Güzellik & Bakım Popomun tüylerini almıştım… şimdide popom yanıyor, ne yapa bilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Cidden soruyorum… Güncellemeler+1 yıl Herkese teşekkür ediyorum Popomun tüylerini almıştım… şimdide popom yanıyor, ne yapa bilirim? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Papazınnpilavı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Bi güne geçer bişi olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🥺 Yorumla Papazınnpilavı +1 yıl Çok dayanamıyorsan al dolaptan buzu sür rahatlatır Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 560 cevap paylaştı. Krem sür ya da kür yap 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kür? Yorumla kaancan_7 +1 yıl Evde hazrlayıp sürüyon yanmayı alıyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapılıyor? Yorumla kaancan_7 +1 yıl Gizlsn yazamadım Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkmam Yorumla kaancan_7 +1 yıl Neden tehlikeli mi Yorumla Soran +1 yıl Ne tehlikesi? Yorumla kaancan_7 +1 yıl Çıkmam diyorsun da Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla kaancan_7 +1 yıl Taqp at korkma Yorumla Soran +1 yıl Hayır, iyi geceler Yorumla kaancan_7 +1 yıl Evet iyi geceler Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne ile aldığın tüyleri şu an yanıyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Jilet le Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Ne zaman aldın ve şu an ne yapınca yanıyor çok mu kıllardı aylıyor Yorumla Soran +1 yıl 5 saat oldu öyle yanmaya başladı Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl İlk defa mı aldım popo kıllarını ve Papa kıllarından bahsettiğim popo yanaklarında olan mı Yoksa tam o ara kısım mı Yorumla Soran +1 yıl Komple popo Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani soğuk suya gir iyi iyi gelir ya da buz sür niye aldın sevgiline falan buluşacaksın yarın Yorumla Soran +1 yıl Normal temizlik… ilk defa yaptığım bişi değil… bu seferde yandı nedense Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Hicret eskimiş miydin çok mu tahriş etti orayı ve ne sürdün jilet yaparken oraya kayganlaştırıcı olarak Yorumla Soran +1 yıl Sıvı sabun la yaptım Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Müsait değilrette aldığın için acaba çok mu tahriş oluyor orası neden lazer dönemiyorsun ve kendi p***** almak çok zor değil mi Kendi kendine neden bir yardım almıyorsun ağda'ya gitmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Her zaman böyle alıyorum… yani taktikleri var zor değil alması. Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Yani yeter Çok kötü ya sevgilinin yerinde olmak istemezdim Yorumla Soran +1 yıl Neden 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl poposu yanan kız :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eeee? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kendiliğinden de geçer ki Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aferin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ne kadar zaman önce aldın? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 5 saat olmuştur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hala yanıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Daha şimdi başladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman giydiğin bişey tahriş etmiş olabilirmi? yeni iç çamaşırı değiştiysen ya da terlediysen felan ya da bir hareketin? Yorumla Soran +1 yıl No Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geçer heralde aradan zaman geçtikten sonra başlamasını tetikleyen bişey var bence onu bul Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Tahriş olmuş temizlikten sonra soğuk su ile durula 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Bur leğene soğuk su koy icine otur gecer 0 1 Yorumla Muratby33 +1 yıl Agri gectimi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Krem sür yumuşasın ve acısı azalsın 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne kremei? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yumuşatıcı Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buz da işe yarar Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah iyi gelir ilk defa mı temizlediniz? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya hep alırım sadecw bu sefer yanıyor nedense anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jilet ile mi aldın ve kesmiş olabilir misin Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bi bakmam lazım o ola bilir bak bunu hiç dğşünmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolanya da sürmemizi tavsiye ederim biraz yakar ama anında geçer yanması Yorumla Soran +1 yıl Kolonya öı 😂Git be dezenfekte etmeme gerek yok tertemiz popom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesik varsa yarayı kapatması için söyledim. Dalga geçmiyorsun dimi benimle? Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bepanthol sür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yıka 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. pudra sür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bi güne geçer bişi olmaz
Tamam 🥺
Çok dayanamıyorsan al dolaptan buzu sür rahatlatır
Krem sür ya da kür yap
Kür?
Evde hazrlayıp sürüyon yanmayı alıyor
Nasıl yapılıyor?
Gizlsn yazamadım
Gizliden çıkmam
Neden tehlikeli mi
Ne tehlikesi?
Çıkmam diyorsun da
Yani
Taqp at korkma
Hayır, iyi geceler
Evet iyi geceler
Ne ile aldığın tüyleri şu an yanıyor
Jilet le
Ne zaman aldın ve şu an ne yapınca yanıyor çok mu kıllardı aylıyor
5 saat oldu öyle yanmaya başladı
İlk defa mı aldım popo kıllarını ve Papa kıllarından bahsettiğim popo yanaklarında olan mı Yoksa tam o ara kısım mı
Komple popo
Yani soğuk suya gir iyi iyi gelir ya da buz sür niye aldın sevgiline falan buluşacaksın yarın
Normal temizlik… ilk defa yaptığım bişi değil… bu seferde yandı nedense
Hicret eskimiş miydin çok mu tahriş etti orayı ve ne sürdün jilet yaparken oraya kayganlaştırıcı olarak
Sıvı sabun la yaptım
Müsait değilrette aldığın için acaba çok mu tahriş oluyor orası neden lazer dönemiyorsun ve kendi p***** almak çok zor değil mi Kendi kendine neden bir yardım almıyorsun ağda'ya gitmiyorsun
Her zaman böyle alıyorum… yani taktikleri var zor değil alması.
Yani yeter Çok kötü ya sevgilinin yerinde olmak istemezdim
Neden 😂
Yumuşatıcı krem sur knka 🤦🏿♂️
Soguk suya sok poponu 8yi gelir
poposu yanan kız :D
Eeee?
kendiliğinden de geçer ki
Tamam
aferin
ne kadar zaman önce aldın?
5 saat olmuştur
hala yanıyor mu?
Daha şimdi başladı
o zaman giydiğin bişey tahriş etmiş olabilirmi? yeni iç çamaşırı değiştiysen ya da terlediysen felan ya da bir hareketin?
No
geçer heralde aradan zaman geçtikten sonra başlamasını tetikleyen bişey var bence onu bul
Tamam
Tahriş olmuş temizlikten sonra soğuk su ile durula
Bur leğene soğuk su koy icine otur gecer
Agri gectimi
Krem sür yumuşasın ve acısı azalsın
Ne kremei?
Yumuşatıcı
Tamam teşekkürler
Buz da işe yarar
Deneyeceğim
İnşallah iyi gelir ilk defa mı temizlediniz?
Hayır ya hep alırım sadecw bu sefer yanıyor nedense anlamadım
Jilet ile mi aldın ve kesmiş olabilir misin
Bilmem bi bakmam lazım o ola bilir bak bunu hiç dğşünmedim
Kolanya da sürmemizi tavsiye ederim biraz yakar ama anında geçer yanması
Kolonya öı 😂
Git be dezenfekte etmeme gerek yok tertemiz popom
Kesik varsa yarayı kapatması için söyledim. Dalga geçmiyorsun dimi benimle?
Krem sür
Kantaron yağı sür
Krem sür
buz sğr
Buz koy
Neyle aldın
Jilet
Bepanthol sür
Tamam teşekkürler
Yıka
pudra sür