@Arzulardayiz1 buruşuk mu sana hiç yakıştıramadım, sonuçta o bir kadın Argoda biz buna element uydurmak diyoruz. Ben buruşukluktan bahsetmedim sen bana ikinci kez saldırgan hareketler aergiliyorsun
Neden bu kadının yaşlı halini begenmedigimi kişisel algiliyorsun anlamadım. Ne hakaret ettim ne başka birşey. çok tuhafsiniz valla. Gençliği güzel yaşlı halini beğenmiyorum. Defne samyeli ye yaşlı ama taş derim ama buna demem. Kıskançlık ile de ilgili değil. Beğenmiyorum. Nokta.
@Arzulardayiz1 :D Nokta Defne Samyeli mi taş? :D Bu kadın ondan bile büyük. Senin anlamadığın şeye gelelim bir daha anlamayacaksın ama yine anlatayım. Bak bazı kadınlar gençken güzelliğini fazlasıyla yansıtıp 40'larda çöküyor. Monica ise gençken aşırı sayılmayan ve yaşlandıkça da güzelliğini devam ettiren bir kadın. Pamukla demir kıyaslanmaz. Ayrıca yüzündeki hatlarla, kadın duruşuyla, çekiciliğiyle değil defne Victoria Secret bile yanından geçmez. Sen yaşlandıkça güzelleşen biri olsaydın yanındaki adam çok şanslı olurdu. Bu kadında doğal güzellik var. Sıradan siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü. Koşulları hesaba katmadan konuşmamalısın.
@Arzulardayiz1 kimse sizi zorlamıyor ki. Ne anlatmak istediğimden çok ne anlamak istediğinize odaklanmışsınız. Kuşak farkı o kadar belli ki Yaşlandığınızda saçınız beyazladıkça, yüzünüz çöktükçe anlayacaksınız. Normalde bir yaşlıya oranla hala Afrodit gibi bir kadın. İçten içe kıskançlığınızı buraya yazıp bana çamur atıyorsanız ciddi bir problekiniz var. Saçmalama dedin geldib hiç bir şey anlamadığın gibi beğenmediğim ve cılız bulduğum bir sanatçı (saibeli) örneği verdiniz. Hem de onca örnek varken :D Allah akıl fikir versin. Anlamamaya yemin etmişsiniz illa haksız çıkarmaya uğraşınız çok gereksiz
@Arzulardayiz1 Onca yorum arasında niye gelip buraya takıldığın belli. Defne Samyelinin taşlığında belli oldun zaten Meryem terbiyesizlik yapma soran da sensin bu nick de sensin. Haddini aşma istersen
Öküz toynağında biriken çamurda, bir saman tanesi üzerinde yer alan ve kendini denizlerin hakimi sanan Sivrisinek.. öğrenmen gereken çok şey var. Sen ancak kendi küçük beynini kandır. Bir daha yazma buraya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kendine göre güzelliği var gadası
Dünyada en zor şey onun gibi yaşlandıkça güzelleşen bir kadın bulmaktır.
Kendisini çocukluğumdan beri severim.
Yaşlandıkça güzelleşmek mi
Saçmalama
@Arzulardayiz1
Benimle olan şahsi bir sorunun yoksa
bu yorum kıskançlık kokuyor
Hayır kadında güzelleşen bir şey göremiyorum gencken çok çekiciydi ama şimdi... Yaşlı
@Arzulardayiz1 işte senin kaçırdığın nokta orası
Gençken çok güzel ve yaşlı haliyle de güzel.. bir çok kıza taş çıkarır bu haliyle
Bilmem bu senin görüşün. Ben buruşuk sevmiyorum sen seviyorsan bilrmem
@Arzulardayiz1 buruşuk mu sana hiç yakıştıramadım, sonuçta o bir kadın
Argoda biz buna element uydurmak diyoruz. Ben buruşukluktan bahsetmedim sen bana ikinci kez saldırgan hareketler aergiliyorsun
Kadını sevmeyen biri neden soru sorar ki.. kıskançlık
Neden bu kadının yaşlı halini begenmedigimi kişisel algiliyorsun anlamadım. Ne hakaret ettim ne başka birşey. çok tuhafsiniz valla. Gençliği güzel yaşlı halini beğenmiyorum. Defne samyeli ye yaşlı ama taş derim ama buna demem. Kıskançlık ile de ilgili değil. Beğenmiyorum. Nokta.
@Arzulardayiz1 :D Nokta
Defne Samyeli mi taş? :D
Bu kadın ondan bile büyük. Senin anlamadığın şeye gelelim bir daha anlamayacaksın ama yine anlatayım. Bak bazı kadınlar gençken güzelliğini fazlasıyla yansıtıp 40'larda çöküyor. Monica ise gençken aşırı sayılmayan ve yaşlandıkça da güzelliğini devam ettiren bir kadın. Pamukla demir kıyaslanmaz. Ayrıca yüzündeki hatlarla, kadın duruşuyla, çekiciliğiyle değil defne Victoria Secret bile yanından geçmez. Sen yaşlandıkça güzelleşen biri olsaydın yanındaki adam çok şanslı olurdu. Bu kadında doğal güzellik var. Sıradan siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü.
Koşulları hesaba katmadan konuşmamalısın.
Yaşlı hali bence de fazla çökmüş. Nasıl bir anda çöktü bu kadar anlamadım ama gençliği taş gibi diye yaşlılığın benğenmek zorunda değiliz tabi ki.
Kesinlikle. Gençken gerçekten çekici.
@Arzulardayiz1 kimse sizi zorlamıyor ki. Ne anlatmak istediğimden çok ne anlamak istediğinize odaklanmışsınız. Kuşak farkı o kadar belli ki
Yaşlandığınızda saçınız beyazladıkça, yüzünüz çöktükçe anlayacaksınız. Normalde bir yaşlıya oranla hala Afrodit gibi bir kadın. İçten içe kıskançlığınızı buraya yazıp bana çamur atıyorsanız ciddi bir problekiniz var. Saçmalama dedin geldib hiç bir şey anlamadığın gibi beğenmediğim ve cılız bulduğum bir sanatçı (saibeli) örneği verdiniz.
Hem de onca örnek varken :D Allah akıl fikir versin. Anlamamaya yemin etmişsiniz illa haksız çıkarmaya uğraşınız çok gereksiz
Tamam amca haklısın 🤣🤣🤣🖐️
@Arzulardayiz1 tamam yeğen
Unutma! Önce anlayacağız sonra konuşacağız. Hadi ip atlamaya devam
Amca hadi sen huzur evinde bulmaca çözmeye devam et Bu site şenlik değil hahaha
Senlik değil *
@Arzulardayiz1 katılmıyorum bence şenlik.
Biliyor musun çok yaratıcı bir espri zekan var ve ben çok güldüm seninle tanışmamak istiyorum. Ne dersin?
15 yaşındaki gerzek kendini akıllı zannediyor
Ya bi s. g amca
@Arzulardayiz1
Onca yorum arasında niye gelip buraya takıldığın belli. Defne Samyelinin taşlığında belli oldun zaten
Meryem terbiyesizlik yapma soran da sensin bu nick de sensin. Haddini aşma istersen
Tamam gençler zevkler ve renkler tartışılmaz. Elin Monicası için kavga etmeyin
Öküz toynağında biriken çamurda, bir saman tanesi üzerinde yer alan ve kendini denizlerin hakimi sanan Sivrisinek.. öğrenmen gereken çok şey var. Sen ancak kendi küçük beynini kandır.
Bir daha yazma buraya
Bu kadını begenemeyen kadının tipini merak ederim 😁
Kadında asalet, zerafet her şey var. Kim der bu kadın 56 yaşında
Sevdiğim kadını beğeniyorum banane monicadan
Bu kadın yaşlılıktan ölmemişmiydi :D
Bu gençliği yav
Salma Hayek ve kendilerinin hayranıyım
Kesinlikle muhteşem bir kadın
güzele güzel deme güzel benim olmayınca
Çok güzel
Lokum
Begenmeyen yoktur diye düşünüyorum