dove saç kremini kullanıyorum kokusu yumuşacık yapması vs harika. keşke egzamam olmasa da şampuanlarını da kullanabilsem. onun dışında haftada bir ya da iki yarım saat bakım (maske, saç kremi, yağı) her gün duş şeklinde rutinim. ♥️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkes gibi bende saçlarımı çok seviyorumm özellikle dove varsa daha da güzel oluyor bakım yapmak
Saçlarım uzun olduğu için neredeyse her gün saçlarımı yıkamak zorundayım. Krem de kullanıyorum, her gün en fazla yarım saat kadar vakit harcıyorum sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dove nin sabunuda sampuanida yumuşacık yapiyo ben memnunum kokusundan da.
2 günde 1 duş sonrası 10 dk galiba ama genetik olarak güçlü bir saç yapısına sahip olduğum için çok fazla bakım yapmıyorum ve ayrıca saçımın çabuk yağlanmasına sebep oluyor
Uygun şampuan ile yıkıyorum ve saç kremi kullanıyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum çünkü daha önce yaptıklarimin da faydasını göremedim boşa zaman ve para israfıydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şöyle ki haftada bir gün derinlemesine olarak 1 saat kadar saç bakımı yapıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
15 dakika ile 1 saat arası nerden baksan çok uzun bir zaman ayırıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
saç kremleri iyi ki var yoksa saçımı düşünemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Günde en az 1 saat saçlarımla uğraşırım. Bunu deneyeceğim tabii ki. Kullanışlı görünüyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Bakım Kremi ihtiyacım olan şey :)
En fazla 15 dk düz olduğu için çok bakim istemiyor boya da sürmedim sağlıklı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
saçlarım çoğu kızın saçından bile süper. profile bakınız. ama bi özen göstermiyorum. BİM den en ucuz şampuanı kullanıyorum. ne kadar az özen o kadar iyi saçlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Banyodan banyoya yani 2-3 gün de 1 saat falan ayda 15 saat eder
Dove hiç kullanmadım. Saç bakımı da eh işte bazen.
Bir dakika ayırıyodum onu da şimdi bu soruda harcadım :/ mecbur yarın saç baş dağınık gitçem işe.
Çok ayırma şansımız yok çalışıp eve yorgun geliyorsun duş sonrası en fazla saç serumu oda her duş sonrası olmuyor
dove saç kremini kullanıyorum kokusu yumuşacık yapması vs harika. keşke egzamam olmasa da şampuanlarını da kullanabilsem. onun dışında haftada bir ya da iki yarım saat bakım (maske, saç kremi, yağı) her gün duş şeklinde rutinim. ♥️
Herkes gibi bende saçlarımı çok seviyorumm özellikle dove varsa daha da güzel oluyor bakım yapmak
Saçlarım uzun olduğu için neredeyse her gün saçlarımı yıkamak zorundayım. Krem de kullanıyorum, her gün en fazla yarım saat kadar vakit harcıyorum sanırım.
Dove nin sabunuda sampuanida yumuşacık yapiyo ben memnunum kokusundan da.
sabah kalkıyorum tık elimi yüzümü yıkıyorum güzel bi müzik güzel bi banyo modumu yakalıyorum
Dove yıllarıdır kullandığım bir marka ve severek kullanıyorum
Kapalı olduğum için hiç umursamyorum saç bakımını. Ama umursasam iyi olur.
Saç bakımı önemsiz gibi görünsede çok önemli bir şeydir en az 10 dk
Saçım benim aşırı dökülüyor bunun çözümü olur mu ki
30 dk filan sürüyo önce kıvırcıklaştırma spreyi sürüyorum osnra kurutma makinesiyele yavaş ayarda kurutuyorum iyice kuruduğunda minik mercimek tanesş kadar joleyle sabitliyorum
Haftada mutlaka bir veya iki günümü ayırıyorum.
Saç bakımı için özel bir zaman ayırmıyorum. Ama şekil vermek için 10-15 dakikam gidiyor :)
Denemek isterim. Saçım için tabi ki bir dakikam var.
Sadece 1 dakikanmi var:)
2 günde 1 duş sonrası 10 dk galiba ama genetik olarak güçlü bir saç yapısına sahip olduğum için çok fazla bakım yapmıyorum ve ayrıca saçımın çabuk yağlanmasına sebep oluyor
Uygun şampuan ile yıkıyorum ve saç kremi kullanıyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum çünkü daha önce yaptıklarimin da faydasını göremedim boşa zaman ve para israfıydi
Şöyle ki haftada bir gün derinlemesine olarak 1 saat kadar saç bakımı yapıyorum.
15 dakika ile 1 saat arası nerden baksan çok uzun bir zaman ayırıyorum
saç kremleri iyi ki var yoksa saçımı düşünemiyorum
Günde en az 1 saat saçlarımla uğraşırım. Bunu deneyeceğim tabii ki. Kullanışlı görünüyor.
Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Bakım Kremi ihtiyacım olan şey :)
Pek de umursamıyorum bilmiyorum kel kalırsın kötü olur
Benim saçımda dökülüyordu zeytin yağlı sabun kullandım şu an sağlam
Bu kadınlar içiin geçerli biz erkekler en fazla 5 dakika
Saçlarım küstü kapaninca o yüzden döküldü. Başlarken avuç içlerime sigmazdi şimdi bir tutam kaldı üzülüyorum
Saçım dümdüz olduğu için ve uzun olduğu için yaklaşık 1 saat saç maşası kullanıyorum. Saçı dümdüz olanlar bilir bazılarımızı fön bile kurtarmıyo
Bu ara saçlarım çok yağlandı nedeni ne olabilir?
Saati vakti belli diğil ki
5 senedir saçəm uzun kendimden iyi bakıyorum)))
gerçekten çok güzel bir ürünmüş hemen denemem gerekiyor artık saçlarım için uzun saatler bakım yapmakla uğraşmayacağım :)
He gün saçımı yıkıyorum, çünkü saçlarım dalgalı, her gün fön çekmek durumunda kalıyorum, aksi halde kötü duruyor
Erkek adam bakımına zaman harcamaz sanayi iş çıkışında hacı şakir kalıp sabunla yıkar e li ini yüzünü tertemiz
her gün 2 dk ayırıyorum sadece. saçlarım kısa. bu sıcakta rahat oluyor.
önceden 15 dk falan uğraşırdım :)
Sacimi islatiyorum, azicik kuruluyorum , hacim kazandirici, köpük vesayre sekil verip cikiyorum max 2 dk
En az 15 25 dakika kendisi tamamen bir uğraş gerçekten çok zor kıvırcık olmak bie öneriniz var mı saçımı kıvırcıktan dalgalı yapıcak
Pek zaman ayıramıyorum hem günler yoğun hemde bakım malzemeleri çok pahalı evde bir şeyler yapsan çok uzun sürüyor
Günlük 10 dakika kadar her hafta gittigim kuaför salonunuda sayarsak haftalık 40 dakikadan 280dakika ayırdığımız zamanımız bu kadar.
Vakit olarak çok değil sadece kendi kendine uzuyor bir şey yapmak istemem, üşenirim ama temiz ve güzel duruyor.
Saçlarım seyreklesmeye başladı. Kendimde en çok zaman ayırdığım saçlarım aslında. Büyük ihanete uğramış hissediyorum.
Bakıma ihtiyac bile duymuyorum cunki gözümu açtığımda beri Dove benimle bu sayede saçlarım efsaneeeee
Her gün aksatmadan yıkar, kremler, ve dökülmelere karşı solüsyonlar kullanarak min 1 saatlik bir zaman ayırıyorum.
Sadece dus ve berberimin yaprigi bakim dusta bakim urinleri falan 15 dakika berberimin yaptihi 60 dakika
Duruma gore degisiyor mesela dus aldiktan sonra bir yarim saat aliyor yoksa normalde 10 dk falan
gerçekten çok güzel bir bakım kremi saçlarım bambaşka ve harika oldu sayesinde
20-25 dakika. Saçlar naziktir sert davranmaya gelmez.
Genellikle 15-20 dakika ama yarım saatte sürdüğü oluyor
En fazla 15 dk düz olduğu için çok bakim istemiyor boya da sürmedim sağlıklı
saçlarım çoğu kızın saçından bile süper.
profile bakınız.
ama bi özen göstermiyorum.
BİM den en ucuz şampuanı kullanıyorum.
ne kadar az özen o kadar iyi saçlar.
Dove bakım kremini kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Saç bakımımın olmazsa olmazı yani.
dove kadar yumuşak yapan bi şampuan daha yok ipek gibi kayıyor tarakk bayılıyorum 💙
daha önce saçlarım için saatler harcıyordum dove bakım serumu cidden harika bir buluş
Saçlarıma haftada 1 veya 2 defa saç maskesi kullanıyorum ve saç spreyleri
3dove kullanıyorum duşta çıkışta bir şeye gerek kalmıyor<
Sacımı komple makinanın en büyük 6numara taragıyla komple kestirdin mecburen fazla uğraşamıyrm
Ben her gun 20 dakika ayırıyorum saç bakim için
Maalesef yıkamak dışında öyle ekstra bir süre ayırmıyorum
Saç boyamadan önce günde 10 dakikayı geçmiyordu artık yıprattığım için daha fazla vakit alıyor
Neredeyse hiç bakım yapmıyorum duşta sadece şampuan krem o kadar 👍