Güzellik & Bakım Her gün mutlaka kullanırım dediğiniz bir kozmetik ürünü var mı? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her gün mutlaka kullanırım dediğiniz bir kozmetik ürünü var mı? Her gün kullandığınız, yanınızdan ayırmadığınız ürün nedir? Her gün mutlaka kullanırım dediğiniz bir kozmetik ürünü var mı? Cevapla Nedir Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı. La Roche Posay yüz yıkama ve toniğini kullanıyorum. Ardından da nemlendirici kremini kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesiyle yillar önce kullanmaya başladım ve alışkanlık oldu... 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gül suyu toniği, nemlendirici krem bir de 😃Benim gibi tembel için çok bileee.. cildim iyidir şükürler olsun kii 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Evet var.Eşek sütü sabunuTemizleme jeliTonikSerumCilt bakım yağıVe gece / gündüz kremi 0 0 Yorumla
sukharina Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bakım için olanlar dışında her gün ruj sürmeden ders çalışmıyorum. Motive edici. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
La Roche Posay yüz yıkama ve toniğini kullanıyorum. Ardından da nemlendirici kremini kullanıyorum. Doktorumun tavsiyesiyle yillar önce kullanmaya başladım ve alışkanlık oldu...
Gül suyu toniği, nemlendirici krem bir de 😃
Benim gibi tembel için çok bileee.. cildim iyidir şükürler olsun kii
Evet var.
Eşek sütü sabunu
Temizleme jeli
Tonik
Serum
Cilt bakım yağı
Ve gece / gündüz kremi
Bakım için olanlar dışında her gün ruj sürmeden ders çalışmıyorum. Motive edici.
Nemlendirici
Güneş kremi
Deodorant banyo sonrası krem
Var.
hangisi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!