Fondöten uygularken pürüzsüz bir görünüm elde etmek için neler yapıyorsunuz?
🌸𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓵𝓲𝓴𝓑𝓪𝓴ı𝓶🌸

Fondöten uygularken pürüzsüz bir görünüm elde etmek için neler yapıyorsunuz?
🌸𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓵𝓲𝓴𝓑𝓪𝓴ı𝓶🌸
Cilt nemli olmalı, bunun için fondöten öncesi nemlendirici krem veya makyaj bazı kullanılabilir. Ayrıca makyaj süngerini ıslatıp ıslak şekilde kullanmak fondötenin pürüzsüz görümüne etki eder.
Pek fondoten kullanan biri degilim. Sadece ozel gunlerde kullaniyorum. Cilt temizligi cok onemli, gunluk cildi temizleyip, nemlendirmek gerekiyor. Fondoten surmeden oncede cildi iyice temizleyip nemlendirmek lazim. Yoksa fondoten kusuyor. Nemli bir beauty blender veya fondoten fircasiyla hep yukari dogru yuze yedirmek lazim. Hemen iki pit pit yaptigin zaman putur putur oluyor. O yuzden iyi yedirmek lazim
Cevap
2Cevap
Föndöten kullanmıyorum
Fondöten kullanmıyorum, Allah kullanmayı nasip etmesin 😃
Hahahah çok güldüm 😂
Fondötenin mat bitişli olması lazım ve iyice yedirilmeli ardından üzerine pudra geçiyorum muhakkak
bb krem kullanıyorum aslında. Fondöten kullanacağım zaman cilt temizleyici, Nemlendirici, makyaj bazı şeklinde uyguluyorum.
Altına nemlendirici krem sürmek lazım kullanmıyorum ama hsjjs
Önce nemlendirici veya güneş kremi sürmek faydalı olabiliyor bir başka yöntem uygulamadım ama fondoteni suya koymak ve suyun üstüne çıkan kısımları kullanmak purusuzluk sağlıyormuş.
yüzü olabildiğince nemlendiriyorum.
Olduğu gibi sürüyorum bir şey yapmıyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?