Bu yaz kış güneş kremi kullanın iddiasının ben satış için olduğunu düşünüyorum. Sadece yazın kullanıyordum ama Dermoksin güneş kremi aldım eczaneden ve ona rağmen yandım. (Denize falan gitmedim) markadan kaynaklı mı yoksa güneş kremleri sizde de fayda etmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüneş kremleri işe yarıyor, sadece bazı markaların koruyuculuğu yok bunlara dikkat edip en etkili ve uygun olanları kullanmak lazım. Satış pazarlama için olsaydı bu kadar insanın sadece bu yüzden kullanacağını düşünmüyorum 😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgüneş kremini günlük asla kullanamıyorum sadece her yaz tatile gittiğimde kullanıyorum ve hiç bir güneş lekem yanığım vs olmuyor ama bunun cilt yapısıyla ilgisi var kimi hemen lekeleniyor cilt dokusu ince olduğu için
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim sivilce izlerime etki ediyor bir de çok kararıyorum. Şorttan dolayı bacağımın yarısı farklı renk 🤣
+1 yılHer gün ve üç dört saatte bir yenileyin yüzünüze boca edin diye uyarıp duruyorlar vardır bir bildikleri ama ben buna gelemem. Yanma sebebin hem yenilemediğin için hem de güneş kreminin kalitesinden dolayı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 saatte falan yeniliyorum zaten çok dışarı çıkmıyorum öğlen sıcağında. Ama cidden sürekli sürekli sürmeye ben de gelemem ve güneş kremlerinin çoğu yağlı bunu hiç sevmiyorum. Sanırım kaliteden dolayı önerdiğiniz bir marka var mı?
- +1 yıl
Cosmed şu sıralar çok övülüyor, solante, Garnier, cosrx bunlardan birini tercih edebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
u 3 güElbette yarıyor. Güneş kremini düzenli olarak kullanırsan cildinin lekelenmesini önlemiş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullandığın ürünleri bilmiyorum ama hem UVA hem UVB ışınlarına koruma sağlaması gerekiyor, spf'i 70 olursa daha iyi olur ve 2 saatte bir yenilemek lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılDermoksin 50 faktör kullanıyordum ama dediğim gibi kararıyorum. Celens 50 faktör ya da 100 faktör nasıl? Hiç kullandınız mı?
Cevap sahibi+1 yılKararmamaya çalışmadım hiç o yüzden bilemiyorum ya :( Yüzüm için La Roche Posay kullanıyorum onun varsa belki yüksek faktörlüsü o iyi olabilir
+1 yılEvet işe yarıyor cildini güneşten koruyor tabi ki
00 Yorumla
+1 yılÇoğu evet.
04 Yorumla
Soran+1 yılBronz olmayı hiç sevmiyorum gerçekten işe yarayan ve uçuk fiyatlı olmayan krem öneriniz var mı acaba
- +1 yıl
Nivea güneş kremi olabilir.
Soran+1 yılHiç kullanmadım ama araştırayım teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ne demek
+1 yılYarıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen krem sürdüğüm halde niye yanıyorum yaa:/ amele yanığı oluyorum çok sinir bozucu 😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler