1000 km menzilli füze de yaptı. Yakında araba da yapılacak. Yanlış anlaşılmasın ben Atatürkçü biriyim AKP'ye hiç oy vermedim.
Gurur duyuyorum
Beni enterese etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1000 km menzilli füze de yaptı. Yakında araba da yapılacak. Yanlış anlaşılmasın ben Atatürkçü biriyim AKP'ye hiç oy vermedim.
Adamlar yaklaşık 150 yıl önce araba yapmışlar, füzelerin geçmişi yaklaşık olarak 70 yıl önceye dayanıyor, 2022 bitiyor bizde bunlar daha yerli imkânlarla bile yapılamıyor. Adnan Menderes ve o zihniyete sahip kişiler bu ülkeyi amerikan sermayesine peşkeş çekmeselerdi ve her on yılda bir nato destekli askeri darbeler yapılmasaydı bu ülkede bu dediklerin 1950'lerden itibaren yapılırdı...
Bu dediklerinin hepsine hakimim bu ayrı bir konu, eninde sonunda bir noktada başlayıp başarmak zorundasın hiç mi yapılmasın yani
Tamamen yerli imkânlar ile yapılmasını tercih ederim.
Simdi bende derim, ucak fabrikasini kim kapatti, vecihi yi kim hapse atti, araba imaltini kim durdurdu.
Avrupa sanayi deverimi yaparken turkiye niye kilik kiyafetle ugrasiyordu?
Gibi gibi sorularin ardi arkasi kesilmez.
Demek disardaki guclere boyun egmedigin zaman yapabilirmusuz. Demek bizimde icimizdeki zeki insanlarin onu kesilmeye dunya ya meydan okuyacak silahlar yapabiliyoruz.
Bu dediklerinin hepsine hakimim bu ayrı bir konu, eninde sonunda bir noktada başlayıp başarmak zorundasın hiç mi yapılmasın yani
Yapilsin gec bile kalindi diyorum. Keske sanayi ve teknolojide bir numarali ulke olsaydik. Cani gonulden istiyorum.
Cevap
10Cevap
Bahsettigin tum urunleri yillardir gevurlar yapiyordu. Olayi cilalayip koyunlara yemliyorlar okey.
Ataturkcu adamin bu hikayelerde ne isi var?
1000 km fuze yapilmis. Olum adamlar binler km otedeki ote gezenlere uzay araci gonderip, calismalar yapiyor. Teknoloji gibi sanki ne fuzesinden bahsediyorsun.
Bu dediklerinin hepsine hakimim bu ayrı bir konu, eninde sonunda bir noktada başlayıp başarmak zorundasın hiç mi yapılmasın yani. Senin zihniyetin çok sakat kardeş. Adamlar 100 sene önce başlarken 100 km gideni anca yapabiliyordu kimse direkt uzaya çıkmadı. Kimse anasının karnından mükemmel doğmadı bir noktada başlamak zorundasın. 1998'de kurulan Google'ın bile yapay zekasını daha 2011 yılında kandırıp binlerce doları kaldırıyordum, bugün ama aynı yöntemlerle kanmıyor. Demek ki bak her şey yavaş yavaş gelişiyor. Senin gibi kötü niyetlerin çenesine rağmen bunları gelistirmeye devam edecez.
Elinde senden fazla imkanlari olan devletler varken neden kimse savas endustrisine yatirim yapmazken sen yapiyorsun?
Neden tarim endustrisi, bilim, teknoloji, saglik alaninda degilde savas endustrisi.
Bahsettigin fuzelerin otesini adamlar bilim icin kullanirken kimse savas icin bunu ambalajlamadi, seninkiler yapti. Sen de alkisliyorsun?
Hangi premium arac markasi, sifirdan premium olarak basladi. Bugun abd, avrupada jaguarla ayni paraya satilacak elektrikli arabayi kim alacak?
Sen togg alacak misin, var mi milyon lira paran?
Ben hic kimseyim. Olanlari sana anlattim. Anlayabiliyorsan yanitla, yoksa niyetim kotu falan lafi bana atip sacma sapan konusma.
Senin gibi zihniyetlerin ciğerini bilirim ben. Bugün Mars'a keşif robotu yapıp göndersek onu bile AKP'nin seçim malzemesi diyip eleştirirsin hiçbir gelişme olmasını istemiyorsun sıkıntı burada. AKP tabii ki seçim propagandası olarak kullanacak ülkenin başında onlar var şu anda ister beğen ister beğenme ki bunların gelişmesinde benim gibi solcu ateist mühendislerin de payı çok. AKP bunu savaş ve seçim propagandası olarak kullanabilir o ayrı bir konu. Rusya da elindeki nükleer gücü ve uzun menzilli füzeleri ki bu konuda dünyanın en iyisidir sürekli savaş propagandası olarak kullanmıyor mu? Amerika mı savaş endüstrisine yatırım yapmıyor? Güldürme beni 😂 ulan adamlar 1 trilyon dolar savunma bütçesi ayırıyor dalga mı geçiyorsun benimle. Evet toggu sen alamayacaksın, bunla övünen garibanların da çoğu alamayacak ekonomik kriz ayrı bir konu, ama bu araba geliştirilemedi anlamına gelmeyecek. Bunlar boş bahaneler
Bu maasli, internet aktrollerinin nasil bisey oldugunu bizati goruyorum sende..
Isine gelmeyeni, o ayri konu diyerek olaylari iktidar yanlisi halinde gayet guzel aktariyorsun.
Olum cocuk mu var karsinda, isine gelmeyene "o baska konu" deyip arkalayip, akp satiyorsun bana.
Savas, gozlem fuzesini; satilmayacak arabayi ovup, guzellemek icin takla atiyorsun. He ben dış minnak, kotu adam, fedocu, solcu pisligim anlamam.
Git badem biyikli, calip yapiyollar diyenlerle makarna yeyip anlat bunlari.
Tamam da senin gibiler ne yapılırsa yapılsın memnun olmayacak ki. Ulan akp 5 sene sonra yok, ama bu teknoloji devam edecek. Bir noktadan başlamak zorundasın diyorum sana. Bu tayyibin başarısı değil, benim gibi solcu ateist mühendislerin başarısı. Bunu mu duymak istiyorsun?
* Kendi kendine yetebilen 7 ulkeden 1i
* Ilkokullardaki yerli mali haftasi,
* Egitimde dunya siralamasindaki gerilememiz,
* Mevcut fabrika ve tesislerin iyilestirilip gelistirileceginr kapatilip, satilmasi,
Biseyler yapilacaksa, bir kesimin alkisini almak degil faydaci degerler gozetilerek yapilmasi gerekiyor.
Ben hikaye degil gercekleri konusuyorum. Senin agzinda hikaye, arap devesi gibi gevis getiriyorsun bana. Bugday, arpa nereden, ulen gecem sene bu ulkede patates sogan kuyrugu oldu, devlet ucuza satip halki susturmak icjn stand acti.
Sen cakma fuzeleri, satilmayacak arabalari is diye konusuyorsun. Is birilerine alkis veya makyaj degil ulke/vatandas cikarlari gozetilerek yapilmasi gerekir.
" o baska hikaye " diye arkaya sallayip, bana akp reklami yapacsgina o baska hikaye dediklerinin cevaplarini bul kendinde.
Ulan o dediklerini ben de eleştiriyorum ama senin gibiler ne yapılırsa yapılsın takdir etmeyi bilmeyecek diyorum bu gelişmelerin de akp ile alakası olmadığını söylüyorum sen hala aynı boklari getiriyorsun önüme Arap artığı. Hayatımda bir kez bile akpye oy vermedim vermeyeceğim de ama senin gibilere inat vermek lazım aslında
Ne okuyorsun, ne anliyor ne de alakali iki cevap yaziyorsun.
Mahmut sana takdir edilecek seyleri yazdim yukarida, bos calismalari da yazdim. Sende maas aldigin partindekiler gibi hala bos yapiyorsun.
Ak trollsun maasini al, gec. Yeterince Akp sempatizanligi yaptigin yeter. Uzatma daha..
Bunun siyasetle alakası yok vatan toprağı hepimizin ve onları geliştiren AKP değil orada ki mühendis bilim insanları
AKP yarın yok ama yarın 5000 nükleer başlık ve 15.000 km menzilli füzemiz olduğunda bu hepimiz için güzel olacak
Tabiii sana %100 katılıyorum arkadaşım bizim gibi düşünceler biz 100 gömlek daha büyürüz ama işte millet biraz cahil 👍
Ben evimde rahatça yemek yiyemiyorsam, s/iha da umurumda olmaz araba da
Ya bi s g alım gücü mü var banane arabadan.
Anan s. Gitsin düzgün konuş topitop
A. sikm sen
Seni top edecem
Niye sadece bu kadar daha fazlasını yapamıyormu Türkiye kullandığın teknolojik ürünlerin kaçı yerli
Sen nasıl ataturkcusun. Akape heykel yapmıyor. Bana ne sığa dan ucaktan
Vatana, millete faydası olandan Allah razı olsun.
Evet montaj üretim konusunda baya iyiyiz
Tamam montaj olsun elimizde 10.900 tane montaj füze ve atom bombası olsun hepsi it gibi nasıl titrer yine de
Sen gördün mü 10.900 tanesini
Yani öyle bir şey olsa ben görmeden asla inanmazdım
Yani füze montaj olsa ne yazar? Sonuçta füze fuzedir bir tane yapıyorsan binlerce yaparsın bu da güç dengesini değiştirir
Sen yapmıyorsun aslında, sadece montaj ediyorsun. Motoru falan Ukraynadan geliyor.
Zaten varya onlar Ukrayna için yapıldı. Rus Ukrayna savaşı planlanmış bir şeydi.
Ukrayna da üretilse Ruslar vururdu fabrikasını ama Türkiyede yapılınca sorun kalmadı.
Bunlar hep emperyalist güçlerin planladığı şeyler
Tb2 sihaları da mı görmüyorsun?
B diyenler net vatan hainidir
Bunlar iyi bişey ama halk sefalet içinde
Bize ne faydası var
Çok var
@Yamahamotocross ok
A seçeneği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?