Güzellik & Bakım Dövmeye bakış açınız nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dövme sizin için neyi ima ediyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Dövmeye bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Ben beğeniyorum ama tarzı böyle olan insanlara yakışıyor bence. Örneğin piercing de kullanıyorsa, küpe takıyorsa hoş durabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimde var o yüzden sorun değil 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende düşünüyorum aslında bi tane var da ‘ daha böyle sanatsal olarak parça parça yaptırmayı düşünüyorum. Lakin karar vermek zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıkcası bende yaptırdım ama gereksiz geliyor şimdi o yüzden aşırı abartılı bişey yaptırma bence Yorumla Soran +1 yıl Evet ben’ parça parça düşünüyorum. Senin modeli nasıl bir anlamı var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki tane kolumda var bir anlamı yok güzel diye yaptırmıştım zamanında çiçek deseni Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben beğeniyorum ama tarzı böyle olan insanlara yakışıyor bence. Örneğin piercing de kullanıyorsa, küpe takıyorsa hoş durabilir.
Benimde var o yüzden sorun değil
Bende düşünüyorum aslında bi tane var da ‘ daha böyle sanatsal olarak parça parça yaptırmayı düşünüyorum. Lakin karar vermek zor
Açıkcası bende yaptırdım ama gereksiz geliyor şimdi o yüzden aşırı abartılı bişey yaptırma bence
Evet ben’ parça parça düşünüyorum. Senin modeli nasıl bir anlamı var mı?
İki tane kolumda var bir anlamı yok güzel diye yaptırmıştım zamanında çiçek deseni
Anladım