Güzellik & Bakım Sizce 500 tl verip ağda mı yaptırayım yoksa hemen epilasyona mı başlayayım? baby35x Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şu an kıllar uzamış biraz dahaEpilasyon 12 seans ve 4.000 tl Güncellemeler+1 yıl Tüm vücut Özel bölge dahil Güncellemeler+1 yıl Ağdacım bayan Sizce 500 tl verip ağda mı yaptırayım yoksa hemen epilasyona mı başlayayım? Cevapla Ağda Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Epilasyon 1 0 Yorumla
SanemiShinazugawa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl full body epilasyonun tüm seansları mı 4000 1 2 Yorumla baby35x +1 yıl Evet Yorumla SanemiShinazugawa +1 yıl uygunmuş ya ben de yaptırcam haha Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl anam kız bacağı gibi bacak var senin iki bacağın benim bir bacağım eder nasıl bir bacak o öyle 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Epilasyon 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Kesinlikle Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Dikkat ediyorsan gec lazere tabi niye ugrasiyorsun 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Bende öyle karar verdim Yorumla
yalnizkorku Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 12 seans 4 bin çok iyi benim 8 seans 4 bin 🙄 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Aaaİzmir alsancak Yorumla yalnizkorku +1 yıl ama sorun etmiyorum çünkü baya güvenilir ve herkes memnun Yorumla baby35x +1 yıl Hımm harika Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gözümüz gönlümüz açılıyor sayende 🥳 0 2 Yorumla baby35x +1 yıl Ne alaka Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl 👍😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız bacağı sandım bir an 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Herkes öyle sanıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sebebi ne tüylerini aldığın için mi yoksa eşcinsel misin Yorumla baby35x +1 yıl Eşcinsel değilim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizim burada epilasyon seans 1.400 ya 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Orası neresi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla baby35x +1 yıl Hımm çok ya Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Epilasyon 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Mantıklı Yorumla
LadyLonelyy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Fiyat çok makul geldi yer neresi 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl İzmir alsancak Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Lazere basla 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Daha mantıklı Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Epilasyon 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla
rosefromearth Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İğneli yap 1 3 Yorumla baby35x +1 yıl Daha mı iyi Yorumla rosefromearth +1 yıl Herkes öyle diyor yani epilasyonda iyidir herhalde ama iğneliden memnun kalmayan duymadım Yorumla baby35x +1 yıl Hımm acıyor mu Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkek bacağı bu 1 1 Yorumla baby35x +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burada bacağını paylaşma bak erkek kari dinlemez bakarak 31 çekerler 0 1 Yorumla baby35x +1 yıl Ok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Epilasyon
full body epilasyonun tüm seansları mı 4000
Evet
uygunmuş ya ben de yaptırcam haha
anam kız bacağı gibi bacak var senin iki bacağın benim bir bacağım eder nasıl bir bacak o öyle
Epilasyon
Kesinlikle
Dikkat ediyorsan gec lazere tabi niye ugrasiyorsun
Bende öyle karar verdim
12 seans 4 bin çok iyi benim 8 seans 4 bin 🙄
Aaa
İzmir alsancak
ama sorun etmiyorum çünkü baya güvenilir ve herkes memnun
Hımm harika
Gözümüz gönlümüz açılıyor sayende 🥳
Ne alaka
👍😏
Kız bacağı sandım bir an
Herkes öyle sanıyor
Sebebi ne tüylerini aldığın için mi yoksa eşcinsel misin
Eşcinsel değilim
Bizim burada epilasyon seans 1.400 ya
Orası neresi ya
İstanbul
Hımm çok ya
Epilasyon
Mantıklı
Fiyat çok makul geldi yer neresi
İzmir alsancak
Lazere basla
Daha mantıklı
Epilasyon
Evet kesinlikle
İğneli yap
Daha mı iyi
Herkes öyle diyor yani epilasyonda iyidir herhalde ama iğneliden memnun kalmayan duymadım
Hımm acıyor mu
epilasyon
Ayakları görmesek manita bacağı ya
Erkek bacağı bu
Evet
Ağda iyi gelir
Burada bacağını paylaşma bak erkek kari dinlemez bakarak 31 çekerler
Ok