Lazere gidiyorum 8 seans oldu. Bu kızarıklıklar geçmiyor alerji mi ne bunlar ya bir sürü bakım yaparım at kılı fırçasıyla tararim kese yaparım peeling yaparım yağlar kullanırım ama gecmiyo ne bunlar:(

Lazere gidiyorum 8 seans oldu. Bu kızarıklıklar geçmiyor alerji mi ne bunlar ya bir sürü bakım yaparım at kılı fırçasıyla tararim kese yaparım peeling yaparım yağlar kullanırım ama gecmiyo ne bunlar:(
Jilet, ağda gibi ürünleri kullandıktan sonra düzenli nemlendirici krem takviyesi şarttır. Bacak bölgesini gün içerisinde hava alacak şekilde açık tutmalı. Fototerapi ışık tedavisi ile çoklu seanslar yapılabilir. Kaşınan bölgeyi sürekli kaşıyarak tahriş etmemeliyiz
Lazer epilasyon yaptırıyorum fototerapi dediğiniz nedir hastanelerde mi yapılır bu tedavi
Cevap
8Cevap
Aşko karacigerden geliyor kan testi ver ona göre tedavi ayarlayalım. Kız arladasım da yumurtadan dolayı oldugunh çözmüştük biz

Lazere gittiğin yeri değiştir bak benimki böyle sonuçlandı ve daha 12. Seans
Ya benimki sakal gibiydi çok kizarikti cildim bu düzelmiş halı
O zaman bekle düzelir daha
Benimki de ilk seninki gibiydi
Alexander mi cihaz
Evet ama olmayada bilir değişti çünkü
Uzaktan yapıyorsa soğuk hava ufluyorsa Alex tenine değerek yapıyorsa jelle birlikte buz
Kimi insanın cildi hassasdır lazere gidip cildindeki kızarıklıkların gecmesı gerekıyor gecmesse cıld doktorona gıtmeyı tavsıye ederım hanım efendı
Lazerin makinası kaliteli değil Aleksander soğuk hava üfleyen makina çok iyi benimde buna yakındı şimdi pürüzsüz
Öyle mi diyosun
Evet kardeşim de buz lazere gidiyor 5. seans hala aynı tavuk derisi görüntü benim 5. seansta pürüzlük olmuştu 7 de bitti zaten şimdi tek tük var üst bacağımda tüy halinde
Kılların gür ve kalınmış önceden, zamanla düzelir herhalde
soğuk suyla masaj yaparak yıka kese falan kullanma düzelene kadar
atma ziya 8. seansta boyle bacak mi olur
Baştaki halini gorseydn anlardij ahhahaha
bacağın benimkinden biraz kılsız :)
Kıl yok gözenek onlar
ya pardon ozaman özür dilerim
Alerji olabilir sorsana lazerciye
Baya görüntü iyi değil
Gittiğin lazeri değiştir
Lazere sorsan keşke
Jiletle almış gibi