Güzellik & Bakım Kalıcı makyaj kaç gün sonra yıkanır? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun için en uygun süre nedir?Kalıcı makyaj kaç gün sonra yıkanır? Kalıcı makyaj kaç gün sonra yıkanır? Cevapla Makyaj Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. 4. ve 5. gün olabilir sanırım 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Sanırım:)
Ilke_x Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Ilk 24 saat su teması yasak. Ve 7 gün boyunca vazalin sürmek gerekiyo (microblading) 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Anladım Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İlk 3gun yıkanmamasi ilk 24 saatte su degdirilmemesi gerek diye biliyorum 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet olabilir sanırım Yorumla
BayLibidoo35 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl yıkanmasın 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yıkanması gerek ama Yorumla BayLibidoo35 +1 yıl ya hayır banane yıkanmasınn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
4. ve 5. gün olabilir sanırım
Sanırım:)
Ilk 24 saat su teması yasak. Ve 7 gün boyunca vazalin sürmek gerekiyo (microblading)
Anladım
İlk 3gun yıkanmamasi ilk 24 saatte su degdirilmemesi gerek diye biliyorum
Evet olabilir sanırım
yıkanmasın
Yıkanması gerek ama
ya hayır banane yıkanmasınn