Güzellik & Bakım 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? (Sayfa 5) Dove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1419 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
murdarilik Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl 5 dakika o da kurutmak için. 1 1 Yorumla adanalı-0101 +1 yıl aynen bende , hiç uğraşmam, ama gören çokmu bakım yapıyosun saçlarına falan diyo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mutlaka deneyeceğim umarım saçlarımı onarır ve istediğim sonucu alırım 1 0 Yorumla
kdoger Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl 5 dakika yeterli bence düzgün ürünler kullanılırsa 0 0 Yorumla
Aero_Space Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Bir dakikam yok belki daha fazla var. 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ben her gun 20 dakika ayırıyorum saç bakim için 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yeteri kadar zaman ayırmaya çalışıyorum ben 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yarım saat falan sürüyo zaman ayırmam 0 0 Yorumla
İntihAşk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Çok fazla zaman alıyor dakika tutmadım ama. 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Çok ta değil 20 günde bir kuaföre giderim hepsi bu 0 0 Yorumla
bengünaz16 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Hiç ayıramıyorum valla yıkayıpçımıyorum 0 0 Yorumla
Yukimirai Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl fazla ayırmayı sevmiyorum benlik değil 0 0 Yorumla
Hemsir64 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Berberden berbere 🤗😂 bakim tabiki onemli 0 0 Yorumla
Last-Yigit Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl ben kelim yaaa :) kellere göre ürünleri yok ki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maksimum 27 saniye. 1 dakıka doldu 🥺 0 0 Yorumla
güzelromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Yaklaşık olarak 25 dk altına inmez asla 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. 30 dk ayırıyorum fazlası olmaz 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl 2 günde bir yıkıyorum yetmez mi 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cok fazla zaman ayirmiyorum yikayip cikiyorum 0 0 Yorumla
alfakadını_61 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Saç bakımına haftada en az 1 saat. Canım Saçlarım 0 0 Yorumla
delioghlan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Bazen az bazen çok ama saçlarımı severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçlar özellikle de kadının en değerli aksesuarlarından. Gereken özeni saçlarımıza göstermeliyiz 0 0 Yorumla
Gregory-House Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Ekstra bir bakım yapmıyorum saçlarıma. 0 0 Yorumla
---Gökkuşagı-------0 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl saç kremi hiç kullanamaıyorum 0 0 Yorumla
Senanurkrkc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Günde 20 dakika maxsimum bazen 25 de ölüyor 0 0 Yorumla
arthurrx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Hiç vakit ayırmıyorum. Yıka, kurula, tara geç. 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Saç olmayınca zaman kısalıyor 0 0 Yorumla
gizli1111113333333 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Haftalık 2 kez 20 dk ayırıyorum. Yeterli oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Kullanmam fakat deneyeceğim
5 dakika o da kurutmak için.
aynen bende , hiç uğraşmam, ama gören çokmu bakım yapıyosun saçlarına falan diyo
Ortalama 40-45 dakika arası
1.5 gün zaman ayırıyorum yazı güzel
Mutlaka deneyeceğim umarım saçlarımı onarır ve istediğim sonucu alırım
yani arada bi duş aliyom 💀
Çok seviyorum saçıma bakım yapmayı
20 dakika günde ayriyorum
En fazla 10 dakika tara kurut işte
5 dakika yeterli bence düzgün ürünler kullanılırsa
Günde 1 saat enfazla fazla bile
Bir dakikam yok belki daha fazla var.
Bir saat ayırıyorum yetiyor
Harika yumuşacık saçlar için
Çok güzel olmuş gerçekten
Ben her gun 20 dakika ayırıyorum saç bakim için
Yeteri kadar zaman ayırmaya çalışıyorum ben
Yarım saat falan sürüyo zaman ayırmam
Günde 1 saat zamanımı alıyor
Yeterince zaman ayırıyoruz
Çok fazla zaman alıyor dakika tutmadım ama.
Çok ta değil 20 günde bir kuaföre giderim hepsi bu
Hiç ayıramıyorum valla yıkayıpçımıyorum
Yarım saat civarı, 2-3 farklı krem
Yıkıyoruz kurutuyoruz bitti😅
Elimden geldiğince zaman ayiriyorum
fazla ayırmayı sevmiyorum benlik değil
Bilgiler için teşekkür ederiz
Berberden berbere 🤗😂 bakim tabiki onemli
ben kelim yaaa :) kellere göre ürünleri yok ki
Belirli ölçüde zaman ayırırım
Maksimum 27 saniye. 1 dakıka doldu 🥺
Yaklaşık olarak 25 dk altına inmez asla
30 dk ayırıyorum fazlası olmaz
Guzel sunum olmus emegınıze saglık
2 günde bir yıkıyorum yetmez mi
Çok fazla zaman ayırmıyorum
Kafa kel bizde, olanlar düşünsün 😂
Cok fazla zaman ayirmiyorum yikayip cikiyorum
Günde yarım saat falan ayırıyorum ya
Saç bakımına haftada en az 1 saat. Canım Saçlarım
1 saat zaman ayırıyorum evet
Bazen az bazen çok ama saçlarımı severim
Saçlar özellikle de kadının en değerli aksesuarlarından. Gereken özeni saçlarımıza göstermeliyiz
Sonunda saclari kazitipkurtulacam valla
Keratinskz olmuyor yani denendi
Ekstra bir bakım yapmıyorum saçlarıma.
saç kremi hiç kullanamaıyorum
Yaklaşık günlük 30-35 dk zaman ayırıyorum.
Günde 20 dakika maxsimum bazen 25 de ölüyor
Pek fazla zaman ayırmam aslında
Hiç vakit ayırmıyorum. Yıka, kurula, tara geç.
sadece 5 dakika ayırıyorum
Saç olmayınca zaman kısalıyor
5 dk ayırıyorlar genelde.
5 maks. 10 dk fazlası beni yorar
Haftalık 2 kez 20 dk ayırıyorum. Yeterli oluyor
yıka çık çok vakit haracmıyorum
saçımı sürekli kestiriyorum kısa saç
Her gün 10-15 dk ayrırıyorum