Askim ben deldim kulak memesini cok güzel oldu ayarladım kalemle çizdim felan ama kıkırdak yapmam kemik felan zarar görebilir ama kulak memesi temiz ve siringayla yaparsan hiç sorun olmaz
kulak memem zaten dolu😬 ben azıcık kikirdaktan denedim normalde cevremdekileri güzel deliyordum ama kendimde iyi olmadı maalesef 😕 bu yüzden set alacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Biraz zor olur riskli
Youtube'daki videolardan basit görünüyor bende delmek istemiştim ama vazgeçmiştim. Mutlaka onun bir tekniği vardır iz kalmaması felan için
Kıkırdak istiyorsan evde telikeli olabilir. Eczanelerde filan deldirmen daha doğru olur.
daha önce delen şimdi de deler bence ama sen yiinede steril et şırıngayı
Şırıngayla delmek sorun değilde o delik işini görür mü orasını bilemem.
Sonra hastaneye gidersin enfeksiyon antibiyotik falan filan
Daha önce yaptim
Daha önce olmadıysa şimdide olmayacak anlamına gelmez kuzum
Şırıngayı alabilirsin fakat delme konusunu merak ettim, yapınca bilgilendirsene 😂
Daha önce kulak mememi 5 kere deldim hepsi güzel oldu ama kıkırdak delmem sanirim kemik piercingcide yaptirmak daha mantikli
Sen çıldırdın mı, kıkırdağa kendin müdahale etme sakın..
delebilirsin ama öncesinte baticon ile kulağını dezenfekte et öyle del yolsa mikrop kapabilir
Furacin ve baticonla bakim yapiyorum eskiden de öyle yaptim ama kikirdak delimi biraz zor diyorlar
delmediğim için bilemem ama acır galiba emin değilim
eczane daha azaçı dha streil yapar şırnga ile olmaz
Oynama çocuğum iğneyle
Delemezsin. Kulaktan olma şimdi durup dururken
Daha önce 5 kere deldim 😃 ama kıkırdak riskli biraz ondan kıkırdak yapmam sanırım
Git eczaneye deldir yav
Riskli olabilir sağlık açısından önerilmez sanırım
Biraz bilgim var daha önce deldim
O zaman daha kolay olabilir, umarım sıkıntı yaşamazsınız
Ne gerek var, git deldir netin heyecanı bu :D
Biraz bilgim var daha önce deldim delmeyi de seviyorum ama kıkırdak yapmam sanırım biraz riskli kulak mememi 5 kere deldim zAten seneler oldu 😃
Bence risk alma
ben yaptım kimse yapsın istemem 😂
Neden
güzel delemedim kendime yapinca. o yüzden kulak sinirime denk geldi ve iltihaplandı. 6 ay oldu hala acısını cekiyorum
Askim ben deldim kulak memesini cok güzel oldu ayarladım kalemle çizdim felan ama kıkırdak yapmam kemik felan zarar görebilir ama kulak memesi temiz ve siringayla yaparsan hiç sorun olmaz
kulak memem zaten dolu😬 ben azıcık kikirdaktan denedim normalde cevremdekileri güzel deliyordum ama kendimde iyi olmadı maalesef 😕 bu yüzden set alacağım
Gerek var mı ya
Olmaz delme
Daha önce 5 kere deldim
Yapabiliyorsan del ben ilk dekeceksin zannettim
Ben olsam yapmazdim.
Daha önce yaptim ama kikirdak sanirim yapmam tirstim simdi kirarim felan kikirdagimi
Yanlis yerden yaparsan kikirdak düsüyor ve kulagin kirik gibi kaliyor düzelmiyor, demis olayim
En iyisi piercingcide yaptirmak dogru 🤍tesekkurler kulak memesi deliyorum ama kıkırdak biraz risk
Ne gerek var ki🙄
Kendimle ugrasmayi seviyorum
İltihap kapabilir
sakatlık yaparsın
Daha önce yaptimda kikirdak kanayabilir
dikkatlı mikrop kapmasın
Neden
Kaparsin
Yapabilirsin
Riskli knka yapma derim
Tehlikeli olur
Mikrop kaparsın.