Lazer epilasyon yaptırdıysanız %100 memnuniyet sağladımı başarılı buluyormusunuz? 🝮

Lazer epilasyon yaptırdıysanız %100 memnuniyet sağladımı başarılı buluyormusunuz? 🝮

Memnun değilim şu an yaptırıyorum. Yok şu kadar azalma yok işte bir iki tüy kalımı falan diyorlar ama alakası yok sadece tüyleri biraz inceltiyor tabii ki geçtiği yerlerde var ama ciddi anlamda bir etkisini göremedim ancak işte üç beş paket alacaksın da bu arada bir paket de 16-18 seans var düşünün yani kaç seansta biteceğini
10 seanstan fazla yapılması çok uygun değil ancak ara verdikten sonra tekrar yaparsan olabilir. Kıl tipine ve hormonlara göre değişiyor bazılarinda kıllar yüzde doksan biterken bazılarında ise sadece azalma ve incelme oluyor. Menopoza girmeyen hiçbir kadına yüzde yüz bitecek denmez bunun garantisi yok tamamen kıl tipi ve hormonlar
Ben yaptırdım iki sene oldu çok memnunum hemde sarışınım yani iki senedir hiç çıkmıyor gayet güzeldi yaptırdığım merkez personeli olsun memnun kaldım yani
Nerde yaptırdın
Bursa’da
Yaptırdım ama memnun kalamadım. Lazere başladıktan sonra şehir dışına gitmem gerekti. Seansları bitirdim ama uzun aralıklarla oldu.
Cevap
10Cevap
Bence başarılı
Wow World of Woman Estetik ve Güzellik kesinlikle memnun kalırsınız bekliyorum (Karşıyaka/ İzmir)😂🖤
Tüm vücut fiyatı nedir?
Genital ve koltuk altı sadece ücretleri nedir?
Güzellik salonuna gidip lazer bir işe yaramıyor diyenler gittiğiniz güzellik salonunun dolandırıcı olduğunu kabul edin. İşin ehli poliklinikler iyi
@RTÜKçü alex hiç için bilmiyorum buz lazer için https://www.buzlazer.com/lazer-epilasyon/izmir burdaki yerleri gösteriyor
Güzellik salonuna gitmeni tavsiye etmiyorum. Güzellik salonları sadece ıpl cihaz kullanabilir. Buz lazer , alex gibi cihazlar fda onaylı cihazlardır ve güzellik salonları fda onaylı cihaz kullanamazlar. Alex ve buz lazer deri altına yani kış köküne etki ettiği için kıllarını azalır. Ipl cihazların hiçbiri deri altına işlem yapmaz. Lazer yaptırmak isteyenler güzellik salonunun önünden bile geçmesin. Google yorumlarınada aldanmayın çalışanlarına yorum yaptıryorlar. ya da hiç yorum şikayet görmedimiz diyelim daha önce bir çok kişiyi dolandırıp adını değiştiren oluyor.
@RTÜKçü bakk bilindik bir cihaz çakması çook var türkiye distirbütörü bu sayfa güzellik salonundaki buz lazerler buz lazer değil buz başlıklı lazeri öillete buz lazer diye kakalıyorlar
Bu güzel bilgi için teşekkür ederim. Ben de tam olarak yorumlara bakıyordum. Olumsuz yorum da var ama olumlular çoğunlukla birbirine benziyor evet. FDA onayını mesleğim gereği biliyorum. Kıl köküne inmesi önemli. Dediğini dikkate alıcam 👍🏼 Alex cihazı öncelik, ancak fda alma yetkisini nasıl sorgulayacağım bilmiyorum.
Cihazlar varsa müsait olduğun bir zaman dm den yardımcı olur musun?
Sana tavsiyeö alex ya da buz lazer kullanıyoruz diyen GÜZELLİK SALONLARINA kanma :)
@RTÜKçü hiç alex cihaz markası bilmiyorum bende bulunduğum şehirde alex aradım ama bulamammıştım
@RTÜKçü otübüse zam yapmışlar 😂
Valla para veriyorsun incelle müşteri olarak sor bir sürü dolandırıcı var alexin adını buz lazerin adını kullanıyorlar de hak verirler sana
@RTÜKçü erkeklerinli zor oluyor ama kıllarınız daha kalın olduğu için
@RTÜKçü cilde neden zarar versin kıl köküne atıl yapan bir cihaz? Sen doktora sor.
Hayatta hiçbir şeyin yüzde yüz garantisi yoktur:)
Ben bu hizmetin sgk tarafından karşılanması gerektiğini düşünüyorum.
6 7 farklı yer değiştirdim istediğim gibi sonuç alamadım ama. Sebebi tüylerimin sarı olması.
4 ayda bir kez falan gidiyorum rötüş gerekiyor %100 bitmek diye bir şey yok zaten
😃 lazerli biri 4 ayda kıl çıkartmayabilir bile
Ya bugün ilk kez lazer yaptırayım dedim lanet olsun pat pat fena yakıyor ya
Kötü çoğu kişi memnun değil ve tekrar çıktıklarını söylüyorlar
Genel olarak değil bence ama ben gayet memnun kaldım yaptırdığım yerden.
başarısız şahit olduğum kadarıyla
Bende yaptırdım ama pek başarılı değil
Philips lumea kullaniyorum cok etkili.
Genelde herkes şikayetçi
Bende başarılı oldu
Evet başarılı
Değil bence
Hiç gitmedim
yaptırmadm hiç
Değil
basarili
Gitmedim