Güzellik & Bakım Burun ve saç estetiği yaptırsam nasıl olurum? Lantergarden Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Veya ikisinden birini olmam gerekse hangisini önce olmalıyım? Burun ve saç estetiği yaptırsam nasıl olurum? Cevapla Estetik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burnundan ol illa olacaksan goruntu bakımından demıyorum nefes alıp verme sorunun varsa duzelmıs olur 0 2 Yorumla Lantergarden +1 yıl Var o da ya Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman önce sağlık kardesım. Gecmıs olsun şimdiden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam bilmiyorum doğru olur mu ama baştan nefes vb sorun varsa burun için ol daha sonra saçlar için uzatıcılar var Gratis ten al uzasınlar 0 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Yaptır da biz de kurtulalım artık 0 1 Yorumla Lantergarden +1 yıl :( nie Yorumla
yarımkalanlar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Burnunu yaptırıp spora başlayabilirsin 0 1 Yorumla Lantergarden +1 yıl Ya yaklaşık kaç ayda vücudu toplarm Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sacin varya, birnunda iyi. Kilo al biraz 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. saç estetigi ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Burnundan ol illa olacaksan goruntu bakımından demıyorum nefes alıp verme sorunun varsa duzelmıs olur
Var o da ya
O zaman önce sağlık kardesım. Gecmıs olsun şimdiden
Tam bilmiyorum doğru olur mu ama baştan nefes vb sorun varsa burun için ol daha sonra saçlar için uzatıcılar var Gratis ten al uzasınlar
Elindekini yavaşça yere bırakmakla başlayabilirsin
Yaptır da biz de kurtulalım artık
:( nie
Burnunu yaptırıp spora başlayabilirsin
Ya yaklaşık kaç ayda vücudu toplarm
Sacin varya, birnunda iyi. Kilo al biraz
Denemeden bilemeyiz
Ya Bos ver oldugunu gibi kal
saç estetigi ol
Yakışıklı olursun