Ve dövmeniz var mı?
(Benim vücudum da 2 tane dövme var )
(Benim vücudum da 2 tane dövme var )
bir ara yaptırmak istiyordum
sonra mumya filminde anakshunamun şöyle diyordu ''artık bedenim, tapınak değil'' intihar ediyordu. sevmediği admala evlendiği için.
sonra vazgeçtim. dövme tam olarak insanın bedenini tapınak yapıyor. reklam panosuna çeviriyor. bilemiyorum şahsen altaan
Cevap
18Cevap
Mezara kadar duracak iyi düşünmek lazım
Silinmiyor bildiğim kadarıyla
Ama kadın yaptıracaksa genital bölgeye yaptımalı
Arka ön
Mükemmel olur
tavsiye etmiyorum. çünkü kaç dövmeli kişi gördüysem hepsi keşke bunu yapmasaydım ya da hiç yapmasaydım diye söylenip duruyor
Pişman olunursa silinebiliyor ama neden sildirmiyorlar
tam silinmiyor ki araştırdın mı hiç
Kendim sildirmeyeceğim için araştırmadım ama silinmesi yılların aldığını biliyorum
yess
30 yaş üzeri olup dövme ve pirsingler sebebiyle pişmanlık duymayan 1 kişi bile yok
Yaşım 30 aşkını aştiginda gelir buraya yorumlarım artık 😂
estetik açıdan güzel yakıştığını düşünüyorum.. şu an dövmem yok ama ilerde belki
Böyle boş şeyler olunca itici geliyor ama anlamı varsa hoşuma gidiyor. Bu yaz ben de birtane yaptırmayı düşünüyorum ama nasıl hissettirdiğini bilmiyorum. Arkadaşlarım gıdıklanıyorsun falan diyor çok garibime gidiyor
Dövmede anlamlı olması sıkılmayıda önlüyor bu yönden doğru düşünüyorsun. Gıdıklanmak mı ben daha çok derimi soyuyorlarmis gibi bir acı hissetmiştim
Bilmiyorum nasıl hissettirdiğini bu yaz yaptırıp ama enseme yaptırıcam daha fazla sinir olduğu için daha fazla acıyacağını söylüyorlar
Anestezi kremleri var önerebilirim ense evet çok fazla acıyabilir.
Acı eşiğim düşük değil acıya katlanabilirim sadece öyle diyorlar (Bizim canımız yanmaz gardaş diyormuşum ĞEKWPKWPSKSLS)
Acı eşiğin yüksekse süper👍
Hahaha tam da bu replik gelmişti aklıma dkdoxkdnd
Bir bakış açım yok. Vücudumda da yok. Ama yaptırsam kalbimin üstüne yapardım (Canım Anam diye)
Hapse düşersen yaptırırsın onu kanka ĞEKWPKWPSKS
Yaptırılan ama adım atamıyor ne dövmesi var ve anlamları ne
ben yaptırmaya sıcak bakmıyorum çünkü çok çabuk sıkılan bir insanım ömrüm boyunca pişman olmayacağım bişey yaptırmak benim için çok zor diye düşünüyorum ama başkasının dövmesine saygı duyarım
Yakışan yaptırmalı bence örnek erkek yaptırmış koluna omuza göğsüne ama kıldan görünmüyor miğde bulandırıcı itici geliyor bana
İsterim ama nedense cesaret yok sıkılırım gibi hissediyorum
Anlamlı yaptırınca sıkılmıyorsun. Benim beslediğim hayvanimin ismi yazılı mesela asla sıkılmayacağım bir şey.
O en güzeli o zaman size yaptırmamak yakışır 😀
Hak eden dövülür reis
Açıklamayı okumayıp es geçmenin zararları 😂😂
Bende de 2 tane var yine yaptırmak istiyorum
İsteyen yaptırır evet var
Damalı karneli 4 ayaklar
yaptırmam yapan da beni alakadar etmez
Vücudun güzelliğini bozuyor bence
10 adet var. Bayanlarda da guzel oluyor.
Güzel severim kizlarda
sevmiyorum
Ne dövmesi nerende
Sevmiyorum
Ne dovmen var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?