Güzellik & Bakım Bakımsız olduğunuz gün öz güveniniz düşer mi? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Valla benim direkt düşüyor. Benim için bakım eşittir öz güven demek. Siz ne düşünüyorsunuz? Bakımsız olduğunuz gün öz güveniniz düşer mi? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tabii ki de düşer o kadar bakımlı insanın içinde 0 0 Yorumla
Takmakirpik6 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 +1 yıl Benim de düşer ya. Kendimi kötü hissederim o gün. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet düşer 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Düşüyor ya şu an çok düşük kaşlar kirpikler birbirine karışmış gibi hissediyorumbir de kirpik liftingi alışkanlık olmuş kirpiklerim düşük olunca rahatsız oluyorum hep liftingli gezmeliyim sanki 0 0 Yorumla
callmedestroyer Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Hayır düşmez çünkü, elbette ilk yarattığımız intiba dış görünüş ile yapılır ama aşırı kötü durumda da değiliz hani bakımsızken de skshjdhdbs 0 0 Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ne zaman saçımı taramadan çıksam ya da özensiz çıksam o gün mutlaka çok güzel kızlar çıkıyor karşıma. Sinir bozucu 0 6 Yorumla nağmeyusracglyn +1 yıl 😅aynen bazen pijamayla özenmeden çıkram o gün de ne kadar yakışıklı varsa karşıma çıkıyor Yorumla Şeytanidüşler +1 yıl @nağmeyusracglyn 😂 siz her halinizle güzelsiniz çok özenmenize gerek yok Yorumla nağmeyusracglyn +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Şeytanidüşler +1 yıl @nağmeyusracglyn rica ederim 😉 tek sıkıntı saçı toplayıp başının üstünde dolayıp bağlıyorlar ya üşengeçlikten işte en kötüsü o bence Yorumla nağmeyusracglyn +1 yıl En rahatı da o bliyonmu Yorumla Şeytanidüşler +1 yıl @nağmeyusracglyn sen öyle yapma boş ver :)) dağınık kalsın daha çekici bence üstten bağlayınca cidden soğutuyor insanı Yorumla
ortamadami Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bakımsız olduğum gün bana şöyle geliyor, Herkes Takım elbise giymiş ben eşofmanla o ortama girmişim gibi :) 0 0 Yorumla
berfu07650765 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl kesinlikle güzel giyindiysem ve saçlarım iyiyse özgüvenim tavan oluyor 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır düşmez. Kendimi her halim ile beğenirim. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. Düşer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabii ki de düşer o kadar bakımlı insanın içinde
Benim de düşer ya. Kendimi kötü hissederim o gün.
Evet düşer
Düşüyor ya şu an çok düşük kaşlar kirpikler birbirine karışmış gibi hissediyorum
bir de kirpik liftingi alışkanlık olmuş kirpiklerim düşük olunca rahatsız oluyorum hep liftingli gezmeliyim sanki
Hayır düşmez çünkü, elbette ilk yarattığımız intiba dış görünüş ile yapılır ama aşırı kötü durumda da değiliz hani bakımsızken de skshjdhdbs
Ne zaman saçımı taramadan çıksam ya da özensiz çıksam o gün mutlaka çok güzel kızlar çıkıyor karşıma. Sinir bozucu
😅aynen bazen pijamayla özenmeden çıkram o gün de ne kadar yakışıklı varsa karşıma çıkıyor
@nağmeyusracglyn 😂 siz her halinizle güzelsiniz çok özenmenize gerek yok
Teşekkür ederim 😊
@nağmeyusracglyn rica ederim 😉 tek sıkıntı saçı toplayıp başının üstünde dolayıp bağlıyorlar ya üşengeçlikten işte en kötüsü o bence
En rahatı da o bliyonmu
@nağmeyusracglyn sen öyle yapma boş ver :)) dağınık kalsın daha çekici bence üstten bağlayınca cidden soğutuyor insanı
Bakımsız olduğum gün bana şöyle geliyor, Herkes Takım elbise giymiş ben eşofmanla o ortama girmişim gibi :)
kesinlikle güzel giyindiysem ve saçlarım iyiyse özgüvenim tavan oluyor
Benim de düşer
Hayır düşmez. Kendimi her halim ile beğenirim.
Düşer
düşmez
Düşer sanırım
Hayr düşmez
Benim düşüyor
Düşmez