Güzellik & Bakım 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? (Sayfa 6) Dove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1419 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
İstanbullujojuk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl 1 dk dustanncikinca kurulama sadece snsks 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Hergün iki saat ayırırım saç bakımına 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Benim kullandığım marka. Çok memnunun. 0 0 Yorumla
Dean_ss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl ayırmıyorum. çok uzun gerek yok kazıtcam 0 0 Yorumla
Astrolojibağımlısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. haftada 2 kere yarım saat 0 0 Yorumla
isimsizbiri18999 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Genel olarak bakmıyorum ve güzel oluyor 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl ŞampuanHaftada bir maske, yağ filan. 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. 1 iş günü kadar ayırıyorum 0 0 Yorumla
BEYAZSAYFA00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hiç saçıma şampuandan başka bir şey sürmem... 0 0 Yorumla
AmelOS2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl 3 dk 1 dk ıslatma 1 dk şampuan 1 dk tıkamakta 0 0 Yorumla
Ahmet2576 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Yeşil sabun iyidir iyi hem doğal hemde dökmez 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Dove nin yüz sabunu nu çok seviyorum gayet iyi 0 0 Yorumla
Meliksah0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Günlük ortalama 30 dakika falan ayırıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saclarim meden uzamıyor ne yapabilirim uzatmak icin 0 1 Yorumla Ghostilayda +1 yıl Hindistan cevizi yağı ve e vitamini kullan Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yıka sil bitti vatana millete hayırlı olsun 0 0 Yorumla
ruhuhasmet Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Haftada bir kaç kere duş ve sonrasında 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. 15 dk yetiyor aslında en uzun süre 1 saat oluyor 0 0 Yorumla
schizoboys Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 72% +1 yıl Günde 30 dakika falan ayırıyorum sanırım. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Günde en fazla 15 dk alır 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı. Faydalı bir yazı elinize sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl haftada birkac gun iste cok onem vermem ama seviyorum yine de saclarimi yumusacik 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl İyi ki varsın dove repliği geldi aklıma 0 0 Yorumla
catvvetc Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır, yok hepsini saç bakımına ayırıyorum 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Saçım uzun olduğu için 1 saat sürüyor 0 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl 10 dakika yeterli oluyor benim icin. 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Her gün yıkamak özel şampuanlar kullanmak gibi mi 0 0 Yorumla
Gece_aşkı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Kizlar kadar erkeklerde saçlardan sorumlu 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı. Ben saç bakımına pek zaman harcamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Günsen güne değişiyor 🤣🤣
1 dk dustanncikinca kurulama sadece snsks
2 günde 10 dakika ayırıyorum
Yarım saati buluyor 🤔 🤦
Depresyondayim vakit ayirmiyorum cok
Hergün iki saat ayırırım saç bakımına
ortalama 15dk ayırıyorum.
Ayırmıyorum genelde... Duş alıp çıkıyorum
Benim kullandığım marka. Çok memnunun.
Yarım saat ayırıyorum mutlaka
ayırmıyorum. çok uzun gerek yok kazıtcam
10 dk yeterli oluyor bana ya
Hiç ayırmıyorum sadece yıka ve çık
10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor
Haftada 3 gün 30 dakika :)
haftada 2 kere yarım saat
10 dakika gibi bir sureyi buluyor :)
2 saat ayırıyorum bebisssss
Genel olarak bakmıyorum ve güzel oluyor
Şampuan
Haftada bir maske, yağ filan.
Ben çok uzun zaman ayırabiliyorum
1 iş günü kadar ayırıyorum
Hiç saçıma şampuandan başka bir şey sürmem...
3 dk 1 dk ıslatma 1 dk şampuan 1 dk tıkamakta
Takılma yikar geçerim bakmiyorum
Yeşil sabun iyidir iyi hem doğal hemde dökmez
Dove nin yüz sabunu nu çok seviyorum gayet iyi
Saatlerimi alabiliyor bazen
Günlük ortalama 30 dakika falan ayırıyorum
Duştan duşa yıkamak, bu kadar.
Saclarim meden uzamıyor ne yapabilirim uzatmak icin
Hindistan cevizi yağı ve e vitamini kullan
Yıka sil bitti vatana millete hayırlı olsun
Haftada bir kaç kere duş ve sonrasında
Sadece şampuan kullanıyorum
15 dk yetiyor aslında en uzun süre 1 saat oluyor
Günde 5 dakika ayırıyorum
5 dakika ortalama zaman ayırıyorum
Günde 30 dakika falan ayırıyorum sanırım.
Ortalama 15 dakika civarı
Günde en fazla 15 dk alır
Faydalı bir yazı elinize sağlık
Hiç valls beyazlsrım coğaldı
Çok zaman ayırıyom cnmmm cok
Her gün düzenli olarak yıkarım
haftada birkac gun iste cok onem vermem ama seviyorum yine de saclarimi yumusacik
Iki gunde bir 5 dakika. Ince teli saclarim var hic sevmiyorum
Saçım yok kafam rahat. Ne yapayım
İyi ki varsın dove repliği geldi aklıma
Hayır, yok hepsini saç bakımına ayırıyorum
Saçım uzun olduğu için 1 saat sürüyor
10 dakika yeterli oluyor benim icin.
En az 1 saat günde en az yani
Her gün yıkamak özel şampuanlar kullanmak gibi mi
Kizlar kadar erkeklerde saçlardan sorumlu
Genelikle 40 dk felan ya da 30 dk
Duştayken 10dk civarı ayırıyorum
10 dkk falandır muhtemelen