Güzellik & Bakım Turtaya benzeyen saçlar itici mi, çekici mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Çok değişik bir soru oldu evet. Ama sizce de şöyle saçlar turta gibi değil mi? Böyle turtaya falan benzeyen saçları beğeniyor musunuz? 😏 #Edamedasaçbakım 𑁍ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶𑁍 Güncellemeler+1 yıl Güncl Turtaya benzeyen saçlar itici mi, çekici mi? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. O kadar şekil vermek için bir sürü sprey filan kullanıyolar ve bunlar saçı yıpratıyor sevmiyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence güzel 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl En köşedeki ahtapot bacağına benziyor 😃 Abartı bence. Abartı olan şeyleri sevmem. 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl puhahaahaha ahtapot bacağı mı aslında örümceğe de benziyor biraz Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Özel günlerde tercih edilmeli diye düşünüyorum ama herkes tercih etmemeli herkese yakışmaz o modeller 1 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl güzel ama herkese yakışmaz bence mesela sende olmayabilir çünkü yüz yapına uygun bir saç değil bana sorarsan 1 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl ama bişeyi farkettim ilk 2sine benzer saç modellerini genelde yüzü küçük kızlar yapıyor buna düğünlerde garsonluk yaparken de şahit oldum daha çok gelinlerde davetliler arasında da yapan var Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Özel günler, etkinlikler için vs.. normal hayatta hiç sevmem öyle abartılı saçları 1 0 Yorumla
Turunçlubörek Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Turtaya benzemiyor ama güzeller :D ama siyah saça gitmez, kıvrımlar belli olmayacak 1 0 Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Ya bu saç tipkerini sevmem.. ellerim saçlarını okşar Ken tarak misali aralarda gezmeli 1 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Göz yoruyor bence daha doğal görünüme sahip olabilir. 1 0 Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Bakımlı saçlarda giyilen kombine göre güzel duruyor 1 1 Yorumla Ljhukb +1 yıl Yaratıcı ruhu Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl En sağdaki örümcek bacağına benzemiş korkunç inanılmaz itici😵😵💫 1 0 Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Beğenmedim nedense normalde kızlarda ilk saça bakarım uzun saç favorim 1 0 Yorumla
Ljhukb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kadın yaratıcı ruhu vardır herşeyi yapar seni basyany çıkarır buda örneği cezbeder için gider çekiciliğini ortaya koyar dünyanı yıkar 😉🍯 1 0 Yorumla
iremmsude Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Çok abartı ya bu kadar uğraşmaya değerimi bilemedim 0 0 Yorumla
Dicleronahi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu tür saç şekilleri bunaltıcı geliyor. Resimlerine bakınca bile... 0 0 Yorumla
Evren323 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tercik etmiyorum ama yakışanlarda var knk. Gür açık renk saçlarda güzel durur bence 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. Bazı saç modelleri gerçekten kötü hepsi değil ama 2 0 Yorumla
Ayşeroloji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Berbat ve tercih etmeyeceğim bir saç modeli 1 0 Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl aaa sadece roman gacilara yakisir sugar olurlar 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. O kadar emek verilmiş her türlü çekicidir 1 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En sağda olan, Tarkan'da ki ahtapot değil mi 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duruşu güzel ama çok uğraştırıcı. 1 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel ama kalın uzun gür saçlara yakışır 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Ortadaki güzel görünüyor 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 ve 2 güzelde Soldaki Baş İtici 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Pardon sağdaki baş diyecektim Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hiç hoş bir görüntüsü, cazibesi yok bence 1 0 Yorumla
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Büyük emek var ama yine de kötü duruyor 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşırı çekici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
O kadar şekil vermek için bir sürü sprey filan kullanıyolar ve bunlar saçı yıpratıyor sevmiyorum.
Bence güzel
En köşedeki ahtapot bacağına benziyor 😃
Abartı bence. Abartı olan şeyleri sevmem.
puhahaahaha ahtapot bacağı mı aslında örümceğe de benziyor biraz
Özel günlerde tercih edilmeli diye düşünüyorum ama herkes tercih etmemeli herkese yakışmaz o modeller
güzel ama herkese yakışmaz bence mesela sende olmayabilir çünkü yüz yapına uygun bir saç değil bana sorarsan
ama bişeyi farkettim ilk 2sine benzer saç modellerini genelde yüzü küçük kızlar yapıyor buna düğünlerde garsonluk yaparken de şahit oldum daha çok gelinlerde davetliler arasında da yapan var
Özel günler, etkinlikler için vs.. normal hayatta hiç sevmem öyle abartılı saçları
Turtaya benzemiyor ama güzeller :D ama siyah saça gitmez, kıvrımlar belli olmayacak
Ya bu saç tipkerini sevmem.. ellerim saçlarını okşar Ken tarak misali aralarda gezmeli
Göz yoruyor bence daha doğal görünüme sahip olabilir.
Bakımlı saçlarda giyilen kombine göre güzel duruyor
Yaratıcı ruhu
En sağdaki örümcek bacağına benzemiş korkunç inanılmaz itici😵😵💫
Beğenmedim nedense normalde kızlarda ilk saça bakarım uzun saç favorim
Kadın yaratıcı ruhu vardır herşeyi yapar seni basyany çıkarır buda örneği cezbeder için gider çekiciliğini ortaya koyar dünyanı yıkar 😉🍯
Çok abartı ya bu kadar uğraşmaya değerimi bilemedim
Bu tür saç şekilleri bunaltıcı geliyor. Resimlerine bakınca bile...
Tercik etmiyorum ama yakışanlarda var knk. Gür açık renk saçlarda güzel durur bence
Güzel görünüyor ama düğünlük😂
Bazı saç modelleri gerçekten kötü hepsi değil ama
Kalıp gibi duruyo kötü ya
Hiç güzel değilki bu nedense moda
Berbat ve tercih etmeyeceğim bir saç modeli
O kadar da güzel bir görünüm vermemiş
Yok bazı kadınlara çok yakısıyor
aaa sadece roman gacilara yakisir sugar olurlar
O kadar emek verilmiş her türlü çekicidir
En sağda olan, Tarkan'da ki ahtapot değil mi
Duruşu güzel ama çok uğraştırıcı.
Gayet güzel ama kalın uzun gür saçlara yakışır