Arkadaşlar acil bir bakabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba 12 senelik ilişkim vardı Bu yaz evlenecektik ben Bursa’da yaşıyordum oda Van’da işi nedeniyle Benim Vana gitme konusunda çekincelerim vardı Sekiz ay boyunca adım atmamı beklediler Söz ya da nişan konusunda Ben de adım atmadım sonra erkek arkadaşım benden ayrıldı Ben de tamam gelin isteyin dedim Ama o kadar kızgın ki kabullenemiyor barışmak istemiyor benle konuşmuyor kaçıyor ne kadar çok iletişime geçsem de beni engelledi ablasıda zaman var dedi ama eskisi olmayabilir dedi Annemle konuşturdum Düşüneceğim dedi ama ilk günkü gibi değilim dedi Ben kızınızısevdim dedi olumlu konuşmadı yani Ben de kabullenemiyorum nasıl Bu kadar kolay bitirebiliyor Ha bir de yorulduğunu söylemiş ben de bu durumu kabullenemiyorum yaşanan onca sene bu kadar çabuk silinemez daha sonradan pişman olmamak için van’a gitmeyi düşünüyorum yüzleşmek için en azından kendim için bana fikir verebilir misiniz kafayı yicem
Güncellemeler
+1 yıl
Ona açıklayamadığım şeyler vardı ailemle ilgili o yüzden adım atamadığımı söyledim sorunlarım vardı ama kötü değil o kadar annem biraz bahsetti ama yinede olumlu konuşmadı
Arkadaşlar acil bir bakabilir misiniz?