Şu dünyada beğendiğim en güzel kadın. Çok farklı bir aurası var. Onun gibisi gelmez daha 💐
Siz beğeniyor musunuz?

Şu dünyada beğendiğim en güzel kadın. Çok farklı bir aurası var. Onun gibisi gelmez daha 💐
Siz beğeniyor musunuz?

Tanrı vergisi tavırlarını, ömür boyu çalışarak geliştirmiş, en hakiki sanatçılardandır. Sadece güzellik değil; o bakışlar, o mimikler, konuşurken duraklayıp gülüşler, hepsi günlerce hatta toplam yaşamla oranlayınca, yıllarca ayna karşısında çalışmayla kazanılıyor. Tesadüf değil. O kadar özel ki, kelimelerle anlatılamaz bir kadın.
Aşırı hoş ve çekici biri olduğunu düşünüyorum. Bazı insanlar yüzünü sıradan buluyor ama bu kadını çekici yapan yüz hatları değil, aurası ve enerjisi. Annemden sonra yaşayan en güzel kadın Monica Bellucidir bence..
Yüzü sıradan sayılmaz bence bakışları gözleri of of çocukluk aşkım🥰
Cevap
14Cevap
Evet çok güzel
Aa cidden seviyormuşsun Monicayı❤aşkım ya çok güzel kadın tabi annemden sonra aynı fikirdeyiz bu konuda da ;)
Sevmek ne kelime estetik cerrahlarının yaptığı tekniğe doğuştan sahip
Keşke yaşlanmasa ama yine de güzel
Her haliylr iyi
kadının bakışı fiziği mimikleri her şeyi güzel.. on numara hatun
Her sokak basında görülen 30 lu yaşlardaki dul kadın profili. Sen onun on katı guzelsin
Onların çoğu estetikli. Bu kadın gençken de çok güzeldi ve doğal.. çok farklı aurası var
Her güzel olanın aurası yüksek olmaz kuzum💐
Ukala bakışları onu güzel göstermiyor
Valla hoş, taş bir hatun yalan yok. Ben epey beğeniyorum.
Monica farklı bir dişiliğe sahip. Ama hayat kadınlığı, tecavüze uğramalar derken kadını hep ilişki yaparken gördüm. Burası işin üzücü kısmı
Eskilerin taş hatunu :)
Beğeniyorum seksapel yüksek bir kadın
Çok, ama çok güzel bir kadın...
Shot em Up filminde hasta kalkıştım kendisine 😊
Seni andırıyor
Knk sen bundan daha iyisin
Katılıyorum.
hayır
Hastasıyız bee milfin kraliçesii
Evet hoş kadın
Kim neden beğenmez ki zaten
Çok guzel