Kalıcı oje mantıklı mı değil mi bilmiyorum fakat ben kalıcı ojeyi sevmediğimi belirtmek istiyorum.
Kalıcı oje hakkında bildiklerimi kısaca sizinle paylaşmak istiyorum;
Kalıcı oje, uygulandığı şekilde ve kişinin günlük aktivitelerine göre değişmekle birlikte genellikle 2 ila 3 hafta arasında dayanabilir. Ancak, bazı faktörler kalıcı ojenin dayanıklılığını etkileyebilir:
Uygulama Kalitesi: Kalıcı oje, profesyonel bir şekilde uygulandığında daha uzun süre dayanabilir. Kaliteli ürünlerin kullanılması ve doğru tekniklerin uygulanması önemlidir.
Doğal Tırnak Durumu: Kalıcı ojenin dayanıklılığı, kişinin doğal tırnak yapısına da bağlıdır. Sağlıklı ve güçlü tırnaklara sahip olanlar, genellikle daha uzun süre kalıcı ojenin dayanmasını sağlayabilirler.
Günlük Aktiviteler: Ellerin sık sık suyla teması, aşırı darbeler veya agresif kimyasallarla temas, kalıcı ojenin daha hızlı aşınmasına neden olabilir.
kalıcı oje yaptırdım çok kez tırnak uzadığında üstlerden kendi tırnağın görünüyor ve kötü bir görüntü oluşuyor. hem de rengini kafana göre değiştiremediğin için sıkıcı olabiliyor bazen bence mantıksız.