Güzellik & Bakım Arkadaşlar boyum baya kısa 1.40 lütfen acil yardım edin çok kötü hisediyorum? Kisaolmakistemiyom Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet boyum 1.40 her gün ağliyorum yardım edin lütfen1.40 ne yaaaa Arkadaşlar boyum baya kısa 1.40 lütfen acil yardım edin çok kötü hisediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim gibi minyon seven nice uzun erkek var kendinle barisik ol ve her zaman kendini kadinsi hisset 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. sağlıklıysan hiç takılma buna 1 2 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Gerçekden insanlarin yanında çoçuk gibi görünmekden bıktım Yorumla Adanaaşk +1 yıl Hiç öyle düşünme seni seven biri çıkar karşına hem minyon olmak ayrıcalık dır daha güzel ve çekici olursunuz da. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl genlerinde pigme lik var. belki ameliyat ile bi kaç cm daha alırsın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ya senin boyuna kurban olurum :D 1 2 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Teşekur ederim ya ama bu kadar kısa olduğum için ölmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçmalama sana takip atıcam kabul et Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl haahaha o nickinden belli oluyor evladım yaş 11 mi 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. 1.40 ne git ameliyata gir 0 0 Yorumla
kabaaadam Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Nasıl yardım edelim kızım ala ala boynu mu uzatacaz sanki 0 4 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Abicim ne yapabilirim diyom Yorumla kabaaadam +1 yıl Hiç bişi Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Adın gibisin helal olsun Yorumla kabaaadam +1 yıl Tm sen söyle var mı bişi Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sesin gelmiyo 0 1 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Sesin gelmiyo ne ya kulağinlami okuyon sen Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 842 cevap paylaştı. Ya 130 olsaydı 0 0 Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Edeyim gel 0 2 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl ... Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Bakmadin Yorumla
Karlıdağ0038 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Uzamax kullan 0 1 Yorumla Kisaolmakistemiyom +1 yıl Bak bunu hiç duşunmemişdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim gibi minyon seven nice uzun erkek var kendinle barisik ol ve her zaman kendini kadinsi hisset
sağlıklıysan hiç takılma buna
Gerçekden insanlarin yanında çoçuk gibi görünmekden bıktım
Hiç öyle düşünme seni seven biri çıkar karşına hem minyon olmak ayrıcalık dır daha güzel ve çekici olursunuz da.
genlerinde pigme lik var. belki ameliyat ile bi kaç cm daha alırsın.
ya senin boyuna kurban olurum :D
Teşekur ederim ya ama bu kadar kısa olduğum için ölmek istiyorum
saçmalama sana takip atıcam kabul et
haahaha o nickinden belli oluyor evladım yaş 11 mi
1.40 ne git ameliyata gir
Nasıl yardım edelim kızım ala ala boynu mu uzatacaz sanki
Abicim ne yapabilirim diyom
Hiç bişi
Adın gibisin helal olsun
Tm sen söyle var mı bişi
Sesin gelmiyo
Sesin gelmiyo ne ya kulağinlami okuyon sen