Sizce bunu hastalık haline getirenler var mı? Kalıcılığı yüksek olan rujlarmı tercihiniz 💄

Sizce bunu hastalık haline getirenler var mı? Kalıcılığı yüksek olan rujlarmı tercihiniz 💄

Benim dudağımda hiçbir ruj kalıcı değil. Devamlı stresten dudak ısırıyorum. O yüzden rujum daima yanımda. Gloss tarzı ürünler tercih ediyorum (mentolsüz) daha az kurutuyorlar ve daha estetik.
Sürekli olursa pek normal değil yani kalıcılığı fazla olanı tercih ederim ikide bir ruj tazelemektense. Bir kaç kez olur, mesela bir şey yiyip içince falan veya fotoğraf çekilecekse falan. Ama dakikada bir olursa saçma.
Rica ederim kzuum♥️😅😂
Kalıcı rujlar domuz yagindan veya ciddi yapost kimyasallardan yapılıyor diye düşündüğümden kullanmıyorum. Tavsiye de etmiyorum. Surekli tazelemek de bilmem makyaji onemseyen biri de değilim kafalama göre
Bu bilgiyi ilk defa duydum
Oyle maalesef
İyice araştırıp almak lazım
Cevap
8Cevap
Bence bakımlı olmanın işareti
Sevgiliniz yemeğe gittiğinizde sürekli lavaboya rujunu tazelemeye giderse normal bulur musunuz?
Evet normal bulurum. sevgilime her konuda anlayışlı olurum
Anladım iyimiş
Bazı insanlarda ruj kalmaz yerlerya da en ufak bişey yiyip içsek ruj gidiyor. Bu sebeplere bakarsak normal.
Makyajın yüze zararları yok mu nasıl yapıyorsunuz 🤔
O zaman sanatçılar ne yapsın yüzleri delik deşik olur
Ruju hiç sevmem. O tadı ağzıma geldiği an bütün ağzımın tadı kaçar. Sürekli tazeleyene de anlam veremiyorum git kalıcı ruj yaptır bari 😄
Kalıcılığı düşük bile olsa umurumda olmuyor silinmesi ya sürekli makyajım akmış mı rujum silinmiş mi diye düşünebilecek bir insan değilim ben
ruj sürdüğümde sürekli tazelerim huyum çünkü 😀
Genellikle likit mat ruj kullanırım kalıcılığı çok iyi olduğu için pek gerek kalmaz tazelememe.
Kalıcılığı yüksek olan rujlar daha kullanışlı ve kaliteli
Kızlar Kuru Ruj Kullanmayın 💄❌
Yaş Orje Şeklinde Rujlar Var Onu Kullanın
Dudaklarınıza zarar Vermez Yara Bere Yapmaz
Rujları hiç sevmiyorum :D
Peki 😅
Bana göre bazılarında takıntı haline gelmiş.
Ben de öyle düşünüyorum
Yutuluyordur muhtemelen
Yok ya ruj yenmez 😂
Niye?
Yani yemek saçma olmaz mı
Yo, dudakta olan şey ister istemez içeri kaçıyordur
Yani o başka bir şey ama bile bile ruju sürüp de yemek hastalık
Yok onu demiyorum 😃
Tamam 😆
kalıcı rujlar daha iyi bence
Gerek yok rujsuz daha iyi hissediyorum
Sadece evden çıkarken sürerim ben yanımda taşımam