"Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim." Bayağı şu durumu yaşıyorum. Bazıları neden böylesin, neden şöyle değilsin diye diye insanları yapmacıklığa sürüklüyor. Hiç onların istediği, beklediği gibi biri olmadım ama. Öyle olmayı onlardan bağımsız bir şekilde kendim de istemedim, olduğum gibi olmayı tercih ettim.
Herkes kendini ben doğalım temasıyla da olsa gizlediğinden, kendi gibi olabilmenin zor olduğunu düşünüyorum. İçi ve dışı bir olan çok yıpranır, herkesin içte bir pazarlığının olduğunu hesaba katmak gerekir.
Dogalim Kimse için yapmacık olamam Begenmeyene yol orda valla ha bide kimseye kendimi beğendirmek zorunda deilim ! İnsanların istedikleri gibi değilsem isteklerini degissinler ben değişmem 😼 Olmak istediğin insan ol başkalarının görmek istediği değil 👑 Dobra kişiliğim ile bilinirim 💫😂
Beybi ben yapmacığım çevremdeki çoğu insana yapmacık davranıyorum çünkü kimsenin samimi olmadığını biliyorum sadece kemik çevrem yani her zaman yanımda olan sevdiğim sevildiğim insanlara yapmacık değilim belki de bir garddır bilemem
Doğallık severim de bazen yapmacık geliyorum kendime 👀 laf aramızda 😶 Anlamıyorum kendim olduğumu biliyorum fakat biraz değişik geliyorum. Kendimi çekiştiriyorum olamaz 😱😱😂😂😂
Bence her insan doğaldır. Herhangi bir konuda rol yapıyorsa yine bu role kendisi için giriyor. Çevrenin insanı etkilemesi insanın yapısına plastik eklemez bence.
yapmacık insan belli bir süre sonra eski haline dönuyor, kendi karakteri ortaya cıkıyor. ondan sonrası tanıyan kısı icin cok kötü. bütün hayalleri yıkılıyo. en bastan öyle olsa bır sıkıntı olmayacak aslında
bir kere kötü hissettiğimde bunu yansittim diye biri arkadasligini kesmişti o kadar dogalimdir ve yine olsa yine dogal olurdum pisman degilim o benim gibi bir arkadaşı kaybetti o pişman olsun canım kendim.