Kadınlar neden çalışıp iyi bir fizik yapmak yerine iyi bir fiziğe sahip olan kadınları kıskanırlar?

Tıbben ispatlanmış kadın beyin nöral sinyalleri erkeklere göre çok daha komplike çok daha derin düşünebilen varlıklar. Yani kadınlar beyün olarak erkek fizik olarak güçlü olmal üzere yaratılmışlar. Hal böyle iken genel olarak bahsediyorum kadınlar biolojik olarak kolay elde etme konforuna erkeklere oranla daha fazla yatkın olabiliyorlar. Neden nasıl sonuç ilişkisini bukadar mükemmel organize ettikleri için mesela en iyi entrikayı kadınlar yaparlar. Düşünsenize imparatorlukları ülkeleri devirmişlerdir güçlü olmadıkları halde 🤗 Başka söze gerek yok :)
Ben çalışmadan güzel bı fiziğe sahibim jsjsjs diğerleri de calisadursun nsn
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Keske bu soruyu kaslı erkekler için de geçerli olsaydı! Biz kadınlar fesatmışız onlar kaslı erkek görünce daha çok çamur atarlar😃
Bence herkes mutlu olduğu vücutta olmalı ister çok zayıf ister tombul!
kimseyi de kıskanmam sadece iltifat ederim! Belkide bu kıskanma olayı zayıfların kuruntusudur 😂 herkes beni kıskansın benim gibi olsun vs vs 😃 yok oyle bir dünya onu da söyleyim
Hahaha komedi bir soru cidden. Gereksiz genelleme olmuş bu. Tonla kilolu olup zayıf bir fizik elde eden kadın var. Birilerini sahip olduğu fizik, maddiyat gibi şeylerden dolayı kıskanan insanın ruh sağlığı bozuktur. İmrenmek ile kıskanmak arasında ince bir çizgi vardır. Bu ikisini karıştırmamak gerekir.
Herkesi bilmem 1 ayda 14 kilomu verir özel hareket marşıyla da gezinirim ki zamanında yapıldı onaylandı kaşe/imza.
Bir ayda 14 kg nasıl gidiyor gerçekten çok merak ettim soruyorum öğrenmek isterim açıkçası
Hemen söylüyorum günde 3 litre su sabah kahvaltısı sadece yumurta beyazı bir kaşık yağsız lor ve salatalık öğlen bir kase yoğurt akşam salata sabah iki saat akşam iki saat kardiyo ve bisiklet ağırlıklı spor yaptım askeri sınavlara hazırlanıyordum o dönem kitle endeksinin tutması lazımdı 1 haftada 5 kilo verdim gerisi geldi zaten zor oldu sonra hasta oldum ama o gün bugündür bir daha da en fazla 3 kilo filan aldım verdim böyle yani
Sınav için hırs yaptım çok zorladım bedenimi kimseye tavsiye etmiyorum ayrıca sıkıntılıydı o dönem baya
Fitne fesatlar çünkü. Zor olduğunu bilirler ama sahip olana çamur atarlar.
Ayakta alkışlıyorum bu sorunu.
Hangi kadınlar onlar? Hiç böylesine denk gelmedim.
O da çalışsın baklava börek yemekle olmuyor. Kizkardesim sporunuda bıraktı ama fiziği çok iyi bazılarında genetik oluyor ben baba tarafına benzemiyorum o kadar yesem varil gibi olurum
- çünkü kıskanmak, çalışmaktan kolay.
- çünkü "herkesin yapamadığını" biliyorlar.
Öne çıkmak için kendilerini geliştirmek yerine başkalarını yerip parlamaya çalışmak daha kolaylarina geliyor çünkü.
Kıskandıkları kanısına nerden varıldığına emin değilim ama şahsım adına üşeniyorum
8-9 aydır spor yapıyorum vücudumu seviyorum başkaları beni kıskansın:)
bu hepsi için geçerli değildir kıskanç fesat gurubuna girer
Haset etmek ve yermek yerine ilham alsa kendi de öyle olacak halbuki ama gel de anlat işte.
Kıskanan kıskansın da Herkes yapıyor olabilir bazıları sağlık sorunları nedeninden dolayı yapamıyor olabilir kimseyi bu şekilde eleştirmek doğru değil bence.
Ben imreniyorum kıskanmak değil valla, spor salonunda gidip tebrik ediyordum jsjsjsjs
Kendisinde olmayan şeyleri başkasında görünce kiskaniyorlar kadınlar da erkekler de
Kiskanmalari daha kolay çünkü sadece konuşurlar ve kıskanırlar başka isleri yok çünkü.
İşte, kıskançlık , hasetlenme.
Kötü insanlara iyi şeyler nasip olmaz zaten.
Bunu sadece kadınlar mı yapıyor sence sırf laf olsun diye sormuşsun erkekler de yapıyor. Yapanlar da estetikle vücut değiştirenler laf atıyordur onun dışında sporla yapılan fiziğe genelde saygı duyuluyor.
Insanlar kendinde olmayan seyi kiskanir tabi istisnalar haric
Güzel noktaya parmak bastı..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş