Çok bakımsızım?

merhaba arkadaşlar öncelikle yargılayacak olanlar lütfenn bu soruyu geçsinler.

ben 22 yaşında bir kızım bekarım

çok bakımsızım vucudum için jılet kullanıyorum kaşlarım bıyıklarım her zaman almıyorum şampuan bile istediğim gibi kullanamıyorum saç kremini almayı5 ay önce kestim saçlarım berbat halde 86 kiloyum 170 boyundayım makyaj malzemesini geçtim bi parfumum bile yok bunların hepsi maddi sıkıntılardan en son elime para 1 ay önce geçti mesela oda 100 tl ne yapabilirsin ki onunla çok psikolojim bozuldu 2 yıllık sevgilim vardı kıskançtı bunlar sorun olmuyordu duşumu alıyor temiz kıyafetlerle gidiyordum süslenmemek veya kendine bakmamak onun işine geliyordu baktım ki ileride süslenmek istesem sorun çıkartacak ve kıskançlıkları boğduğu için beni ayrıldım

çok kötü haldeyim arkadaşlar yüzüm siyah nokta yuvası özgüvenim hiç yok kendi kendime diyorum acaba parayla olmayacak şeyler için mesela kilo vermek bunları halletsem ne yapsam bilmiyorum herkes yaşımdan büyük zannediyor kilom yüzümden artık çok bunaldım lütfen a dan z ye bana akıl verin nereden başlıyım ( çalışamam bu arada sınava hazırlanıyorum ) ama aileme ısrar tsem kaş bıyık parası verirler en azından ben maddi sıkıntı çekmesinler diye gık demiyorum

Çok bakımsızım?