AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Hayir kalben seven tipe pek bakmaz tip bence gelip gecici
aynen öyle gerçek sevgi makyaja bakmaz
Kimin ne olacagi belli olmaz
sağ ile sol da ki kadının ilgisi yok. Tamamen farklı kişiler... Gayette etik gayette normal. Madem tüm etikleri ezebiliyorsa kız erkekte gayette güzel ezer.
makyajsız hali kötü diye ayrılmakta haklıysa bu tipi için biriyle birlikte olmanın haklılığını kanıtlar. sonra kızlar tipe bakıyor ühühühü demeyin
Görselde kı kısı aynı kısı işe dava açsa kazanır bile hale bak 🤦🏽
Makyaj çok değiştiriyor o yüzden makyajsız görmek gerekiyor kesin evlenmeden 👍🏿
Erkek net haklı sizde abartı makyaj yapmayın biraz doğal natural olun karakter ve fiziksel olarak
Ben hic makyaj yapmiyorum cirkinde degilim ama bana makyaj yapsana diye zorluyorlar bi öyle diyonuz bi böyle
Ya yapma ben çok makyaj meraklısı değilim doğal insan bana göre dünyanın en güzel kızı Sende yapma doğal olarak kendini sev özgüvenin daha iyi olur
Kendimi doğal halimle seviyorum zaten ama sevmeyenler hatta rahatsiz olanlar var görüntümden
Takma bence kendileri filli boya oldukları için
Haklidiir Ben ayriilmistim tabi ozamanlar acemiydim ilkskilerde
Haksızdır djdndjjd. E bizde o zaman sakalsız gördüğümüzde ayrılalım djdjjddj
Bence kesinlikle haklılar bukadar sahte olmayın herseyiniz çakma made in China
Boya küpüne düşmüş biryle zaten birlikte olmam. Doğal makyaj iyidir.
Güzellik/yakisiklik icin gelen gene bu yüzden gitme ihtimalli yüksek dir
değildir makyajlı halini sevebiliyorsa makyajsız halini de sevmeli
Erkekler de makyaj yapıp sonradan bambaşka biri çıkarsa anlarsınız o zaman.
Demekki karaktere önem vermiyordur o kişi için her şey dış görünüstür, bana göre haklı değil.
Aynen kanka uzun boylu olsun
Makyajın suyunu çıkardığını fark ettiğim kadından Tengrimin merhametine sığınırım.
Makyajsız gördü diye ayrılan adamdan pek hayır gelmez ama bu nasıl bir makyaj ki adam ayrılıyor 🤔
Makyaj hep yapmıyorum, yapsam da bir iki saniyelik bir makyaj 💄 kullanıyorum, o yüzden içim rahat. Çoğu zaman makyaj bile yapmıyorum. Bu görsel deki kız sevgilim olsa ben bile kafayı yerdim
Haklılar bir yandan cidden bazıları çok abartılı yapıyorlar.
Haklıdır elbette makyaj yapmak alenen adam dolandırmaktır bana göre
O kişi de fotoğraf falan istesin makyajsız halini at desin bu kadar zor olmamalı sormak bence
Haklı, bazı kızlar nitelikli dolandırıcılık yapıyor çünkü.
Eğer makyajlı hali kızın ırkını değiştirecek kadarsa adam ayrılmakta sonuna kadar haklidir
O zaman bizde kendimizi lüks zengin gösterip kredi çekip hava atalım sonra kuru ekmek yiyelim.
Hata erkrkte kızı makyaşsız görmeliydi sonra çıkmalıydı.
Tecrübe kazandım kapatıcı kullanan kızların yanından bile geçmiyorum
Kızın makyajsız halini erkeği göstermesi lazım erkeğin de aynı şekilde herhangi yüzüne bir şey yapmadan halini göstermesi lazımdı Eğer makyajlı bir halde gösteriyorsa kendi yüzünü göstermiyorsa kendi yüzünü gösterdiği için erkek ayrılıyorsa haklıdır
Bu şuna benziyor. Arabayı evi satmadan önce tadilat yapıp temizleyip boyayıp değerini artırmaya. Makyaj şart tamam ama abartmayın. Doğallık en güzeli.
Makyaj ile farklı insana dönüştüğüm için daha çok makyajsız yanına gidiyorum. Çünkü evlendiğimizde sabah uyandığında makyajsız halimi göreceği için bu haksızlığı ona yapamam
Bence haksız dır kızın duyguları ile oynsmıs olur kalbi için deilde güzelli icin çıkıyormuş gibi olur kızlarında kalbi var
Haksızdır. İster makyaj yapar ister yapmaz makyajı için mi birlikte oldun. Seven her türlü sever beğenir. Ayrılanlarlada işiniz olmasın.
Yani bence haklı makyaj altına sığınıp kendini göstermek bence dolandırıcılıktır
Haksızdır demek ki dış görünüşü için sevmiş..
erkeler kendi kıl yumağı vücutlarına baskınlar önce
Haksızdır. Makyajsız halini de görsün bir zahmet
Haklı kızı makyajlı da makyajsız da görmeli
Aşırı makyaj iyi değil hanımlar olduğunuz gibi sevecek birini bulun
Yani makyajla farklı hir insan oluyorsa haklı gibi :) ama ben eski kız arkadaşımı makyajsız gördüğümde yeniden aşık olmuştum 😀
herkes oldugu gibi görünmeli dış görünüşde bir etken. karşıdakini oldugu gibi kabul etmek lazım ama oldugu gibi görünmüyor o kadar boyayla
hayır tabi ki de makyaj mı devgili olmamızı sağlıyor gerçekten sevse yüzüme tipime bakmaz hrr türlü yanımda olur
İyi de boyadan kızın yüzünü görmüyor ki. Herkesin hayalinde bir tip var. Kızlar boya ile karşısındakini kandırıyor. O kadar kendine güveniyoruz olduğu gibi kalsın. Ayrıca Erkekler gözleriyle sever.
bence seni seven gözleri ile sevmiş, beni seven tipim için sevicekse hiç sevmesin iki yüzüme yara gelince de çekip gider öyle insanlar kalpten severler gerçek sever insanlar onların hayallinde biri olabilir bizimde hayalimizde olanlar vardır insanlar her zaman istedini alamazlar hem çirkin güzel farketmiyor o karaktere kalmış bir şey
Erkekler daima gözleri ile sever. Bu sözü Britanyalı büyük oyun yazarı söylemiştir. Kadınlar kulakları ile erkekler gözleri ile sever. Sen kendini avutuyorsun. Erkekler ilk dış görünüşe bakar. Dinimizde bile akşam kocasına güzel görünün süslenin diye tavsiyeler var. Erkek kadını nefsiyle sever. Onların doğasında var bu. Allah kadına boşuna mı tesettüre gir demiş. Güzelliğini saklasın dıye. Ben kimseyle sevgili falan olmadım ayrıca.
Aşırı makyaj yapan hiçbi kadın güzel değildir zaten.
Bence bu kizin makyajli halide makyajsiz halide ayri guzel :)
Haksizdir guzellik icin sevilmez kalp yurek her sey icin sevilir...
Bu durum asyalılar içinde geçerli ise erkek tarafı sonunana kadar haklı
Yok artık.. saçmalamayın sevgilinizi sakalsız görünce ayrılıyor musunuz 😂
Saçma bir benzetme olmuş onların ki doğal. Zaten olan bir şey
Sakal da erkegin makyajı
Zaten olan bir şey değil konu. Değişiklik sonucunda tanıyamama hatta bırakma mevzusu. Asıl saçmalık yok boyu kısa, yok kilosu çok yok bilmem neresi küçük diye sadece fiziken bir insanı değerlendirip bırakabilmek. Yani duygu kokmuyor sahte
Haklıdır ben de bir erkeği effectsiz görünce midem bulandı
Kadının yüzüne yapışacak değil ya makyaj doğal olmak her zaman güzel
İlginç bir sevgilin varmış. Seni kabul edecek olan boyasız cilasiz kabul etsin. Ayrıl gitsin
Sakalsız erkek gördüğünüzde soğuyorsanız bizde makyajsız gördünüz soguyoruz shcdms
Eğer arada uçurum bir fark varsa haklılar.
Soruya bakmadan önceki fotodan midem bulandı🤢
Evet. Dolandırıcılığın lüzumu yok.
sadece dış görünüşe bakıyordur kurtulmuşsun.
Haksız zaten seven insan hiç bir şekilde ayrılmaz
Komiklik olsun diye sorulan sorular bence
Bu yüzden her zaman ilk bulusmaya makyajsız gidin
Nitelikli dolandırıcılık sonuçta.
Bence haklılar.
En sacma ayrilik sebebi olabilir.
Haksızdır foto isteseymiş
Aynen senin dediğin gibi. İki tarafta hatalı bence
iğrenç seyler bunlar