Güzel olasım gelmiyor artık çünkü inancım kalmadı?

Arkadaşlar ben eskiden çok güzel bakımlıydım. Şimdi de öyleyim ama eskisi kadar değil. Çünkü evden çalışıyorum doğru düzgün arkadaş grubum ya da görüştüğüm insan yok. E pandemi vs de malum eve alıştık iyice saldım. Spor yapar temizlenir güzel giyinirim. Ama eskisi gibi fit olayım saçımı makyajımı yapayım manikür yapayım gibi asla bir hevesim yok. Çünkü eskiden güzel olayım herkes beni beğensin derdim vardı. Baktım beğense ne beğenmese ne. Önemli olan benim beğenmem. Asıl milletin beğenmesi başımı ağrıtıyor gereksiz tavlamak için bin takla atıp taciz ediyorlar. Daha dişini fırçalamayan tipsiz erkeklere full bakımlı güzel buluşmaya gitmek bile fazla geliyor bana. Hep mükemmel olmaya çalışırdım karşı tarafı mutlu ederdim ama kendim mutlu olmazdım. Şimdi ben de saldım. Baktım mesela erkek traş olmuyor pis duş bile almıyor. Ben de kullarımı almıyor asla bakımlı gitmiyorum. Ya da kavga ediyorum onunla. Neyse çevremde hiç güzel tip olmadığından benim de bakım motivasyonum düşüyor özetle yalnızlıktan. Ne yapsam bilemedim.

Güzel olasım gelmiyor artık çünkü inancım kalmadı?