Bakimli biriyim her gün duş alırım deodorantımı sıkarım rollon sürerim
Ama. makyaj sevmiyorum
Sizce yanlis mi
Ama. makyaj sevmiyorum
Sizce yanlis mi
Çok doğrudur hareket olduğunu düşünüyorum hemen açıklayım;
Bu yaşlarımız da yaptığımız bir çok makyaj, krem , yanlış ürün ilerleyen yaşlarda, iz, leke, çöküntü gibi deformasyonlara sebep olabiliyor.. Sadece bakım adına birşeyler yapıp bırakmanız çok hoş bence.. ha şöyle bir şey olur , gece bir yemeğe , nişan, doğum günü gibi parti yerlerine gittiğinizde yüzünde kapatacagim bir kusur yoksa , sadece bir rimel ve hafif allık hoş bir renk ruj yeterli olacaktır.. Bulamaç gibi hele ki bu sıcakta makyaj yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.. Hem yüz ister istemez terledigi için, makyajı kusuyor , hemde güneş çok olduğu için, yanlis bir urun kullanildiginda leke kalma gibi bir riskle karşılaşabiliyorsunuz. Sür koruyucu güneş kremini hafif bir şeffaf rimel , fresh bir ruj bitti bence yeterli 😌Tabi yine karar sizin
Makyaj yapmakla bakımlı olmanın hiç bir alakası yok bakımlı olmak cildini temiz tutmaktır makyaj yapınca yüzünde çok kalırsa yaslandırıyo doğru bir şey değil ruj dışında bir şey sürme
Bakımlı olmak makyaj yapmak anlamına gelmiyor. Sen bakımlı olmanın gerekliliklerini yerine getiriyorsun demene göre. Ayrıca makyajsız inanın daha güzelsiniz. Saygılar :)
Cevap
12Cevap
Hayır bence elbette eksiklik veya yanlış bir durum yok. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam etmelisin.
Makyaj tamamen dolandırıcılıktır.
Makyaj yapmayan kızlar özgüveni yüksek bireyler bence.
Makyajı ezik ve özgüveni olmayanlar yapar.
Ben de hiç yapmıyorum bi bıraktım daha suratıma süresim gelmiyor ama annem az boya sür yüzüne 3 çocuklu kadın gibi geziyon dedi saldım iyice
Genc bir kızın derisi makyaj istemez bende çok az yapıyorum
Doğru olan budur, cildin o kimyasalları emip; seni erkenden mi yaşlandırsın? Yapma boş ver.
En iyisi bence ama %2 lik bir kısmı temsil ediyorsun 😂
Dalga mı geçiyorsun? Sen erkeklerin rüyasındaki hatunsun.
Bi rimel bile yeter bence sadece tek bir malzeme bile olsa onu kullan
Eksiklik değil, herkesin yapması gerekmiyor bence.
Hayır çok daha iyi. Herkes öyle olsa keşke.
Eksiklik değil.
En sevdiğim kadın tipi
Ben de yapmıyorum hiç
Sade güzelsen gerrk yok
Herkes makyaj sevecek diye bir şey yok ki 🤣
Saçma soru doğallik her zMan iyidir
Bir adım öndesin
En doğrusunu yapıyorsun
Normal
Hayır değil bebeğim
En güzeli en rahatı
Doğallık