beni tabii ki ilgilendirmiyor senin için söyledim. sormaya devam et burun deliğine kadar eleştiri al. ama bu tarz görüşleri de göreceksin sen attın sen sordun herkes seni övmek zorunda değil.
Doğruyu söyleyince neden kaldiramiyorsun? Aşağıda birisi çirkin demiş, belki ona göre cirkinsin olamaz mı? Ne sinirlendiriyir seni hemen? Bunlar cahillik belirtisi haberin olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fotoğraf yok
sorun tipin değil de degalardor hesap açıp aynı soruyu sormak
sen neyi beğendin acaba
kendini bu kadar didik didik etmen hatta millete ettirmeye çalışman saçmalık ve bunu sürekli sürekli soruyorsun nesi normal? tipinde bir sorun yok.
insanların yorumunu merak ediyorum ne var bunda
defalarca heasap açıp soracak kadar mı?
bu kimseyi ilgilendirmez rahatsız olduysan yanıtlamazsın
beni tabii ki ilgilendirmiyor senin için söyledim. sormaya devam et burun deliğine kadar eleştiri al. ama bu tarz görüşleri de göreceksin sen attın sen sordun herkes seni övmek zorunda değil.
ben övmek zorundalar diye bir şey demedim amadışarıda beğenenler de çoğunlukta ona bakarsan
Cenen büyük, burun deliklerin yamuk ve gözünün biri aşağıda, bunlar duzelse güzelsin.
sen büyük çene görmemeişsin
Doğruyu söyleyince neden kaldiramiyorsun? Aşağıda birisi çirkin demiş, belki ona göre cirkinsin olamaz mı? Ne sinirlendiriyir seni hemen? Bunlar cahillik belirtisi haberin olsun.
ona bakılırsa gözün aşığıda diyorsun ben aşağıda olduğunu düşünmüyorum kaş göz v elmacık kemiklerim güzel bence
Resmen göz kapagin aşağıda işte görmüyor musun?
kıskançlık belirtisi bunlar
badem göz işte neyi beğenmiyon
Bence körlük belirtisi🤣
Göz kapagin görme yetini kısıtlamis
ne denir bu göz şekline badem göz işte bana da çirkin diyorsan çoğu kız dışarı çıkmasın
Gözüne bir şey demedim, göz kapağını birisi aşağıda duruyor.
Hem eleştiri yapmaamis için soru soruyorsun hem de kaldiramiyorsun. Derdin ne? ovmemizi mi istiyordun gercekleri duymak mi? Bence ovmemizi istiyorsun.
hayatım iyi görünüyorum masum yüz kaş göz v şeklinde yüz daha ne olsun anlamıyorum ki yorgunluktan da öyle çıkmış olabilirim
Tamam öyle söyle o zaman neden kiskanahim seni ben dış görünüşe önem vermiyorum zaten.
zaten güzel bir kız görülünce dış güzelliğe önem verilmez
Tamam haklısın
evt öyle haklıyım had burun deliği iyi geceler sana
Güzelden neden soruyorsun beyinsiz? Hem yamuksun hem de narsist. Bunu da kabul etmeyeceksin, kanıt da bu aslında.
niye çıldırıyorsun eminim sen çok güzelsindir
Hala gerçekleri söylüyorum hala kaldiramiyorsun
o..
Neden çıldırıyorum elestirdigim için mi? O zaman sorma lan o
🧠 al kullan bunu
kendi küçük beynini mi çıkardın o...
Seninkini buldum, yere dusurmussun, göz kapagin da o sebeple düşmüş galiba.
Çirkinn
eminim sensindir
Takıldım kuz Allah’ın yarattığı güzeldir
Seksi
neyi beğendiniz detaylıca söyler misiniz
Yanakların ve dudakların
foto nerde ki ben niye göremedim
Ama minicik bu
Normalsin standart.
Çok modifiyelik iş var
Çirkinmişsin
sen gibi teşekkür