalım
hiç beğenemedim şahsen de bir gün bana birisi yaparsa bu makyajı hayır da demem :D
Güzel tabide dedigin gibi melek gibi görünen şeytanlardan olmasın
Çok abartıymış bunlar. Evlenememiş görümce makyajına benziyor
Gereksiz bence ya 😂 hoş durmuyor siyahı tek geçerim öyle bişey yapacaksam. Keyifli günler..
Çok abartılı ve kötü görünüyor bence. Anca mankenler kullanır defile sırasında.
Yapana bağlı bebeeğimm. Taş gibi hatuna yap eğrelti durmazz :))))))
Melek kanadına ihtiyacm yok
Abartı duruyor.
Meleklerin makyajı mı varmış
Ben kırmızı olanını yaparım😂
Güzel görünmüyor
Taşıyan hatunlara güsel
Güzel ne kelime yakıyor resmen
Güzel 😊💕
Kötü bence
coksell
Değil
ben çok güzel