Güzellik & Bakım 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? (Sayfa 7) Dove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1419 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Duş sonrası krem sürüyorum ama dove değil 0 0 Yorumla
FirariHayat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sabunla yıkamak ve durulamak 5 dakikamı almaz 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. 1 saat 3 haftada bir kuaföre giderim. 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl 10 dakika falan galiba çok değil 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Şampuan kullanıyom sadece sen düşün 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her gün yıkarım şampuanlarım 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl her gün duş alıyorum ekstra bir şeye gerek yok 0 0 Yorumla
eskici49 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Saçıma bakım yapmayı severim dakika tutmadım hiç 0 0 Yorumla
yekta_melezz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Banyodan sonra ayırıyorum çoğunlukla 0 0 Yorumla
geceninnöfkesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Konu saçlarım ise saatler bile harcarım 😅 0 0 Yorumla
jorgejesus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 31% +1 yıl 3e vurdum rahatım skcllclvlvolvlvlblb 0 0 Yorumla
rhythm072 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 44% +1 yıl Günlük yaklaşık 3 saat saçımla uğraşıyorum ben 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl 3 günde bi dogal sabunla yikiyorum yetiyor 0 0 Yorumla
TearKlory Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Çookkkk ayırıyorum nasıl desem bilemedim 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. Duş dışında saçıma vakit ayırmıyorum 0 0 Yorumla
NNARKOZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hiç ayirmiyorum saadece şampuan kullanıp geçiyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yıkıyorum bitkisel şampunla o kadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
25dakika yeterlidir hocam
Olmayınca bakım yapamıyoruz😂
Duş sonrası krem sürüyorum ama dove değil
Sabunla yıkamak ve durulamak 5 dakikamı almaz
1 saat 3 haftada bir kuaföre giderim.
10 dakika falan galiba çok değil
Ne yapsam düzelmedi ne yapsam
Kısmen zaman ayırıyorum. .
Her gün hemen hemen bakım yaparım
Şampuan kullanıyom sadece sen düşün
10 dakika yeterli benim için.
Her gün yıkarım şampuanlarım
Harika Bir Bilgi Teşekkür Ederim
her gün duş alıyorum ekstra bir şeye gerek yok
Her zaman vakit bulamayabilirim
Saçıma bakım yapmayı severim dakika tutmadım hiç
Oldukça bakarım iyi ki kel degilim
Saçlarım çok önemli benim için
Haftada 1 kere bıttım sabunuyla
Günlük 1 dakika en fazla 😃
Seviyorum saçlarımla ilgilenmeyi🥰
Banyodan sonra ayırıyorum çoğunlukla
Konu saçlarım ise saatler bile harcarım 😅
3e vurdum rahatım skcllclvlvolvlvlblb
15-20 dk diyelim o zaman olur mu
Günlük yaklaşık 3 saat saçımla uğraşıyorum ben
3 günde bi dogal sabunla yikiyorum yetiyor
Saç inasının aynasıdır derler
Sabunla yıkıyoruz işte yetiyor
Çookkkk ayırıyorum nasıl desem bilemedim
Hiç zaman ayırmiyorum hiç
hergün yıkıyorum saçlarımı
Saç bakımı önemli benimki 15 dk sürüyor
1 dakika yetiyor duş al kurula
Saçlarıma bakarım her sabah yarım saat
Duştan duşa yeterli oluyor ((:
Duş dışında saçıma vakit ayırmıyorum
Valla 1 saati rahat buluyor
Fazlasıyla önem veriyorum
Yarım saatimi alıyor o bile yorucu
Gerektiği kadar herşeyin fazlası zarar malûm:)))
Uzun bir zaman ayırıyorum ❤️
Baya bir vaktini ayırıyorum sanırım yaa
Güzel Bir paylaşım olmuş beğendim
Haftada bir yağlarla desteklerim
Duştan duşa işte yeter bence
5 dakika falan vardır işte yani
Uzun saçları olan düşünsün ne yapacağını
Hiç ayirmiyorum saadece şampuan kullanıp geçiyorum
Hiç ayırmıyorum saçım mahvoldu
Saçım olmadığı için zamana gerek yok 🤣🤣🤣
Emeğinize sağlık teşekkürlerr
Yıkıyorum bitkisel şampunla o kadar