Bende hep oluyor. Bu sefer çok daha doğal olayım diyorum, olmuyor. Onu da sür bunu da sür derken palyaçoya dönüyorum. 🥲 Sizde durumlar nedir?

Bende hep oluyor. Bu sefer çok daha doğal olayım diyorum, olmuyor. Onu da sür bunu da sür derken palyaçoya dönüyorum. 🥲 Sizde durumlar nedir?

Benim görüşümce kadınların aşırı derece de makyaj yapması itici geliyor. Her ne kadar iyi markayı da alsanız vücudunuza sürdüğünüz kimyasallar cildinize zarar veriyor. Bir kadını asıl gösteren şey bence göz makyajı sadece göz makyajı yapsa kadınlar bence yeterli. Ruj , parlatıcı vs. sizlerin bildiği çoğu makyaj malzemesinin özel günler dışında kullanımının bir anlamı yok. Hatta özel günler de dahil abartılmaması gerekiyor.
Cevap
4Cevap
Gayet kararındayım öyle aman aman güzel olacağım diye takıntılarım yok
Ben sevdiğim gibi takılıyorum
hiçbir şey surme canım 😂 . Ben dogal olmak istediğimde kesinlikle eyeline maskara surmuyorum ruj felan co kaz kullanırım genelde biraz allık biraz highlighter birazda far kullanıyorum o kadar 😉
Aynen ben de öyleyim düğüne gider gibi oluyorum son halimle
Benim olayım bir ruj bir rimel olduğu için genelde doğalım zaten
şirket-dükkan açılışlarında günlük 250 lira para kazanabilirisin krizi fırsata dönüştür
Olma doğal. Neden buna kasıyorsun ki.. Makyaj bence her zman çekicidir
Geçen gün flörtüm ile buluşacağım için biraz boya küpüne düşmüş olabilirim bunun dışında ciddi ciddi makyaj yapmaya üsenir oldum
Hafif makyaj olabilir ayar kaçmadı 😊
Hiçbişey kullanmamak doğallıktır bence sıfır makyaj ben öyle birisiyim mesela yıllardır hiç makyaj yapmadım bir göz kalemi bile emin ol biraz kendini kendine bırakınca cildin bile kendine geliyor.
Doğallık iç dünyadan gelir
Hayır doğalım hep.
Ben çok nadir makyaj yapıyorum bu sorun olmuyor😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?