serisinden ciddili saç maç kirpik tırnak bi seyler yapmam lazım, ne kaybetmisim abi ben demesi lazım. erkekler olarak siz nası birini görseniz çüş dersiniz, kızlar siz de nasıl glow up geçireceğimi söyleyin lütfennn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Başkalarının ne düşündüğüne çok fazla takılma derim. Sen her halinle güzelsin unutma sadece değişiklik istiyorsun. İstediğin değişimi, eski sevgilin için değil kendin için yap. Kendin için süslen, kendin için bakımını yap. Sen kendini sevip sayarsan inan bana herkes bu yazdığın gibi tepkiler verir 🙂🙂 unutma en büyük yatırım kendine yaptığın yatırımdır ❤️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bitmesi gereken iliski bitmis. bunun icin niye ben tarzimi deistirim sac boyasam kilo versem aktive yapsam falan filan gene kisilik olan yapi olan benim. insan deisim yapmamali ders almali. dis gorunuse asik olan insan hayatindan cikmis bir kurban kes mutlu ol. unutma Okudugun Kitabi 2. kez okuyunca zevk vermez. ayrildigin sahis soyle dusunecek bak baya yaralamisim oda kendini sacla kiloyla falanla duzeltmeye calisiyot. sanki erkekler bilmiyor kadinlarin dusuncesini o yokmus hayatina girmemis gibi ayni duzende devam et 1. sil telinden herseyini.2 kimseyede anlatma derdini sikayet etme hayatina girmemis gibi 3. onun inarina hemen sevgili falan yapma. biri yaraladiysa ikincisi öldururr. sen degerlisin sen guzelsin en onemlisi sen kadinsinnn hadi kalk dogrul. ayrildigin kisinin ismini yaz bir kagida ve de okagidi yak bak. hayatindan cikti..
194 Yorumla
+1 yılTamamda söz meclisten dışarı derler sana değil genel olarak diyorum kızmayın Eşeğe altın semer vurmuşlar ama yine eşek yine eşek. goruntu ile sevilmez Bi insan karakteri ile kalbinin güzelliği ile sevilir sen makyajda yapsan saçta boyasan kalbini sevdiremrdiysen boşuna masraf etme bence o seni yine sevmez ben ne kaybetmişim demez çünkü normal halini zaten biliyor değilmi salla gitsin erkek için değmez beybisi
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılKendini yenilediğinde onun kaybettiği kadın olmayacaksın ki. Madem öyle, bu değişiklikleri onunla birlikteyken yapsaydın. Tepeden tırnağa değiştiğinde, "bu hatun neymiş be üff, ben ne kaçırmışım" demeyecek, "benimle birlikteyken niye böyle değildi bu hatun" diyecek. "Ne kaçırmışım ben" dedirtsen bile, eline ego tatmininden başka ne geçecek?
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
59Cevap
+1 yılAyrıldığın sevgilin için değilde kendini sevdiğin için değişmelisin öncelikle kimse için değil amaç belirlemeden kendine bakmak ve kendine değer vermelisin giyim olur diksiyon olur her türlü bakım olabilir mutlu hissetmek için her şeyi yapabilirsin
Ama her şeyden önce insanlar için değil kendin için bir şeyler yapmalısın10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek her ne kadarda güzellik desede dik duruşa bakar sen hiç onun için çaba sarf etme mutlu olmana bak. O görsün seni bu bensiz ve mutlu desin en büyük pişmanlığı o mutluluğa onun ortak olamayışı olsun. Sen dünyalar güzelide olsan hala onu düşündüğünü bildiği sürece cokta tınlamaz
13 Yorumla- +1 yıl
Tekrar okumanızı tavsiye ederim çünkü dedğinizle alakalı bir şey söylemedim
- +1 yıl
Benim orada demek istediğim onsuz da mutlu olduğunu görsün demek istiyorum ve o bu mutluluğunda yer almadığını anlatabildim umarım
Aktiviteler hobiler edin güzel giyin arkadaşlarınla gez kendine yatırım yap yani böyle sosyal medyalardan ayarlı giderli üzgün kırgın şeyler paylaşma elinden geldiğince hayatı yaşa kişisel gelişimine önem ver bu şekilde herkese gününü gösterirsin tabi sen kendini kazanırsın öncelikle , test edildi 🤣
10 YorumlaHiç mantıklı gelmedi suni şeylerle kendini küçük düşürme bence güzel olmayan insan yoktur sadece bakımsız vardır ve herkeain huy ya da görünüş sevdiği bir dengi olduğunu düşünüyorum. Amaç ne geri dönerse ben seni beğenmiyorum mu? Diyeceksin.. uğraşmaya değmez.
00 Yorumla
“ Tolere edildiğin değil, her halinle kabul edildiğin kalplerde ol”
Kimse için değilmeyi doğru bulmuyorum. Kendin için değiş.. senin kıymetini biliyor olsa zaten bırakıp gitmezdi, neden onun için çırpınıyorsun ki boş ver
Sana ait olan önüne sonunda sana zaten döner00 Yorumla
+1 yılPişman etmeye çalışma çabası anlamsız. Birinin pişman olmasını bekleyen genelde kendi daha çok pişman oluyo. Alman gereken dersleri al ve hayatına devam et.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek eğer sırf biraz güzelleşti sim döktü efendim göbek kalça ve gögüs süper üçlüsünü halka arz etti diye... Dönüyor ise... Sen zaten bir erkekle değil. Bir nonoşla sevgili olmuşsun demektir. Erkek değilim hareketi eski sevgiliye dönmektir. tam tersi de geçerli
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 451 cevap paylaştı.
m +1 yılKanka başkası için kılımı kıpırdatmadıpım bir psikolojiye gelmem yıllarımı aldı ama inan bana kendin olmak, başkasını kafaya takmamak çok güzel. Dışını değil içini değiştir. Daha çok koyar birtarafına onunda merak etme
10 Yorumla
+1 yılBaşkası için neden değişiyorsun ki Kendin istediğin gibi kendini nasıl güzel hissediyorsan Bence öyle giyinmelisin tarzını öyle ayarlamalısın sırf onu etkilemek için değil Eski Halinden bıkmışsa gitmişse bir gün bu değiştirdiğin tarzından da bıkacak yani bu bir şeye yaramaz insanın özüne değer verilmesi gerekir😏😏
20 Yorumla
+1 yılsaçma sapan çocukca düşünceler bunlar.. kaybeden zaten kaybetmiş dönüp bir daha bakmasına ne gerek var ne kaybettim diye diyelim ki anladı geri döndü kabul edecek misin? eğer edeceksen bu neyin kafası?
00 Yorumla
+1 yılvalla bitiriysem hiç sallamam ben bi bağı keseceksem hepsini birden kesiyorum ayrıca çok komik ve zavallı görünür bence böyle bir çaba hele bi de açık saçık giymeye başlarsa derim iyi ki ayrılmışım sonu böyle olacakmış demek ki
00 Yorumla
+1 yılTatile çık, kafanı boşalt , başkalarına bak önüne bak ve eğlenmeye çalış. Hele ki seni terkettiyse tatilden fotolar paylaşıp (sensizde ne kadar mutluyum diyerek) öcünü al. Keyfin yerine gelir hem unutman kolay olur bence
00 Yorumla
+1 yılBence karakter ve duruş olarak ne kaybettirdiğini göster. İlla dış görünüş diyorsan saç boyayıp, takma tırnaklarla, kılık kıyafet bir de güzel fotoğraflar çekip Instagram'a atarsan ne kaybettim dedirtir.
00 Yorumla
+1 yılAslına bakarsan kendin ol değişme derim ama kendini iyi hissedeceksen saçlarında değişiklik olabilir boyatma, kestirme gibi kendine cilt bakımı vs yaptırabilirsin bakımlı olarak dolaş, kilo verme durumun varsa ver aslında bunu kendin için yap başkası için değilde çünkü sen en özel ve en güzelsin senden bir tane daha yok.
00 YorumlaGörünüş geçicidir önemli olan karakter olarak doğru kişidir… Seni ne olursa olsun satıp yüz üstü bırakmayacak ne sıkıntılı durumda olursan ol seni bırakmayacak sağlam karakterli özü sözü bir doğru insanı bulmak… Ben öyle insanı buldum… Sana tavsiyem dış görünüşünü değiştirmek yerine doğru insan arayışına girmendir.
00 YorumlaÖnce görüşünü değiştir. Kendin ol. Birisi için öyle yaparsan bu sefer adam der bak ayrılığım ona çok dokundu da kendini birşeye benzetiyor gibisinden söylenir
00 Yorumla
+1 yılFıtness yap fıt görünen kadınlar açık ara aşırı çekici görünüyor. Durumun ve zamanın yoksa evde mekik çalış. En kalıcı makyaj budur düşünsene her daim sıkı ve toplu kalçalar düz bir omurga her zaman seninle.
Örneğin her kesin söylediği önerileri uyguladın ve çok şiddetli bir değişim yaşadın sonra o adamı sen beğenmeyeceksin ve daha sonra ben bunun içinmi bu kadar zahmete girdim diyeceksin. Deme öyle çünkü o artık sana layık değil sana daha fazlası layık olucak.00 Yorumla
+1 yılBaşarılı bir insan ol her zaman güzel kariyer hedeflerin olsun kendini geliştir o da senin ne kadar yükseldiğini görsün ve pişman olsun benim başıma geldi kız yüzüme bakmıyordu beni görünce ıyyy falan diyordu sonra ben işe girince kız sevgilisinden dahi ayrıldı bana yanaştı bende yüz vermedim üzgün üzgün bakıyordu bana sen kendin yükselmeye bak
00 Yorumla
+1 yılArkadas madem oyle birlikteyken degistirin tarzınızı neden bosaninca veya ayrılınca güzelleşiyor bu kadinlar 😃
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Saçla kirpikle olmaz o iş yapman gereken maymunlar gibi göğüsüne 2 yaprak altına 1 yaprak takıp gezmen lazım ki görsün ne kaybettiğini
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çabalama düzenli dengeli beslen ufak ama etkili makyaj yap. Bacak bakımına önem ver, etek giy bacakların görünsün.
00 Yorumla
+1 yılSpora başla geniş omuzlar, ince bel geniş taş gibi kalçalar, temiz pürüzsüz bir ten, ipeksi parlak sağlıklı gür saçlar, bakımlı el, ayak ve tırnaklar
00 Yorumla
+1 yılEvet sana katılıyorum değişim her zaman şart öyle ki seni görünce kız benden sonra çiçek açmış demeli
00 Yorumla
+1 yılBozmak gibi olmasın da çocuğun böyle düşünmesi için çocuğun senden ayrılmış olması gerekmiyor mu mantıken
00 Yorumla
+1 yılNiye bole bir çaba içine giriyorsunuz yaaa Sal gitsin eski eskide kaljr ne dediginin ne düşündüğünn ne önemi var
00 YorumlaAsla birisi için değişmem neysem oyum artık erkekler için güzel görünmeyi bırakın abi cidden üzülüyorum böyle düşünenlere
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bırak bu işleri, tren çoktan kaçtı. Önündeki trenleri kaçırmamaya, kadın olmaya odaklan ki hayatın böyle başarısızlıklarla geçmesin.
00 Yorumla
+1 yılBunu gösteremezsin zaten iyi bir insansan kıymetini anlar kendin cabalasan da fark etmez
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılan ayrılan arkadaşımız bir şey kaybetmemiş. 😂
10 YorumlaGerek yok böyle şeyleri seni olduğun gibi seven sevsin benim fikrim tabi sen bilirsin yine de
00 YorumlaBu genelde özgüvensiz birinin yaptığı bişey yani gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBu seferde benden sonra açıldı saçıldı derler. Yani boşşşş işler bitmiş zaten umrunda olmasın
00 YorumlaBence beynini kullansan hedeflerine yürüsen yeterli.
00 Yorumlabana neden ayrıldığını söylermisin ona göre yorum yapayım
00 Yorumla
+1 yılSeni farklı görmez ki o şimdi başkasında senle değil neden onun için değişme çabasındasın?
00 Yorumla
+1 yılBekleyken o bakımı yapmayan dünya güzelliği yarışmasını kazansa * olmaz
00 YorumlaSeni silip atan için üzülursun yapma güzelim. İnan ki kendini yipratirsin sadece
00 Yorumla
+1 yılfotoğraflardaki kişi sensen bence değişime gerek yok onun öküzlüğüymüş:(
00 Yorumla
+1 yılNude at kardesim ona kardesim ne kaybettigini gorsun
00 YorumlaAyrıldığı kişiye neden ispatlama gereği duyar insan, görse zaten bitmezdi
01 Yorumla- +1 yıl
102 yıl ne demek ne tecrübeler bilgiler vardır. İstifade etmek isterim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılPaşam bu cabanız komik, biz varken çirkin bakımsız oluyonuz sonra bakımlı oluyorsunuz.
Biz yokken bakımlı olmanızın bir önemi yok. Biz varken olsaydınız zaten bırakmazdı...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldış görünüşün için mi gitti ki değiştireceksin boş ver kalp severse her türlü seviyor hiç içle dışla alakası yok biliyor musun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencd dış görünüşden çok kariyerin yaptığın eylemler pişman eder insanı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu saatten sonra salatalık olsanda senden bir cacık olmaz. Adam tekmeyi basmış sen neyin tribundesin susulur kuklalara dön yine boş ablacım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç ay ortadan kaybol çünkü şu an yapacağın herşeyi kendi üstüne alınır birkaç ay sonra en güzel halinle storiler atarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen estetik ameliyat olmuştum diklestirme de yaptırdım spor yaptım görünce yeniden aramaya başladı ama yeni sevgilimi görünce delirdi
00 Yorumla
+1 yılAy bırak önüne bak. Onu hala umursadığını anlıcak ya boş ver kizim sal. gitsin. yeniden hayatına basla sana ondan daha cok degere verecek birini bul ztn catlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Ayrıldığın sevgilin için kendini değiştirecek isen ona mahkum yaşarsın... önüne bak, hayatini yasa
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Knk bu tarZ davranışlar seni yıpratır bence yapman gereken hayatında mutlu ol bu karşı tarafı daha çok yıpratır
00 YorumlaKaybettiğini fiziksel olarak gösteremezsin, davranış olarakta gösteremezsin.
Başarıların ile gösterebilirsin sadece ve bu da zaman alır.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişmene gerek yok sen ondan uzak dur o zaten bir süre sonra ne kaybettiğinin farkına varır
00 YorumlaSaçtan başla giyimini değiştir bir de yaşam tarzını arkadaş çevreni değiştir şuankinden çok farklı ol çok kitap oku çok müzik dinle çalışıyorsan veya okuyorsan iş dışında uğraşın olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
- eski adı üzerinde eskiye harcayacağı kafayı kendine harcasa zaten kendisini geliştirir çok çocukca geliyor bu bana ya ne kaybettiğini görsün olayı
Giden için asla kendini değiştirme seni sen olduğun için sevsinler giden elbet bir gün pişman oluyor zaten.
10 Yorumla
+1 yılSen her halinle degerlisin zaten aşko, kendini yenilemeye ihtiyacin yok kendinin degerini bil o zaten seni kaybbettigine uzulur elbet.
10 YorumlaNe gerek var peki bunlara seni sen olduğun için sevmeyen iki değişiklik yaptın diye tapacak mı sana boş işlerle uğraşıp vakit kaybetme derim ben.
00 Yorumla
+1 yılNeden bunu istiyorsun ki bence kendi hayatina odaklanmalısın
00 YorumlaBacım memelerini aç mini etek giy makyaj yap spor yap
00 YorumlaYorumdakiler boşuna duyar kasmışsınız
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunların yapıp umursanmazsan boşa çabaladım demicekmisin yapıyosan kendin için yap kimse için değişme
00 YorumlaEyvah! Kendimizi rezil ediyoruz galiba…
07 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Niye cinsel obje olarak gösteren kadınları seviyorsunuz ve takip ediyorsunuz? Daha mı kolay ve basit geliyor?
- +1 yıl
Öyleyim desen kabul etsen daha doğru olurdu komiksin ne alaka derken
- +1 yıl
Regl değilim. Sadece soru sordum cevap ne alaka oldu net cevap istedim. Belki ne istediğini bilmiyorsun o da olabilir.
- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Ayrıldığım sevgilim ne kaybettiğini görsün istiyorum, nasıl değişirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne