p*rnolarda gördüğümüz her sey gerçek değil maaesef o sarkmamis kocaman göğüsler, kararmamis ozel bölgeler, erkeklerin cok uzun süre boşalmaması çok büyük p*nisler falan.. çoğu hayal ürünü diyebilirim
bebis hayatın gerçekleri fazla hava almayan bir bölge sonuçta.. Sizlerin de bazen böyle sorunları oluyor ben hiç kafaya takan kıza rastlamadım sizin için çok önemli ama🥺
yani bilmiyorum bi erkek renginden dolayı sevdiği kadının özel bölgesine dokunup yaklaşmayı, belki öpmeyi rahatsız edici görüyorsa o kişinin sevgisini sorgularım bence çok kalp, onur kırıcı üzücü bi olay
çünkü kadınların kafaya taktığı bi durum. Erkeklerin p*enis boyu mevzusu gibi düşün. Kendi adıma sevgilimin uzvunun boyu benim için onemli değil beraber mutluysak aşıksak yatakta da mutlu olurum ki o zaten beni mutlu etmek için elinden geleni yapar bence
Yok yanlış anladın tabiki aşık olduğum kadından orası koyu renk diye uzaklaşmam. Yaparken de zevkle yaparım. Ama ben tercihimi söyledim sadece ve her erkek böyle düşünmez koyu veya açık farketmez onlara.
diğer görüşe bak istersen pembe olmasını bekliyorlar tamam rengi açık olan insanlar da var ama genetik olarak ve hava almadığı için kararması olan kadınların özgüveni düşüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gerçekten kara mı ya? Biz pembe diye hayal ediyorduk..
üzgünüm beyler...
Ee videolardaki?
Fondoten suruyorlar ahkssjks
p*rnolarda gördüğümüz her sey gerçek değil maaesef o sarkmamis kocaman göğüsler, kararmamis ozel bölgeler, erkeklerin cok uzun süre boşalmaması çok büyük p*nisler falan.. çoğu hayal ürünü diyebilirim
Hayallerim yıkıldı kızlar neler diyorsunuz böyle ay ay noluyo
bebis hayatın gerçekleri fazla hava almayan bir bölge sonuçta.. Sizlerin de bazen böyle sorunları oluyor ben hiç kafaya takan kıza rastlamadım sizin için çok önemli ama🥺
Doğru söylüyorsunuz. Ama oraya iyi bakın yinede. Çünkü bizim öyle çok bakım yapacak bir derdimiz yok sabunla geç 😂
siz öyle sanmaya devam edin pantolonun içinde havasız kaldığı için kötü koku problemi olabiliyor 😌
Koku yapar elbette. Çünkü terliyor bacaklara sürtüyor falan. Onu da essek olmasın kızın yanına gitmeden yıkasın bir zahmet 😂
doğal şeyler bunlar arkadaslar bi su dökünürüz geçer gider kalpler kırılmasın 😅
Öyle tabi 😂 kalbim gibi temiz olsun
kararma sizin için çok mu problem ya özgüveni çok etkiliyor kadınlarda
Yani pembe olsa daha iyi olur bana göre. Çünkü sadece penis temas etmicek oraya farklı şeylerde denemek istiyor insan
yani bilmiyorum bi erkek renginden dolayı sevdiği kadının özel bölgesine dokunup yaklaşmayı, belki öpmeyi rahatsız edici görüyorsa o kişinin sevgisini sorgularım bence çok kalp, onur kırıcı üzücü bi olay
çünkü kadınların kafaya taktığı bi durum. Erkeklerin p*enis boyu mevzusu gibi düşün. Kendi adıma sevgilimin uzvunun boyu benim için onemli değil beraber mutluysak aşıksak yatakta da mutlu olurum ki o zaten beni mutlu etmek için elinden geleni yapar bence
Yok yanlış anladın tabiki aşık olduğum kadından orası koyu renk diye uzaklaşmam. Yaparken de zevkle yaparım. Ama ben tercihimi söyledim sadece ve her erkek böyle düşünmez koyu veya açık farketmez onlara.
Kesinlikle boy konusunda haklısın zaten kim çıkardiysa bu boy şeysini
renk konusunda da aynı şeyi düşünseydin keşke 🙃
Ahahah sen beni mi ikna etmeye çalışıyorsun 😂
yok hayırr bu konuda bilinçlendirmeye çalışıyorum bi kadının kalbini kırma yanlışlıkla diye🙃😁
Yok hayır bunu yüzüne tabiki söylemem. şu an gizliden yazıyorum bu yüzden rahatım normalden yazmaya çekinirim 😀
ahahah peki 😁
Takma kafana ya 😊
böyle tepkiyi yüzüme söyleyecek bi ayıyla karşılaşırım diye korkmuyor değilim 😁😁
Şimdi ben söyledim diye ayı mı oldum 😁
yok canım estağfurullah yüzüne söylemedin sonuçta kimsenin 😁
Söyleyecek ve kalp kıracak ayı çok 😊 öyle karakterde biriyle olmazsın diye düşünüyorum.
umarım olmam aynı evin içine aynj yatağa girmeden bi insani tanımak zor diye düşünüyorum 🙃
Doğru söylüyorsun anca yatakta anlaşılıyor valla 😂 evlendikten sonra ondan korkuyorum
oy oyy sıkıntılı işler valla
Aynen hayırlısı olsun diyelim 😊😊
hayırlısı 😊😊
🙏🙏🌹
Oluyor diye biliyorum ama vucüttan vücuda değişebilir
Her kadinin kabusu diyebilirim, karbonat limon sursen geciyormus bende deniyecegim yarinnn
zarar vermesin kuzum limon sonuçta
Haftada 2 defa, zarar vermiyormus
En azından daha fazla kararmaz
oyy oy
Seven öyle kabul etsin boş ver
diğer görüşe bak istersen pembe olmasını bekliyorlar tamam rengi açık olan insanlar da var ama genetik olarak ve hava almadığı için kararması olan kadınların özgüveni düşüyor
Bence özgüvensiz olmaya gerek yok genetik ve yapısal olarak olabilir hiç jilet vurmayanların bile siyah olabilir
Orası zaten kara değil mi
nasıl yaani
Kara oluyor orası
jilet kararma yapıyor oar gider mi diye sordum
Ben de diyorum ki jiletle alakası yok. Kara zaten
tamam normalde koyuysa bile jilet daha da koyultuyor diyorum
Beyazlwmaz diyorum bende.
tamamdır teşekkür ederim
Dert etme de jilet kullanma
e ne kullanacağım
Ağda ve ya epilasyon
utanıyorum daha hiç gitmedim acıdan da korkuyorum
Jilet sertleştirir kıllar ı
cidden erkekler için ağdalı veya lazerli olmasi onemli mi jilet görüntüsü kötü mü
Dokununca yumuşak olması önemli
Hayır