Güzellik & Bakım İnce kaş modasını nasıl buluyorsunuz? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sanırım tekrar geri gelmek üzere. Tercih ediyor musunuz? İnce kaş modasını nasıl buluyorsunuz? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu sefer edeceğim ben de ince kaş yapacağım kendime 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Yapma pişman olursun 🙂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence çekici 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yakışana yakışıyor bazıları özenti oluyor kötü yanı gitmemiş suratına mesela ama istiyor. Benim kalın ve bana ince gitmeyeceğini biliyorum. 0 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çok asırı imce değilse beğeniyorum. Kalın kas erkek gibi beğenemiyorum 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kesinlikle Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşırı ince kasları begenmiyorum kimseye de yakistiramiyorm 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bazılarına yakışıyor Yorumla seyda028 +1 yıl Çok nadir yani Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Anladım🙂 Yorumla
erdemdgzl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl İnce kaşlılar otomatikmen sinirli gibi duruyor ya yanaşamıyoruz 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim öyle bir şansım kalmadı mikroblading ile kalinlastirdim 0 0 Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl en iyisi normal kalınlık ne çok ince ne fazla kalın 0 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Kalın dan bin kat daha iyidir çoğu kadın da benden daha fazla kas var dı ya 😂😂😂 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Keşke geri gelse. İnce kaş, normal bel pantolon, ispanyol paça, normal yaka gömlekler, boş tişörtler 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Keşke geri gelse. İnce kaş, normal bel pantolon, ispanyol paça, normal yaka gömlekler, boş tişörtler 0 5 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Bazıları hoş 🙂 Yorumla Nükleerteori +1 yıl İnce deyince herkes ip gibi olan sanıyor. Oysa ki şimdiki kaşlar Kasap Nuri amca kaşı Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Çoğu öyle🙂😅 Yorumla Nükleerteori +1 yıl Benden bile kalın kaşları var kızların :D Komiğime gidiyor görünce Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olabilir ya moda😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yapay duruyor sinirli gibiler 0 0 Yorumla
353444 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Taze ise güzelde , bir kaç zaman sonra kaç kaç kaççç 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevmem. Kaşlarımdan mennunum. İnceltemem. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Senin tercihin😇 Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bazılarına ince kaş çok yakışıyor. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kesinlikle haklısın Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kadının kaşları olacak. Sahte kaş ne öyle 😃 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl E peki🙂 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Konum atarak 0 4 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ne alaka ki?🙂 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Alakası olabilirmi sence Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Olamaz bence😅 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Aferim kız Yorumla
cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kylie jenner mi bu? 0 2 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Benziyor bence Yorumla cadıgirl44 +1 yıl o len ssalak kylie jenner bu aamk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu sefer edeceğim ben de ince kaş yapacağım kendime
Yapma pişman olursun 🙂
Bence çekici
Yakışana yakışıyor bazıları özenti oluyor kötü yanı gitmemiş suratına mesela ama istiyor. Benim kalın ve bana ince gitmeyeceğini biliyorum.
Çok asırı imce değilse beğeniyorum. Kalın kas erkek gibi beğenemiyorum
Kesinlikle
Aşırı ince kasları begenmiyorum kimseye de yakistiramiyorm
Bazılarına yakışıyor
Çok nadir yani
Anladım🙂
İnce kaşlılar otomatikmen sinirli gibi duruyor ya yanaşamıyoruz
Benim öyle bir şansım kalmadı mikroblading ile kalinlastirdim
en iyisi normal kalınlık ne çok ince ne fazla kalın
Kalın dan bin kat daha iyidir çoğu kadın da benden daha fazla kas var dı ya 😂😂😂
Keşke geri gelse. İnce kaş, normal bel pantolon, ispanyol paça, normal yaka gömlekler, boş tişörtler
Keşke geri gelse. İnce kaş, normal bel pantolon, ispanyol paça, normal yaka gömlekler, boş tişörtler
Bazıları hoş 🙂
İnce deyince herkes ip gibi olan sanıyor. Oysa ki şimdiki kaşlar Kasap Nuri amca kaşı
Çoğu öyle🙂😅
Benden bile kalın kaşları var kızların :D Komiğime gidiyor görünce
Olabilir ya moda😅
Yapay duruyor sinirli gibiler
Taze ise güzelde , bir kaç zaman sonra kaç kaç kaççç
🙂🙂
Sevmem. Kaşlarımdan mennunum. İnceltemem.
Senin tercihin😇
Bazılarına ince kaş çok yakışıyor.
Kesinlikle haklısın
Kadının kaşları olacak. Sahte kaş ne öyle 😃
E peki🙂
Ben sevmiyorum ya
kaşların arasına domdom kurşunu değdi
Bence kaş kişinin surat yapısına uyumlu olucak
Konum atarak
Ne alaka ki?🙂
Alakası olabilirmi sence
Olamaz bence😅