Ben pek beğenmedim ama taşıyacak olan sensin sen beğendiysen sorun yok bizim için. Ayrıca bakınca o kadar da kötü durmuyor. Bu kişide yakışmış ama bir erkek olsam bu tarz bir dövme yaptırmazdım mesela ben yani.
Ne saçma sapan yorumlar gelmiş ya.. Neyse yaptır bence çok hoş, hatta yaptıracağın yeri örneğin alt kola yaptıracaksan o alt kolunun tamamına poseidonla veya mitolojiyle ilgili şeyler yapmaya ayırabilirsin
Benimde küçük bir dövme var yalnız dövme yaptırmadan önce bir alerji testi yaptırmanı tavsiye ederim.. dövmede kullanılan boyalar vucudunda alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. İstenmeyen bir durum yaşamamak icin. Dövmenin boyasindan. Küçük bir boya alarak doktoruna basvurmani öneririm?
Anlamı da güzel.. Nilüfer çiçeği, özellikle Asya kültürlerinde kutsal bir sembol olarak maneviyata en sıkı bir şekilde bağlıdır. Ayrıca saflık unsurlarını ve beden, ruh ve zihin arasındaki bağlantıyı temsil ediyor..
Güzel soru.. düşündüm de biraz bilimsel bir konuşma niteliğinde olucak ama.. İnsanın hayatını değiştiren birçok durum bağımlılık davranışını karakterize eder.. Burada bahsedilen davranış bir maddeye maruz kalmak değil, kompülsif davranışlardır
Vücutta yapılan bu tarz değişiklikler, çok büyük bir oranda bağımlılık yapmazlar. Fakat eğer insanın içerisinde sürekli yenilerini edinme isteği doğuyor ve bu da hayatını olumsuz etkiliyorsa, bağımlılık davranışları sergileniyor demektir. 🤭 Sana baglı... iç güdüsel...🤭🤭
Yapmadan bilemezsin🤭 öncelikle yenilikçi bir yapımız var mı.. sürekli bir kendinle alakalı değişiklikler mevcut mu.. aman ne konuştum anladın iste sen😬🤭
Ahahahha teşekkür ederim fikirlerin için aynı bu şekilde yaptırmayı düşünüyorum ama öncelikle o dediklerini yapmada fayda var çevremdeki insanlar bağımlı olursun canın ister hep kafasindalar ama ben o düşünce tarzında değilim sonuçta irade meselesi kendime fikir olsun başka şeyler olsun katmaya çalışıyorum kendimle alakalı değişimler var evet kilom maalesef hahahaha 😂😂😂
Nerde Haram Allah'ın yasak ettikleri var onları yaparsınız zaten Dövme dinimizde Haram Aklın varsa yaptırmazsin He eğer ki Müslüman değilsen o zaman sorun değil ama Müslümansan yaptıramazsin yaptırırsan gusül abdesti geçersiz olur çünkü su geçirmiyor Allah'ın verdiği Vücut neden bozuyorsunuz