Enstrüman çalan erkeğin tırnağı uzun olur.. Gitar, saz, bağlama gibi müzik aletinin tellerine vurup çalabilmesi için o erkeğin tırnakları uzun olması gerekir. Diğer türlü sadece keyif için tırnak uzatıyorsa evet o erkek iticidir.. Bakımlı erkekte, elbette pedikür yaptırabilir. Fakat pedikür yaptırma sebebi tırnak çevresinde oluşan fazla etleri temizletmek, tırnakları düzgün kısa temiz bakımlı görünsün diye yaptırmalılar.. Tırnak uzatmak için pedikür yaptırmalılar bence.
Tırnağını hiçbir insan evladı uzatmasın mümkünse. İstediğin kadar temizim de. Uzun tırnak pisliktir. Tırnağını uzatan bir kadının yemeğinide yemem büyük konuşmak gibi olmasın
Neden böyle bişey yapıyorlar ki acaba. Hadi kadınlar oje sürmek için vs yapıyorlar ve bu onlara hoş bir hava katıyor. Acaba erkekler neden bunu yapıyor
Bende itici, uzun tırnağı iki cinste de sevmem. Bir de şey versiyonu var "ben gitar çalıyorum ondan uzatıyorum yoksa anında keserim" bunlar iki kat itici bence. Pena var kardeşim onu kullan
tamam da siz hadi oje sürüyosunuz onlar oje de sürmeince rengi bile 'içim pislik dolu' diye bağırıyor ne kadar temizlerse temizlesin ve bu mide bulandırıcı bana göre. kül rengi gibi oluyo öğk.
Temiz oldukları sürece sorun görmüyorum. Herkesin kendi hayatı kararları, başkasına göre kötü olabilir, herkes sevecek diye bir şey yok önemli olan kişinin sevmesi.
Insanların ilk önce tırnaklarına bakarım erkekte ve kadında tiksintidir benim için net!!! istediğin kadar bakım de oje de insan doğasına aykırı tırnak uzatmak😤😤😤
İticilikten ötesi pislik olur Uzun tırnağı ne kadar temizlense silinse bile yine de farkında olmadan pislenecektir en güzeli kesmektir ben hep keserim tırnaklarimi