Güzellik & Bakım Aşk birlikte estetik ameliyat olmak mıdır? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizle aynı an da güzelleşmek ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Estetik Aşk birlikte estetik ameliyat olmak mıdır? Cevapla Estetik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Şu anda kimseye aşık değilim ama estetik planlarım var 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde aşk bir ömür mutlu olmaktır. Birlikte estetik olmak demek değildir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. isterdim 0 0 Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk sadece ilahiye mahsustur bana göre.. estetiğe gelince çok saçma bee yaratan yaratmış en güzel şekilde.. yani bi kulun yaptığı çok ekstrem mi oluyoo çok komikss🤣 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Böyle slak insanlarla aşkı aynı cümle içerisinde kullanmayın, aşk böyle merdiven altı basit bir şey değil.. 0 1 Yorumla edadiyebiri1 +1 yıl Bunlar yüzünden aşka olan inancımı kaybettim Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Düşünsene evlilik teklifi olarak "Benimle ameliyat olur musun?" Dendiğini 😂😂 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Olurum diye cevap veren cok olur Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Birlikteyi bırak tek başıma da olmam. Bana çok gereksiz ve saçma geliyor. 1 0 Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Jskdpwödjwkdmwldme buldu kendi gibi birini daha bırakmasın 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Değill :D bu adamda Seda ya ayak uydurmaya kalkarsaaa işi var :D 0 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl seda sayan bi 20 yıl daha menepoza girmez bence 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sanıyorum kimse için gerilemem kimsede benim için gerilmesin😂 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Aha ha var bir hayalimiz dicem de bizde estetik gerektiren bir yer yok ☹️😄 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl daha neler görecez bakalımzavallı aşk insanların elinden neler çekti :D 0 0 Yorumla
Aylin2404 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Hayır. Aşk sevdiğin insanı olduğu gibi kabul etmektir. 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. Ask estetiksiz halini sevmektir 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vaoww dogru Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. baya ilginç bir soru 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. ahahah bunumdan olsun istemem 0 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet işte gerçek aşk adam gibi adam 😃 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne dramlar var be 😂😂😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dimi ya Yorumla dreamliner61 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl adam iyi yoluyo xd 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha evet Yorumla
hayatcokbosaga Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Jxmsğxçsckdlcşğscçldcdöcşsöflm çağlara noldu sana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Şu anda kimseye aşık değilim ama estetik planlarım var
Selam gadası 🙃
Genelde aşk bir ömür mutlu olmaktır. Birlikte estetik olmak demek değildir.
isterdim
Aşk sadece ilahiye mahsustur bana göre.. estetiğe gelince çok saçma bee yaratan yaratmış en güzel şekilde.. yani bi kulun yaptığı çok ekstrem mi oluyoo çok komikss🤣
Böyle slak insanlarla aşkı aynı cümle içerisinde kullanmayın, aşk böyle merdiven altı basit bir şey değil..
Bunlar yüzünden aşka olan inancımı kaybettim
Düşünsene evlilik teklifi olarak "Benimle ameliyat olur musun?" Dendiğini 😂😂
Olurum diye cevap veren cok olur
Birlikteyi bırak tek başıma da olmam. Bana çok gereksiz ve saçma geliyor.
Jskdpwödjwkdmwldme buldu kendi gibi birini daha bırakmasın
Değill :D bu adamda Seda ya ayak uydurmaya kalkarsaaa işi var :D
seda sayan bi 20 yıl daha menepoza girmez bence
Sanıyorum kimse için gerilemem kimsede benim için gerilmesin😂
Aha ha var bir hayalimiz dicem de bizde estetik gerektiren bir yer yok ☹️😄
daha neler görecez bakalım
zavallı aşk insanların elinden neler çekti :D
Hayır. Aşk sevdiğin insanı olduğu gibi kabul etmektir.
Ask estetiksiz halini sevmektir
Vaoww dogru
baya ilginç bir soru
Aynen
O aşk değildir kabustur..
allahım nasip et beee sdsfsfsf
ahahah bunumdan olsun istemem
Hayalimdeki ilişki dbdyxgbxfdg
Evet işte gerçek aşk adam gibi adam 😃
Aşk birlikte yaşlanmak demek
birliktelik kısmı olabilir
Estetik yaptırmak kendini terk etmektir