Valla benim direkt düşüyor. Benim için bakım eşittir öz güven demek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla benim direkt düşüyor. Benim için bakım eşittir öz güven demek. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tabii ki de düşer o kadar bakımlı insanın içinde
Benim de düşer ya. Kendimi kötü hissederim o gün.
Evet düşer
Düşüyor ya şu an çok düşük kaşlar kirpikler birbirine karışmış gibi hissediyorum
bir de kirpik liftingi alışkanlık olmuş kirpiklerim düşük olunca rahatsız oluyorum hep liftingli gezmeliyim sanki
Hayır düşmez çünkü, elbette ilk yarattığımız intiba dış görünüş ile yapılır ama aşırı kötü durumda da değiliz hani bakımsızken de skshjdhdbs
Ne zaman saçımı taramadan çıksam ya da özensiz çıksam o gün mutlaka çok güzel kızlar çıkıyor karşıma. Sinir bozucu
😅aynen bazen pijamayla özenmeden çıkram o gün de ne kadar yakışıklı varsa karşıma çıkıyor
@nağmeyusracglyn 😂 siz her halinizle güzelsiniz çok özenmenize gerek yok
Teşekkür ederim 😊
@nağmeyusracglyn rica ederim 😉 tek sıkıntı saçı toplayıp başının üstünde dolayıp bağlıyorlar ya üşengeçlikten işte en kötüsü o bence
En rahatı da o bliyonmu
@nağmeyusracglyn sen öyle yapma boş ver :)) dağınık kalsın daha çekici bence üstten bağlayınca cidden soğutuyor insanı
Bakımsız olduğum gün bana şöyle geliyor, Herkes Takım elbise giymiş ben eşofmanla o ortama girmişim gibi :)
kesinlikle güzel giyindiysem ve saçlarım iyiyse özgüvenim tavan oluyor
Benim de düşer
Hayır düşmez. Kendimi her halim ile beğenirim.
Düşer
düşmez
Düşer sanırım
Hayr düşmez
Benim düşüyor
Düşmez