evlenip ilk gün boşanma sebebi
hayır sadece güzelliği ön plana çıkartıyor anlatabildim mi? feminism abi.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İnsanın süslenmesi, kendine bakması insan kadar eski bir şey.
Kadınlar, senden "çirkinliğini saklamak" için (seni kim napsın awk o da ayrı konu) makyaj yapmıyorlar. 31cilerin pek anlayacağı bir şey değil bu mevzular. Sen mendilini al, işine bak
konuyu hemen cinselliğe bağladın. kadınların tek olayı cinsellik çünkü demi. bundan fazlası olamıyorlar mı. sen de bunu kendin söyledin işte. senin gözünde ne oldukları da ortada. daha ne diyeyim.
burada 2 kıza yaranmak için boş yapıyorsun. eğer gerçekten böyle düşünüyorsan da kapitalist popülistin tekisin. hayatımıza gizlice sokulan en kötü şeylerden biri bu makyaj konusu. ben hayatımın birinci sırasına cinsellik koymadım ve kadınları değil makyajı eleştirdim, ince çizgiyi gör.
kapitalism terimi bulunmadan önce kapitalismin olmadığını söylemen, kitap inmeden önce allah yoktu demen gibi bir şey. bir şeyin hep olması iyi veya gerekli olduğunu gösterir demende dogma, yobazlık.
Cevap
3Cevap
Avrupalılar bukadar makyaj yapmıyor. Bizimkiler görgüsüz
türk kızı vs yabancı kız karşılaştırmasına eklenmesi gereken bir konu daha.
evlenmeden önce müstakbel eşinizin kafasını su dolu kovaya sokup çıkarın, sudan önceki ve sonraki aynı kadınsa evlenin arkadaşım sizde :)
makyajsiz daha guzelmis
Makyajsiz kiz daha güzel
Fotoğraftaki kız makyajsız daha güzel bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?