Dün expigment %4 kremi kullandım. Rengi biraz değişmişti. Sürdükten iki saat sonra sildim fakat sabah uyandığımda cildim yanmış gibi kıpkırmızı oldu ve lekeler iyice belirginleşti. Ne yapmam lazım? Bazıları kızarıklık olması normal demiş. Bu görüntünormal mi acil bir öneride bulunabilir misiniz
Şu kremleri hiç uygun bulmuyorum. Doğal her şey çözüm oluyor. Mesela burnumun sağ tarafında en yakın zamanda kuruma, kızarma ve döküntü vardı. Karaciğere yararlı besinler tükettim. Düzeldi.
Asıl canım sensin. Saat yedi de bana doktora git diyorsun. He bi sen zekisin bi senin aklına geliyor doktora gitmek. Sonuçta cildimde bir yanma oldu ne kadar Kısa sürede müdahale edersem o kadar etkisi azalır. Örneğin bir krem var onu sür dediler cildim rahatladı. Şimdi de doktordayım zaten. Senin gibi 7’de doktora gidin demiyoruz kim canım ortada
Üstelik sadece iki saat sürdüm cildim de hafif yanma hissi olunca sildim. Sabah bi kalktım bazı yerler böyle siyahlaşmış bazı yerler kıpkırmızı. Saat henüz erken olduğu için bir yere gidemedim daha
Hayır kantaron yağı sürdüm. Üzerine de solante güneş kremi sürdüm. Doktora gidene kadar idare edeyim dedim. Sudocrem medacasol de var ama şimdi iyice berbat etmekten korkuyorum onların olumlu bir etkisi olur mu bilemedim