Güzellik & Bakım 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? (Sayfa 4) Dove Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1419 1 dakikanız varsa sorumuz size: Saç bakımınıza ne kadar zaman ayırıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 33 kişi beğendi
Affetmezacımaz Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 10-15 dakika ayırırım. Her gün şampuanla saçımı yıkarım. Saç bakımı çok önemlidir benim için. 0 0 Yorumla
birdysevda Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl gerçekten ihtiyacım olan ürünü buldum teşekkürler harika bir bence olmuş :) 0 0 Yorumla
lolimüge Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl gerçekten mükemmel ötesi durulanmayan krem saçların parlaklaşmasını sağlıyor bayılıyorum 0 0 Yorumla
Özgür_özel Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Dove markası kendini yıllardır ispatlamış güzel ürünleri olan bir marka severek kullaniyoruz 0 0 Yorumla
π_anistt Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uzunken baya vakit alıyordu şu an kısa olduğu için günde 10 dakika max 0 0 Yorumla
sertueren Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dove markasının ürünleri saçı tüy gibi yumuşacık yapıyor. Memnunum 0 0 Yorumla
tmrtürk Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Haftalık 1 saat yetiyor ve artıyor, sık ve dalgalı siyah saçlar, beyazları görmezden geliyorum 0 0 Yorumla
Darkfelling06 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hiç zaman ayırmıyorum fırsatım olmuyor. Haftada 3 kez yıkasam iyidir 0 0 Yorumla
Redplay34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sabah akşam duş alıp doğal kıvırcık saçlarıma kremler yapıyorum 0 0 Yorumla
Mertcancan91 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Günlük 15 dk en çok bayanlar daha cok harciyor 0 0 Yorumla
OzanGencer Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl şu an hiç çünkü sıfıra vurdum uzunken aynadan ayrılmak zordu 0 0 Yorumla
Pentakronik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çeşitli saç bakım ürünleri kullanıyorum. Yıkamasıyla kremleriyle fönüyle vs. Yaklaşık 20 dakika. 0 0 Yorumla
Sumegh Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Selam 10 dakika falan bir zaman ayıracağım Fazlasına gerek yok zaten 0 0 Yorumla
YalnızAtes061 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ne dowesi abla dışarı çıkarken bi tarıyorum o kadar 0 0 Yorumla
serencanım Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Günde ortalama 3 saatim net gidiyor kıvırcık problemleri 0 0 Yorumla
Silaaysa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 5dk zamn ayırıyorum tarayip kremini sürüyorum bakım yağları falan felan 0 0 Yorumla
Brmelek Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 30 dk ayırıyorum uzun ya da kısa saçlarda değişkenlik olur tabi 0 0 Yorumla
Ccksvda Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Çok fazla ayırmıyorum iki haftada bir mayonez bakım 👍🏻👍🏻👍🏻 0 0 Yorumla
exbish Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Baya fazla zaman ayiriyorum sacim oayinca kriz geciriyorim 0 0 Yorumla
Mrmr98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok fazla zaman ayırmıyorum çünkü me kadar uğraşırsam uğraşıyım güzel gözükmüyorşar 0 0 Yorumla
ismimyokkk000 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl normal şampuan saç kremi arada saç maskesi tamam gerisi abartı saçma 0 0 Yorumla
Renkliyaralar Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 5dk falan olmalı sanırım benim için bi krem sürmek yeterli olur 0 0 Yorumla
Neslihanxt Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Neredeyse her gün saç bakımı yaparım günlük 1 saatimi alıyor 0 0 Yorumla
Scifeay Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bugünlerde ihtiyacım olan şey, saç gürlesmesi için bisi var mı ? Erkegim 0 0 Yorumla
xqw61zz Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl 35 dk yeterli bence 😊 fazlasıda iyi değil saçları yıpratır bunu riske alamam 0 0 Yorumla
Mikailyln Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçımı her gün yıkarım herhangi bir yağ falan kullanmıyorum ama daha fazla bakım yapmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Anonimkalmamgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Antalya'da yaşayınca mecbur günde en az bir kere kremliyorum aşırı hızlı yıpranıyor saçlarım 0 0 Yorumla
Yusuf_er1 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hiç ayırmıyorum banyodan sonra şöyle elimle bi şekil veriyorum tamam 0 0 Yorumla
didemayca Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saç bakım ve yüz bakıma uzun bir vakit ayiriyorum açılçası. 0 0 Yorumla
Tuceeeeeeee Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Çok önemli benim için. Saçlarımın bakımsız görünmesini istemem 0 0 Yorumla
cagataykircan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Banyoda yıkıyorum sadece onun dışında farklı bir bskim yok 0 0 Yorumla
Ruhumyorgunölüyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Patronlar sagolsun daha hiçbir şey bakım yapamıyorum yatıyorum kalkıyorum iş 😡😞 0 0 Yorumla
reddii Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl çok fazla bir zaman ayırmıyorum. maks 5 dakika sürmez bile. 0 0 Yorumla
Diyarovski Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl 5 ila 10 saniye mis gibi yeterli fön çekmek biraz vakit alıyor o gada 0 0 Yorumla
Atelibey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yeterince bakim yapıyorum bunlara da Gerek duymuyorum... 0 0 Yorumla
berke_egilmez91 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl şampuan kullanıyorum bakım yağı sürüyorum wax ve saç spreyi kullanıyorum 0 0 Yorumla
sarikiz777 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl hiç yıkayıp çıkıyom sadece sampuqn bide bazen mor sampuan 0 0 Yorumla
lazkooo Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Saçlari nerdeysa yeduk bakum yapmağa firsat kalmadi 0 0 Yorumla
nefesalanvarlık Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl valla şampuanlayıp geçiyom hiç ugrasşmıyom yorucu ve pahalaı kim ugraşcka 0 0 Yorumla
uyykuusuz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Gunde mutlaka 1 saat,Saçlarım düz olmasına rağmen çok vaktimi aliyor. 0 0 Yorumla
Yalnizimmm2123 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Günlük yıkama sağlıyor sağlıklı tuzsuz kremler kullanmaya önem gösteriyorum 0 0 Yorumla
Hz_Pipicik Takip Et Xper 1 Yaş: 95 +1 yıl 0'a kazıtıyorum. Johnny Sins gibi oluyorum iyi hissettiriyor. 0 0 Yorumla
senolali Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Neredeyse hergün fakat saçım biraz dökülüyor çözüm bulamadım. 0 0 Yorumla
FurkanYeter Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Benim saçım sıfır. 🤣Bu konunun beni akışımda ne işi var. 😅 0 0 Yorumla
Okan2828 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Cok vakit ayırırım saçımla uğraşmak şekil vermek hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zaman ayırmıyorum. doğuştan saçlarım yumuşacık zaten. ama dove şampuan da kullanıyorum tabii ki. 0 2 Yorumla İrecep +1 yıl Orjinal bakımlı dion yani:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani sayılır ama dove etkisi de var tabi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kremleri güzel koruyor günesli hava olsun yazın plajlar olsun insanın cildini güzel koruyor özellikle hafif ciltler için çok yararlı. 0 0 Yorumla
Anaskmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Haftada 1 kere saçımı yıkıyom yetiyo cnmm 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 15 20 dakika harcıyorum... 1 0 Yorumla
MasterCHO Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Saçlar kısa olunca pek zaman ayırmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
10-15 dakika ayırırım. Her gün şampuanla saçımı yıkarım. Saç bakımı çok önemlidir benim için.
gerçekten ihtiyacım olan ürünü buldum teşekkürler harika bir bence olmuş :)
gerçekten mükemmel ötesi durulanmayan krem saçların parlaklaşmasını sağlıyor bayılıyorum
Dove markası kendini yıllardır ispatlamış güzel ürünleri olan bir marka severek kullaniyoruz
Uzunken baya vakit alıyordu şu an kısa olduğu için günde 10 dakika max
Dove markasının ürünleri saçı tüy gibi yumuşacık yapıyor. Memnunum
Haftalık 1 saat yetiyor ve artıyor, sık ve dalgalı siyah saçlar, beyazları görmezden geliyorum
Hiç zaman ayırmıyorum fırsatım olmuyor. Haftada 3 kez yıkasam iyidir
Sabah akşam duş alıp doğal kıvırcık saçlarıma kremler yapıyorum
Günlük 15 dk en çok bayanlar daha cok harciyor
şu an hiç çünkü sıfıra vurdum uzunken aynadan ayrılmak zordu
Çeşitli saç bakım ürünleri kullanıyorum. Yıkamasıyla kremleriyle fönüyle vs. Yaklaşık 20 dakika.
Selam 10 dakika falan bir zaman ayıracağım Fazlasına gerek yok zaten
Ne dowesi abla dışarı çıkarken bi tarıyorum o kadar
Günde ortalama 3 saatim net gidiyor kıvırcık problemleri
5dk zamn ayırıyorum tarayip kremini sürüyorum bakım yağları falan felan
30 dk ayırıyorum uzun ya da kısa saçlarda değişkenlik olur tabi
Çok fazla ayırmıyorum iki haftada bir mayonez bakım 👍🏻👍🏻👍🏻
Baya fazla zaman ayiriyorum sacim oayinca kriz geciriyorim
Çok fazla zaman ayırmıyorum çünkü me kadar uğraşırsam uğraşıyım güzel gözükmüyorşar
Her duşa jel krem şampuan uclemesiyle Son veriyorum
normal şampuan saç kremi arada saç maskesi tamam gerisi abartı saçma
5dk falan olmalı sanırım benim için bi krem sürmek yeterli olur
Neredeyse her gün saç bakımı yaparım günlük 1 saatimi alıyor
Bugünlerde ihtiyacım olan şey, saç gürlesmesi için bisi var mı ? Erkegim
35 dk yeterli bence 😊 fazlasıda iyi değil saçları yıpratır bunu riske alamam
Saçımı her gün yıkarım herhangi bir yağ falan kullanmıyorum ama daha fazla bakım yapmayı düşünüyorum
Antalya'da yaşayınca mecbur günde en az bir kere kremliyorum aşırı hızlı yıpranıyor saçlarım
Hiç ayırmıyorum banyodan sonra şöyle elimle bi şekil veriyorum tamam
Saç bakım ve yüz bakıma uzun bir vakit ayiriyorum açılçası.
Çok önemli benim için. Saçlarımın bakımsız görünmesini istemem
Banyoda yıkıyorum sadece onun dışında farklı bir bskim yok
Patronlar sagolsun daha hiçbir şey bakım yapamıyorum yatıyorum kalkıyorum iş 😡😞
çok fazla bir zaman ayırmıyorum. maks 5 dakika sürmez bile.
5 ila 10 saniye mis gibi yeterli fön çekmek biraz vakit alıyor o gada
Yeterince bakim yapıyorum bunlara da Gerek duymuyorum...
şampuan kullanıyorum bakım yağı sürüyorum wax ve saç spreyi kullanıyorum
hiç yıkayıp çıkıyom sadece sampuqn bide bazen mor sampuan
Saçlari nerdeysa yeduk bakum yapmağa firsat kalmadi
valla şampuanlayıp geçiyom hiç ugrasşmıyom yorucu ve pahalaı kim ugraşcka
Gunde mutlaka 1 saat,
Saçlarım düz olmasına rağmen çok vaktimi aliyor.
Günlük yıkama sağlıyor sağlıklı tuzsuz kremler kullanmaya önem gösteriyorum
0'a kazıtıyorum. Johnny Sins gibi oluyorum iyi hissettiriyor.
Neredeyse hergün fakat saçım biraz dökülüyor çözüm bulamadım.
Benim saçım sıfır. 🤣
Bu konunun beni akışımda ne işi var. 😅
Cok vakit ayırırım saçımla uğraşmak şekil vermek hoşuma gidiyor
Çok zaman ayırmıyorum. doğuştan saçlarım yumuşacık zaten. ama dove şampuan da kullanıyorum tabii ki.
Orjinal bakımlı dion yani:)
yani sayılır ama dove etkisi de var tabi
Duştan duşa zaman ayırıyorum
Kremleri güzel koruyor günesli hava olsun yazın plajlar olsun insanın cildini güzel koruyor özellikle hafif ciltler için çok yararlı.
Haftada 1 kere saçımı yıkıyom yetiyo cnmm
Ne kadar az işlem o kadar iyi
her gun yarim saat ayiriyorum
5 dk falan çok bakamıyorim
15 20 dakika harcıyorum...
vakit harcarım çok ama çok
Saçlar kısa olunca pek zaman ayırmıyorum
Saçım yok ki olsa Arap sabunu yeter
Saç yok ki, olsa zaman ayırcaz
berberde 30_40 günde bir tıraş oluyorum
Değişiyor ortalama yarım saat