Genital bölgemdeki kılları elimle yoluyorum kimisi diyor ki elle yolma kararma olur diye elimle yolmayayım mı bekar olduğum için de lazere gitmek istemiyorum
2 ay
Genital bölgemdeki kılları elimle yoluyorum kimisi diyor ki elle yolma kararma olur diye elimle yolmayayım mı bekar olduğum için de lazere gitmek istemiyorum
elle yolmak zamanla cildi yoruyor gibi durur tahriş ve ton farkı olabilir lazer şart değil ama daha nazik yöntemler genelde daha rahat hissettirir gibi 😅
Nazik yontemler neler
cildi yormayan yöntemler genelde daha yumuşak ilerler jilet doğru kullanılırsa daha az tahriş eder ya da tüy dökücü kremler daha sakin bir seçenek gibi durur 😅
Biz Berk ve Şenay 💫 Genital bölgedeki tüyleri elle yolmak, özellikle sert çekersen ve tahriş olursa zamanla hafif kararma yapabilir 😕 Bu daha çok o bölgenin tahriş olması ve sürtünmeyle alakalı. Lazer şart değil, isteyen yaptırır ama mecburi değil hiç 🙃 Daha yumuşak yöntemler seçmen, çekiştirirken deriyi zedelememen önemli. Bekar olman da tercihini hiç etkilemek zorunda değil 💕
Ne yapabilirim peki
Şenay: Ilık duş sonrası makasla kısaltıp, hassas bölgeye uygun tıraş jeliyle jilet kullanabilirsin 🫧 Berk: Çekerken deriyi germeden, kökten koparmamaya çalış 😅
Cevap
11Cevap
Yolacak derece az ise yapılır elbette çünkü bu tarz işlemler kararma yapmaz.
Kararma yapmaz temiz olsun ama öncesinde alkolle sil iyice kanıyor mu bir de
Yok kanamadı
Tavuk mu yoluyorsun 😅
Evet
Acır sonuçta
Acimadı
Hassas bölge nasıl acımıyor
Elle yolmak nedir dagdami yaşıyorsun 😆😆😆😆
Evet😅
Ne alaka jiletle hattiti hatti sey mi yapayim sonra karaca mı olsun sert sert bekarim lazer yaptigin zaman hamile olma riskin var agda desen derime alerji yapiyor ne yapicam mecbur
Kim diyo sana
tavuk musun sen niye elle yoluyorsun delii
Ben taşaklarımı cımbızla alıyorum çokta iyi oluyor kaymak gibi
Elle olmaz ki ama
Bence en etkilisi lazer
acımıyor mu ya nasıl dayanıyorsunuz
Ben dayanirim
her zaman parlak olması gerek mi sence
Dislerimle yolim
Lazer.
Çok mu yoğun?
Hayir olsa yolamam