Doğru sıralaması nedir?

Doğru sıralaması nedir?

Öncelikle temizlenmiş olan cildi iyice nemlendirmek gerekir. Fondöten kullanılacaksa makyaj bazı da şart. Önce cilt makyajı sonra göz makyajı yapanlar da var önce göz sonra cilt yapanlar da var orası sana kalmış. Fondöteni iyice yedirdikten sonra cilt tonuna uygun bir kapatıcı ile göz altları ve gerek duyduğunuz diğer bölgelerin üstünden geçebilirsiniz. Göz makyajını yaptıktan sonra yine kapatıcı ile gözün çekik durmasını sağlayıp, allık sürüp sabitleyici sprey ile tamamlayabilirsiniz. Ben pudra kullanmayı pek sevmiyorum ama parlaklığı azalttığı için ihtiyaç duyanlar fondöten üzerine kullanabilir.
Tabi bu makyaj günlük makyaj için asla uygun değil günlük fondöten kullanıp gözenekleri boğmaya gerek yok. Nemlendirici üstüne Bi göz altı kapatıcısı eyeliner rimel ruj günlük makyaj için bence yeterli.
Çok güzel açıklamışsın
🌸🌸
Nemlendirici güneş kremi vs şeylerden sonra önce göz makyajını yapıp dökülen farı rahatça temizlemek Ve göz makyajının daha keskin durmasını isteyenlerde var, önce fondöten kontür işlemlerini yapıp göz ve dudak makyajına geçen de var. Ben ikincisini tercih ediyorum genelde
Güzel açıklama
Cevap
2Cevap
Bilgim yok
#SelamGençlik 🍀🍀
Tam aradığım soru arkadaşlar kurs verir gibi yazmışlar ellerine sağlık 😍😍
@__hillsMooNn__
@BirAnanasAldirdim
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
#OrmanYangınİhbarAlo177 🌲🌲💚💚
Yardımcı olabildiysem ne mutlu🥰
Teşekkür ederim naçizane bildiğim kadarını aktarmaya çalıştım 🌸🌸
Ben de sayenizde öğrenmiş oldum bilginize sağlık cidden çok güzel bilgiler 😍😍
Faydam dokunduysa ne mutlu ❤❤
Özellikle fondöten ve baz konusunda çok yardımcı oldunuz ❤️❤️😍😍
Benim için allık rimel ruj başka bir şey kullanmıyorum sırası doğru mu bilmiyorum ama bence önemsiz
Yüz için önemli
Hiçbiri aynı bölgeye uygulanmıyo ki ne fark eder önce ruju mu sürdüm allığı mı
Makyaj bazını önce uygulamak gerekiyor mesela
Hiç makyaj bazım olmadı ki😂
Olsun
Önce consealer sonra allık başka bir şey sürmüyorum zaten
Concealer fondöten goz allik highlighter ruj
Hıı
?
Hiyerarşi sırasına göre
Önce gözler yapılır bence, sonra yüz ve dudaklar
Olabilir