Açık olunca saçlar bir nebze dikkatleri burundan dağıtır. Ama ben kapalıyım yanlış anlamayın kapalılığımdan memnunum ama durum bu. Haliyle direk yandan burnum dikkat çekiyor ve sadece burnum gözüktüğü için sanki çirkin birisi gibi gözüküyorum kimse çirkin değildir ama ben yandan bakınca :( görüyorum işte. Burnum uzun ve ucu düşük burun deliklerimde uzun biraz öyle. Gören karadenizli sanıyor. Ama önden biraz kafamı yukarı kaldırınca çok güzel görünüyorum mutlu oluyorum şükürler olsun. Gözlerim renkli yeşil 😊 Beyaz tenliyim ama işte yandan birisi görür de hakkımda ıyy veya ayy kötüymüş der diye maske ile dışarı çıkıyorum hala. Çoğunlukla da dışarı çıkmak istemiyorum artık. Sorum şu sizce ilerde bir erkek beni beğenir mi? :( Arkadaşlarımın konuştuğu kişi oluyor ama benim 00000 hiç olmadı ilkokulu saymazsak 😏 Ben hiç yaklaşmıyorum erkeklere belki ondandır ama özgüvenim yok olamaz da :(
Burnum kötü olduğu için dışarı bile çıkmak istemiyorum, ne yapacağım?
Şalınızı büyle bağlarsanız çok dikkat çekmez diye düşünüyorum. Doktora gürünüp ameliyat olana kadar da kendinizle barışık olun. Üzülerek hiç bir şeyi değiştirmezsiniz.
Siz kizlar tuhafsiniz. Kimbilir kacinci burjn sorusu. Ve baska seyler. Ama senin abarttigin kadar kimse takilmiyor burnuna. Belli ki guzel kizsin ve sadece burnun goze batiyor biraz. Sevgili yapmadiysan o durusunla alakalidir burnun asla engel degil. Burnundan dolayi bi etkek vazgecmez. Guzels3n guzelsindir. Boyle burun deyince hep bi kiz gelir aklima, burnu kemikliydi bakinca belli oluyodu ama asiri hosuma gidiyodu kiz. Burnunu unut, hersey duzelir.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama napayayım kimse yaklaşmayınca bende böyle düşündüm :( Dışarda çok ciddi suratsız duruyorum evet :) O da burnumdan dolayıdır kesin
Burnunla alakasi yok sen soguk duruyosun ve boyle olunca cekiniyolar. Bi kismida bu kiz cok ciddi ya kafa degildir sıkıcıdır diye dusunuyor. Biraz iletisim konusunda biseyler yapmalisin.
Sanaldan ne kadar arkadaslik kuruyosun bilmiyorum ama wanal ortamlar bu gibi konular icin hazine. Sanaldaki insanlarla konus ve icini gormelerini sagla. Onlarin sana bakisi, yaklasimi, senin hakkinda dusunceleri ne anla.
Tabiki plastik cerrahi. Eger pahali diyosan turkcesini suanda bilemiyorum Fillers diyoruz biz botoks gibi. Onunla bi kac ay burnun duzgun bir gorunume sahip olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benimde burnum biraz uzundu kemik sorunu vardı yaptırdım devlet hastanesinde yıllar önce şu an gayet iyi aynı sorunları yaşadım yani
İnşallah darısı başıma bakalım :) :((( of ya bir an önce olmak istiyorum dışarda suratsız ciddi durmaktan bıktım özgüvensizlikten. Şuanda tavsiye edebileceğin bir şey var mı banaa
Tavsiye şalını bol bağla derim yani boldan ziyade saçın gözükmeden ve bakımlı ol burnunu ön planda tutma yani nasıl desem tam içimdekileri yazamadım aslında ☺️
Anlaşılır sen oraya odaklandığın için ayrıca Sevgilin olunca yanında soyunacaksın senin çırılçıplak görecek o yüzden o güzelliğin önüne gelecek Yani öyle görünmez falan deme
O onların tercihi Allah hidayet versin. Normalde kapalı birisi yani gerçekten kapalı tesettürlü birisi zina yapmaz soyunmaz sevgilisinin yanında tövbe ya
İnanıyorum. Ne saçmalıyosunuz pardon? Ben size burada neden yalan söyleyeyim üstelik gizli hesabım bide. Ne amacım olabilir? Doğru tabi ki de. Aynen dediğim gibi erkeklerle konuşmuyorum bile hatta. Tercih meselesiii günah işte bu kadar