Merhabaa 🌸
Sizce kıllı erkek bakımsız mı sayılır yoksa kıllı olmak erkeğin doğasında olan çekici bir şey mi?

Merhabaa 🌸
Sizce kıllı erkek bakımsız mı sayılır yoksa kıllı olmak erkeğin doğasında olan çekici bir şey mi?

Sakalımı bile sıfıra vurunca yolunmuş tavuk gibi hissediyorum..
Etek altı, koltuk altı gibi alınması gereken hatta şart kosulan kıllar haricinde kılların alınması caiz görülmemiştir.. Rahatsız etmiyorsa tabi..
Bunun ise tam tersi kadının yalnızca saçlarının uzun tutulması şart koşulmuş..
Nasıl kadın kıldan tüyden fıtraten rahatsız oluyorsa, kılsızlık da erkekte fıtraten rahatsızlık veriyor..
Hem kaslı vücuda sahip erkeklerin vücut ısı dengesi adına kılların faydası var.. Isıyı dengeliyor..
Hayır bunun bakımla alakası yoktur. Kılları alıp almamak tamamen tercih meselesidir. Bakımlı olmak düzenli duş almak, deodorant kullanmak, dişleri sürekli temiz tutmakla da olmuyor.
Vücudunu takip etmeli, olumsuz ve göze hoş gelmeyen durumlara karşı önlem de almalı. Kadınların çoğunluğu erkekte kıl olmalı der. Erkeksilik olarak düşünerek çekicilik kattığını düşünüyorlar. Bence temizlik şart. 😏
Kıla tüye karşı alerjik var. 😃 Orman gibi olmanın bakımı olmaz.
Teşekkürler...
Kıl yaratılış sonunda ama alması gereken yerleri almıyorsa da bakımsız değil net pistir o.
Cevap
36Cevap
Bence anlamı böyle değil yani bakımsızlık mesela duş filan almıyorsa kokuyorsa bakımsızlık.
Evet bakımsız olduğu anlamına gelir
Normalde her insanın doğasında olan bisi bu her ne kdr da insanlar bu durumu yadirgasada vücut tüyleri hem erkeğin hem kadının doğasında normal bisi ama şuda varki bir yerden sonra bu biraz igrenclesio ben saglikciyim mesela staj döneminde ilgilendiğim erkek hastaların bazıları aşırı killiydi ne kadar normal olsada kıl vücut kokularına ve kötü bir görüntüye neden oluyo o yüzden çekici olmaktan çok itici duruyo
Erkek ultra yakışıklı bile olsa fazla kıl itici yapar da hem tipi vasat hem her yerinden kıl taşanların kurtarır yanı yok. Fazlaysa gidip lazer yaptırsınlar Bi zahmet ıyyk.
Bence bir erkeğin bakımlı veya bakımsız olduğunu vucut kılından cozemezsiniz saçma olur.
Örneğin spor yapıyorsa her gün düzenli olarak dusunu alıyorsa tirasina dikkat ediyorsa giyim kuşamına vs dikkat ediyorsa benim gözümde bu adam bakımlıdır gerisi boş. Bu arada vücudu kılsız erkekler tüyleri yolunmus tavuk gibi duruyor kötü yanı erkek dediğin killi olur a* Kadın kılsız olur.
Bakımsızdır tabi 🤢 hiç sevmem erkeğin de kadının da dikkat etmesi gereken temel bakımlar var manikür, epilasyon, ağız bakımı, hijyen, cilt bakımı bir zahmet yapsınlar
Hayır bakımsız olduğu anlamına gelmez ama vücudunda çok fazla kıl olan erkeklerin hani kıllarını bir yöntem seçip almaları kendi sağlıkları açısından da iyi olur, benim de vücudum çok olmasa da kıllı düzenli bir şekilde tüy dökücü, ağda kullanıyorum ve ağda dan sonra çok rahatlıyorum
Erkeğin kıllı olması sadece geninin kıllı bir aile bireyine çektiğini gösterir. Başka hiçbir şey için kılı sorumlu tutamazsınız sjsjs ayrıca erkeği çekici gösteren şey kadını da çekici gösteriyor mu bi düşünün.
Kıl insanı hayvan gibi gösteriyor. Ayı gibi, maymun gibi, gibi gibi..
Kıllarını almış erkek vücudu çekicidir.
Erkek adam kıllı olur lafı hormonlardan kaynaklı bence çok yadirgamayin kıl konusunu yoksa ılık birine denk gelince pişman olursunuz
Kil erkege yakisir ya kılını aldirana erkek demem ben he cok varsa yazlari aldirabilir en azindan kolunu bacagini
Erkeğin epi topu kaç tane bakım yapabileceği alan var ki. d
Kıl tüy işleri bunların başı zaten. d
evet her şey dozunda güzeldir sırt kılı mesela hahaha
Bakımsızlık değildir ama çok itici oluyor fazla kıl maddi imkan varsa lazere falan gidilebilir
Yani kıllar alınabilir sonuçta ama vucudu bunu kaldıracaksa, ben kesmeyi seviyorum
Koltuk altı ve etek tıraşı hariç kıllarını aldıran iliktit
Evet kıldan nefret ederim göğüste göbekte falan iğrenç
Erkekler göğüs bacak kılı almaz normal Erkekler alma yani
Bakımsız olmasa dahi bence itici duruyor. Görüntü olarak yakıştığını düşünmüyorum.
Yün yumağı gibi ise bakımsız olduğunu gösterir tabi
Bakımsız ve itici duruyo.
Erkegim diye yumak yumak tuyle dolasanlar bakimsiz tabi ki
Koltuk altı ve özel bölgesi temizse kimse kıllı diyemez benim erkeğime :))
Her kadının hayalidir kıllı döşte uyumaktır bunu gerçek kadınlar bilir.
Kollara kadar alıyorum ama kıllı erkek pis oluyorsa lütfen hanımlar sakal ve bıyıktaki tüylere çözüm bulsunlar
Yani bu karşılaştirma için Michele Morroneyi koyman da ayrı bi ironik ekxkekxkekdke
Şu adamin Seksi olması için kıllarını almasina gerek mi var allaasen
Bazılarım omuzlarında felan oluyor onlar bence kesinlikle aldırmalı.
Merak ettim. Kafamdakiler döküldü. Vucudumdakiler çoğaldı hahahaah
Kıl sadece bu adama yakışıyor ölürüm ona😋😋😋🥰🥰🥰 normalde kıllı sevmem
Ben hiç sevmem herşeyden önce insan dediğin bakımlı olmalı profil resmimde görebilirsin
Kıl sevmiyorum ben ve tüm vücudumu pürüzsüz seviyorum. Bakımsızlık değil kıllı olmak. Ama devir değişti biraz daha dikkat etmek gerekiyor
Yani galiba kafası çok yorulduğu icinn temislge vakit bulmuyor biraz katılıyorum
Kıllı erkekler hoşuma gidiyor
Kanka kurt adam gibi duruyorlar sevmiyorum
Bu yoruma güldüğüm kadar hiçbir şeye gülmedim nereden geliyor böyle şeyler aklınıza 😂
Bana mı güldün ona mı
İkinize de 😂
😂😂😂
Kıldan görünmeyen tüştüşlerini yalatmak istemesin de naparsa yapsin uzak olsun
Erkek dediğin kıllı olur diyen kezolar karşı çıkar şimdi 😎
kıllı olur da orman gıbı degıl az kıl yeter
Her şeyin fazlası zarar derler 😃
Hayır genetiği öyle demektir
Hayır gelmez temiz olsun kıllı olsa bilse
Hayır o anlama gelmez
Ben sevmiyorum.
Dokununmak da istemem