Kaplan bir 70’lik vodka devirmiş gibi olmuş baya ziyan etmiş 🤦♂️. Kaliteli bir dövmeci bulacağım bir kaç isim var şu an kafamda tasarımları göstereceğim sadece ki muhtemelen olumlu bir yanıt alırım hepsinden diye düşünüyorum.
Ebat çok büyük ve sırt 🤦♂️ çok cesur davranmış ama muhtemelen oldukça ucuza yaptırmıştır kalitesinden belli oluyor bu iş zevk işi olduğu için paradan kaçınmamak lazım yoksa sonuç bu olur gibi 😂
Teşekkür ederim 🙏. Minimal düşünmüyor değilim ama biraz yoğun dövmeler olacak yoğun dövmeyi ebat olarak küçültmekte görüntüyü baya bozabilir yinede kararsızım… ustasından görüş alacağım bu konuda
Evet gerçi ben minimal seviyorum ama yine de mesela 1. Görselde sadece karikatürün kendisi olabilir altında ve arkasındaki gereksiz kalabalık görünür bide yaptırıcağın yer önemli
Ben senelerdir düşünüyorum daha 4 senede karar verebildiğim boynuma türk bayrağı oldu sol kolumun arkasına gumball sağ kolunun arkasına darwin karikatürü oldu şimdi tam kalbimin üstüne bi yara bandı yaptırıcam
İlk görsel triceps’e gider diye düşünüyorum. 2. Görsel biraz daha büyük bölge dövmesi gibi geliyor. Göğüs, bacak veya sırt… karar verme aşaması hızlı olmalı yoksa cayıyor insan direkt. Boyun bölgesi sürekli aktif görülebilen bir bölge oldukça iyi bir seçim yapmak lazım.
Ciddi bir kas kütlesi inşasında mutlaka görüntü biraz bozulacaktır deri birbirinden uzaklaştığı için. Çok farkedilir olacağını sanmıyorum malum kas denilen doku kolay gelişim gösteren bir doku değil yıllar alıyor.