Koluma ağda yapalı 1 ay oldu ilk günden beri sürekli sivilce çıkıyor yeni ağda zamanım geldi ama sivilce var diye yapamıyorum. Neden oluyor bu sivilceler? Olmaması için ne yapmalıyım?
Ağda yaptıktan sonra kolumda sivilce çıkıyor, ne yapmalıyım?
Ağda sonrasında kıl köklerine tutunan toksinler var ya onların cilt üzerine çıkması işte. Ağda sonrası peeling yap, karınca yumurtası yağı falan sür cildini dinlendir.
Geçmiş olsun. Ben tüylerini yanlış şekilde aldığından dolayı kıl köklerinin vermiş olduğu bir reaksiyon tarzı olarak düşünüyorum. Duzgun bir şekilde agdani çektiğine emin misin?
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
emin değildim o yüzden kuaföre gittim yine aynı sonuç oldu. kullanım şeklimle ilgisi yok sanırım cildim hassas
kullandım bi işe yaramadı😔 vücudumda her yete ağda yapıyorum sivilcelenme sadece kolumda oluyor. fotoğrafta ışık’tan dolayı kolumun rengi farklı çıkmışta normalde esmerim kolumu almayıp tüy sarartıcı kullanayım diyorum. esmer olduğum için sırıtır mı sence?
Canım ilk başlarda siritmaz ama zamanla sırıtır bu arada tüylerin kökünden almaktansa erkeklein kullandığı saç sakal tıraş aleti var onlardan kullanbilirsin. Jilet gibi her yeri de almıyor bu yüzden küçük tüyler uyarilmiyo ve artış yasanmiyo killarda. Kisaltirsin sadece şöyle haftada bir iki üzerinden gecersin killarin baya idare eder seni
Soran
+1 yıl
bildiğimiz elektrikli tıraş aletini diyorsunda jiletten bi farkı yok ki onun nasıl arttırmıyor
Hayır hiç kullanmadığın için bilmiyorsun. Ben lazere giderken onu kullaniyordum. Alamiyo kucukleri en azından jilet gibi yapmıyor neyse sen bilirsin benimki tavsiyeydi iyi günler
Ağda markani degistirebilisin ve ağda yaptıktan sonra ağda yağı sürüp masaj yaparsan ondan sonra da peeling yaparsan çok iyi gelir bende de olmuştu bunlsri uygulayinca gecti
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
ağda sonrası peelingi internette okumuştum. sen nasıl yaptın özel kür hazırladın mı onun için?
Zeytinyağı (bebek yağı da olur hic farketmez) Türk kahvesi Toz şeker Bu üçünü karıstırıp uyguluyorum ben. Ama dedigim gibi öncesinde mutlaka ağda yagi ile koluna masaj yaparsan cok daha iyi olur
Bir tatli kasigi türk kahvesi ve iki tatli kasigi toz sekeri karistirip üzerini gececek kadar yag koyman yeterli. Sonra tekrar karistirip kullanabilirsinn